bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери в міжнародний молодіжний волонтерський табір у м. Львів
06.08.2015

З 2 по 16 серпня 2015 року у м. Львів проходить міжнародний волонтерський табір «Стародавній Львів – перехрестя культур», що є складовою кампанії «Волонтери всесвітньої спадщини» Центру всесвітньої спадщини ЮНЕСКО та Координаційного комітету міжнародного волонтерського руху при ЮНЕСКО.

ВАМС "Альтернатива-В" запрошує місцевих жителів Львова та його околиць взяти участь у проведенні міжнародного волонтерського табору та приєднатись до іноземних волонтерів для виконання таких робіт, як проведення інформаційної кампанії серед місцевих жителів та робота над благоустроєм парків. Всі охочуючі можуть долучитись в один із днів табору попередньо домовившись з координатором (0935036939 Дарина)

Міжнародний молодіжний волонтерський проект, що ініціювала Всеукраїнська асоціація молодіжного співробітництва «Альтернатива-В», проходить за участі Львівської обласної німецької молодіжної організації «Німецька молодь в Україні» та Центру німецької культури «Відерштраль» за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через Благодійний фонд «Общество развития».

Проект реалізується через проведення міжнародного волонтерського табору за участю одинадцяти волонтерів з Австрії, Італії, Мексики, Нідерландів, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, Словаччини, Туреччини, Фінляндії та п’ятнадцяти українських волонтерів. Основна мета проекту – проведення освітньої кампанії з популяризації ідеї захисту об’єктів світової спадщини та залучення місцевих жителів до охорони та збереження історичного центру Львову, що входить до списку таких об’єктів. Також, протягом двох тижнів учасники табору пропагуватимуть ідею волонтерства в цілому.

Якщо виникнуть питання – з радістю дамо на них відповідь!

 

 

Контакти

  • +38 093 503 69 39
  • Дарина Рудчук

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.