bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні координатори/координаторки у Черкаській та Тернопільській областях
24.06.2015

Центр політичних студій та аналітики оголошує конкурс для відбору 4 регіональних координаторів/координаторок у Черкаській та Тернопільській областях для співпраці в проекті «Здійснення адвокасі кампанії з імплементації нового антикорупційного законодавства органами місцевого самоврядування», що триватиме з липня 2015 до травня 2016 року. Даний проект виконується за підтримки Посольства США.

Опис проекту

Мета проекту полягає у підвищенні прозорості та підзвітності органів місцевого самоврядування у Черкаській та Тернопільській областях, що призведе до зменшення корупційних ризиків в їх роботі та забезпечить реалізацію права громадян на контроль влади. В кожні області буде працювати по 2 людини (координатор та асистент координатора), які увійдуть до складу новоствореної коаліції на принципах відкритого конкурсу. Ці регіональні координатори будуть здійснювати всю передбачену проектом діяльність не лише в місті, де вони територіально знаходяться, але й в решті міст, що будуть охоплені моніторингом в їхній області. В кожній області буде здійснено аналіз регламентів 8 органів місцевого самоврядування. Після аналізу регламентів, члени коаліції напрацюють спільні рекомендації та пропозиції, які після погодження з експертами середовищем та Секретаріатом Уповноваженого з прав людини будуть передані органам місцевого самоврядування. Під час другого етапу кампанії членами коаліції здійснюватимуть контроль за усуненням виявлених порушень в регламентах, супроводжуючи це адвокаційною кампанією.

Вимоги до аплікантів:

  • Досвід співпраці з органами місцевої влади.
  • Досвід розробки локальних нормативно правових актів.
  • Досвід здійснення моніторингових кампаній, зокрема за діяльністю органів влади.
  • Досвід проведення адвокаційних кампаній.
  • Участь в антикорупційних проектах.
  • Досвід співпраці з політичними партіями.
  • Досвід участі в схожих кампаніях, зокрема які здійснювали Рух Чесно, Реанімаційний Пакет Реформ тощо.
  • Наявність сталих контактів з громадськими організаціями та активістами своєї та сусідніх областей (для поширення успішного досвіду адвокатуваня в інших регіонах.

Заявки приймаються до кінця дня 28 червня 2015 року.

Для оформлення заявки, заповніть перейдіть будь ласка за посиланням та заповніть форму.

У випадку виникнення додаткових питань звертатися в офіс Центру політичних студій та аналітики за телефоном: (067) 506 8162 до Дарії Слизьконіс, е-mail: daria@cpsa.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.