bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рецепт успіху від всеукраїнського об’єднання «Патріоти Донбасу»: Волноваха – чисте місто
23.09.2015

Мене звати Денис. Я один із учасників об’єднання «Патріотів Донбасу». Об’єднання засноване в 2013 році, і з того часу ми показуємо і доводимо, що спільними зусиллями можна досягти великих результатів.

У нашому місті якість обслуговування багатоквартирних будинків та прибудинкових територій була на дуже низькому рівні. Тож члени нашого об’єднання організовували збори серед мешканців багатоквартирних будинків і пояснювали важливість створення ОСББ. 

Взимку 2014-2015 року обслуговування стало просто жахливим, особливо вивіз сміття. Члени нашого об’єднання, а саме - Мірошников Р. А., Лесодед О. В., Колле-Колесников Д. А., Колле-Колесников В. А., - вирішили провести акцію «Волноваха -  чисте місто». За особисті кошти ми орендували трактор із причепом, КАМАЗ із бортами і трактор з ковшем. За півтори години ми очистили територію біля контейнерів.

Цими діями ми змогли достукатися до міської ради та радикально поміняти ситуацію, пов’язану з обслуговуванням багатоквартирних будинків та прибудинкових територій. З 1 квітня 2015 Мірошникова Р. А. призначили Керуючим будинками ДКП «Будинкоуправління №1», де на сьогоднішній день працюю і я - Денис Колле-Колесников. 

За п’ять місяців нашої роботи в ДКП «Будинкоуправління №1» ми змогли добитися значних результатів в обслуговуванні дому. Також наша організація бере участь у проекті від ПРООН «Економічне і соціальне Відновлення Донбасу», завдяки якому ми змогли розширити свій штат з 28 чоловік до 40.

З моменту проведення акції «Волноваха - чисте місто» вивезення побутових відходів проводиться згідно з графіком і стало якіснішим. Тепер навколо сміттєвих баків по всьому місту встановили залізні сітки. До акції ж вони були тільки на трьох майданчиках для сміття. 

Ось що думає про нашу роботу Галина Демидова, старша будинку №3 по вулиці Леніна, м. Волноваха: «З того часу, коли в ДКП« Будинкоуправління №1» змінилося керівництво, обслуговування прибудинкової території стало якіснішим, двірники стали мести частіше, а найголовніше те, що коли ми звернулися з приводу ремонту каналізаційної мережі внутрішньобудинкової розводки, то Будинкоуправління оперативно відреагувало і поміняло труби. Раніше, щоб поміняти труби, ми повинні були придбати їх за свій рахунок, а тепер Будинкоуправління все робить за кошти підприємства ».

Рецепт успіху опублікований в межах конкурсу для представників місцевих громад на кращий рецепт успіху «Успішні приклади залучення громадян до розвитку громади», який триватиме до 22 вересня 2015 року. Ваші коментарі наближують учасників до перемоги!

Контакти

  • Денис Колле-Колесников
  • 0508084715

Коментарі

Ігор Алексєєв   3131 день тому   #  

Дуже круто! Мені більше за все сподобався цей рецепт успіху.
У ньому є золота родзинка - ПАТРІОТА ПРИЗНАЧИЛИ НА ПОСАДУ (відповідно, звільнили з нею нехлюя, котрий займав її раніше).
Звісно, після цього робота пішла дуже добре!

Ініціативи знизу - це дуже класно, але найліпше, коли вони мають продовження за підтримки влади, щоби була більша ефективність.
Коли здійснено таку чудову роботу і більш потужні партнери (влада, ґранодавці) - це оцінили та підтримали - це найчудовіша розв'язка!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.