bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Олеся Маковей: «Я не тільки сама займаюся підприємництвом, але й допомагаю у цьому іншим»
31.08.2015

Портал ГУРТ презентує наступну історію успіху підприємниці, підтриманої Ресурсним центром ГУРТ у 2014-2015 рр. Цього разу читайте про Олесю Маковей, котра брала участь у проекті «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджувався за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги. Детальніше про досягнення Олесі читайте нижче.

***

Олеся Маковей не тільки сама займається підприємницькою діяльністю, але й допомагає вдосконалювати бізнес іншим. Вона складає фінансову звітність та проводить аудит для малих підприємств і юридичних осіб. Окрім цього, Олеся розробляє для підприємців-початківців конкурентоспроможні бізнес-плани.

«Моя діяльність спрямована на допомогу підприємцям, зокрема, щоб вони вчасно подавали фінансову звітність до державних органів управління й правильно вели бухгалтерський облік», – стверджує Олеся.

Сфера її діяльності розповсюджується на Піщанський і Крижопільський райони Вінницької області. Поки підприємниця працює самотужки, але планує розширювати власну справу й набирати помічників.

«Основою для мого бізнесу стала фахова вища освіта, 8-річний стаж роботи на посаді головного бухгалтера і бажання бути незалежною у свої діях, отримувати максимум від життя та здобувати гідний дохід у своїй справі», – згадує Олеся.

Ще однією сходинкою до започаткування власної справи стали тренінги у межах проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», який впроваджував Ресурсний центр ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги.

«Я дізналася багато корисної інформації, навчилася правильно організовувати свій час, не боятися нового для себе. За допомогою тренінгів я збагатила кругозір, познайомилася з цікавими людьми й подивилася на світ іншими очима», – зізналася Олеся.

Цікаво й те, що після одного з тренінгів підприємниця вирішила шукати себе ще в одній справі, а саме – розвиватися як фотограф.

На думку Олесі, основною перешкодою для створення власного бізнесу, яку вдалося гідно подолати, був банальний страх змін: «Мені насправді було страшно. Я не знала, з чого почати, але за допомогою ГУРТа все вдалося, я повірила в себе й тепер упевнено йду до своєї мрії!».

Хочете ефективніше розвивати свій бізнес?

Користуйтеся Довідником підприємця на порталі ГУРТ

Проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» покликаний допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.