bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст з контролю якості лабораторних досліджень
14.08.2013

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України» оголошує конкурс на прийом консультанта в рамках реалізації гранту 9 раунду Глобального фонду.

Основні обов’язки:

1.  Координація діяльності між ДУ «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України», фахівцями Національної Референс-лабораторії, партнерськими неурядовими організаціями з питань діагностики туберкульозу з метою створення оптимальної системи лабораторної діагностики туберкульозу в Україні:

1.1  Координація з Національною Референс-лабораторією розробки і впровадження в практику критеріїв оцінки роботи лабораторної мережі з діагностики туберкульозу.

2.  Координація розробки та впровадження медико-технологічних нормативних документів з лабораторної діагностики туберкульозу:

2.1  Розробка та впровадження нормативних документів для впровадження системи якості лабораторних досліджень.

2.2  Розробка та  впровадження комп’ютерного реєстру бактеріовиділювачів та хіміорезистентного туберкульозу в Україні.

3.  Координація роботи регіональних фахівців за напрямком лабораторної діагностики туберкульозу:

3.1  Участь у моніторингу діяльності лабораторій (I-III рівнів) з діагностики туберкульозу, упровадження в їх роботу стандартних методів досліджень.

3.2  Координація та моніторинг впровадження системи контролю якості досліджень у лабораторіях, які займаються мікробіологічною діагностикою туберкульозу в Україні.

3.3  Аналіз індикаторів роботи лабораторій I-III рівнів та ініціює інформування керівників протитуберкульозних закладів та МОЗ України про результати діяльності мережі з питань діагностики туберкульозної інфекції.

3.4  Участь в організації і проведенні зовнішнього контролю якості та оцінки роботи лабораторій ІІІ рівня, проведенні регулярних кураторських візитів.

4.  Координація роботи щодо вдосконалення системи фармацевтичного менеджменту:

4.1  Участь у розробці системи фармакологічного нагляду у сфері протидії захворюванню на туберкульоз.

4.2  Координація планування потреб мережі лабораторій з діагностики туберкульозу в живильних середовищах, тест-системах для ідентифікації збудників туберкульозу, бакпрепаратах, хімреактивах, обладнанні, деззасобах та поданні заявок.

4.3  Участь у формуванні запитів в регіони на складання заявок на централізовану закупівлю за рахунок коштів Державного бюджету України живильних середовищ, тест-систем для ідентифікації збудників туберкульозу, бакпрепаратів, хімреактивів, обладнання, тощо.

4.4  Участь у здійсненні експертної оцінки заявок регіонів на централізовану закупівлю за рахунок коштів Державного бюджету України лікарських засобів, виробів медичного призначення, медичної техніки, обладнання тощо.

5.  Зміцнення кадрового потенціалу:

5.1  Участь в плануванні навчання фахівців з лабораторної діагностики туберкульозу, формуванні критеріїв відбору учасників.

5.2  Взаємодія з медичними закладами інших відомств, країн, науково-дослідними інститутами, міжнародними та громадськими організаціями.

5.3  Участь в міжнародних конференціях/конгресах з діагностики туберкульозу, координує організацію національних семінарів-нарад з цього приводу.

5.4  Організація та проведення навчальних заходів (складання програм, залучення тренерів, підготування інформаційних матеріалів, аналіз вхідних і вихідних анкет тощо);

5.5  Координація та участь в розробці/перегляді та експертизі учбових матеріалів для проведення навчання фахівців з лабораторної діагностики туберкульозу.

5.6  Участь у тренінгах в якості тренера, фасилітатора.

Кваліфікаційні вимоги:

  • повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина», спеціалізацію за однією зі спеціальностей медичного профілю;
  • сертифікат лікаря-спеціаліста за фахом «бактеріологія» та/або «Організація і управління охорони здоров’я»;
  • стаж роботи за спеціальністю «бактеріологія» не менше 5 років;
  • досвід розробки нормативно-правових документів з мікробіологічної діагностики туберкульозу на національному/регіональному рівні;
  • участь в міжнародних конференціях, тренінгах, семінарах щодо мікробіологічної діагностики туберкульозу (бажано);
  • високий рівень знання ділової української мови, бажано володіння англійською мовою;
  • належний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Office.

Процедура подання резюме: будь-ласка, надішліть своє резюме українською мовою на адресу [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Спеціаліст з контролю якості лабораторних досліджень». Кінцевий термін подання резюме: 23 серпня 2013 року. За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

  • Юлія Вітюк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.