bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти для розробки тренінгу з тестування на ВІЛ-інфекцію
04.08.2015

ВБО «Час життя плюс» оголошує конкурс на відбір консультантів для розробки тренінгу для тренерів за темою «Консультування і тестування на ВІЛ-інфекцію»

 Обґрунтування:

В рамках проекту “Інституціоналізація навчально-тренінгового курсу з питань КіТ у програму медичних академій післядипломної освіти”, що впроваджується ВБО «Час життя плюс» , було розроблено навчально-тренінговий курс з питань консультування і тестування на ВІЛ-інфекцію для лікарів сімейної медицини, лікарів-інфекціоністів та лікарів-фтизіатрів ЗОЗ первинного рівня, лікарів-наркологів та інших медичних фахівців, залучених до супроводу пацієнтів з ВІЛ-інфекцією.

З метою інституціоналізації цього курсу у програми регіональних академій післядипломної освіти та міжрегіональних тренінгових центрів існує потреба у навчанні викладачів, фасилітаторів та тренерів з регіонів методам викладання даного курсу.

ВБО «Час життя плюс» має забезпечити розробку тренінгу для тренерів, який би поєднував у собі як компоненти організації та проведення консультування і тестування, так і компоненти навчання та практики викладання даного курсу. Для цього консультантам, обраним в рамках цього конкурсу, буде надана вся доступна ВБО «Час життя плюс» інформація та матеріали курсу «Консультування і тестування на ВІЛ-інфекцію».

Загалом до діяльності з розробки тренінгу для тренерів планується залучити декілька консультантів (не більше трьох).

Обов’язки:

1. Ознайомлення з розробленою навчально-тренінговою програмою «Консультування і тестування на ВІЛ-інфекцію» – до 21.08.2015.

2. Розробка сесій тренінгу для тренерів «Консультування і тестування на ВІЛ-інфекцію» та надання повного пакету матеріалів ВБО «Час життя плюс» – до 7.09.2015.

3. Співробітництво з консультантом ВБО «Час життя плюс», який проводитиме пакетування – до 15.09.2015).

Вимоги до кандидатів:

  1. Вища освіта в соціальній сфері та/або в галузі охорони здоров’я.
  2. Досвід роботи в сфері ВІЛ/СНІД (включаючи роботу у грантопрограмах та організаціях – надавчів грантів у сфері ВІЛ/СНІДу) - від 3 років; робота у міжнародній організації розглядатиметься як перевага.
  3. Досвід роботи у сфері розробки та проведення тренінгів для тренерів – від 3 років.
  4. Рівень комп’ютерних навичок – вільне володіння Outlook, Word, Excel, Power Point тощо.
  5. Вільне володіння українською мовою (усно та письмово).
  6. Досвід співробітництва з ВБО «Час життя плюс» розглядатиметься як перевага.

Особисті якості кандидатів:

1. Аналітичне мислення, спроможність чітко висловлювати свої думки.
2. Вміння працювати в команді та незалежно/самостійно.
3. Вміння швидко реагувати та приймати рішення.
4. Наполегливість, вміння концентрувати увагу на деталях.

Для участі у конкурсі, будь ласка, надішліть супровідний лист, резюме та фінансову пропозицію (грошовий еквівалент – гривня) за 1 день роботи (всі документи мають подаватись українською мовою), зазначивши у темі повідомлення посаду, на яку Ви надсилаєте резюме, на адресу електронної пошти [email protected] не пізніше ніж 17.00 17 серпня 2015 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.