bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Журналіст(ка) «Національний ЛГБТ-портал України»
27.11.2015

Відкрито вакансію: Журналіст (ка) ІА «Національний ЛГБТ-портал України» www.lgbt.org.ua
 
Про посаду

Журналіст(ка) Національного ЛГБТ-порталу – створення якісного, унікального та достовірного  контенту на тему ЛГБТ, зокрема новини, аналітичні статті, огляди, інтерв’ювання, журналістське розслідування та інше.

 
Про вимоги до кандидата(ки)
 
Вільне володіння українською, російською мовою. Англійська мова буде перевагою.
Успішним буде кандидат (ка), що продемонструє чудові комунікаційні навички, здатність до гнучкої співпраці, бажання розвиватися та розвивати ресурс над яким працює. Досвід кандидата(ки) в написанні матеріалів на тему прав людини та тематику ЛГБТ-спільноти є абсолютно необхідним.
 
Про Національний ЛГБТ портал – найбільший ресурсний портал про ЛГБТ-спільноту в
Україні з трьома мовами подачі новин. Постійні читачі з України, Росії, Європи та США.Портал читають не лише представники ЛГБТ, а й велика кількість людей, які цікавляться темою прав людини – 794 134 читачів за 2014 рік.
 
Умови посади
 
Випробувальний термін 1 місяць. Робота в офісі ВБО «ТОЧКА ОПОРИ», який знаходиться в м. Києві, на постійній основі за графіком роботи пн-пт, з 9:00  до 18:00, 24 дні оплачуваної відпустки. Можливість розвиватися на тренінгах та семінарах для журналістів.
 
ЗАЯВКА

Будь ласка, надішліть ваш лист (тема: «Журналіст (ка)») з резюме (без фото), посиланням на сторінки в соціальних мережах та лінки на найважливіші публікації, на адресу  [email protected]. Останній термін подачі заявок: 7 грудня 2015

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.