bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Будуємо Україну разом» шукає волонтерів
29.03.2016

Запрошуємо волонтерів долучатися до всеукраїнського табору «Будуємо Україну разом», який має на меті допомогти українцям, які опинилися в скруті, шляхом відбудови та ремонту їхніх помешкань.

Хочеш провести літо з користю? Приєднуйся до волонтерського табору “Будуємо Україну разом”! Разом з нами ти матимеш можливість подорожувати, допомагати, відпочивати та знайомитись із людьми з різних куточків України та світу! 

Проект “Будуємо Україну разом” був створений БО “Львівська освітня фундація” у серпні 2014 року. Після того, як міста Краматорськ та Слов’янськ Донецької області були звільнені від окупації, працівники фундації та волонтери вирушили на Схід України, з метою допомогти людям, чиї домівки постраждали від бойових дій. Відтак, за два місяці діяльності було відремонтовано 25 квартир. У 2015 році діяльність табору продовжилась, і впродовж серпня нам вдалось реалізувати 8 масшабних відбудов.

Зважаючи на те, що практично у кожному місті чи селі України є люди, які у тій чи іншій мірі постраждали від війни (сім’ї героїв АТО, переселенці, багатодітні сім’ї, сім’ї з дітьми з особливими потребами тощо), ми вирішили розширити поле своєї діяльності, відтак табір у 2016 році відбуватиметься у 10 містах України впродовж усього літа.

На кожен тиждень волонтерського табору, ми прагнемо залучити близько 50 волонтерів, з яких половина - місцеві волонтери, а інша половина - волонтери з інших областей України (список міст можете знайти в анкеті учасника табору, що подана трошки нижче). Програма табору виглядає таким чином, що зранку і до обіду ми працюємо фізично, а після обіду маємо спільну культурну програму (екскурсії, відпочинок на озері/річці/морі, майстер-класи, лекції, перегляди мотивуючих фільмів, ватра та багато цікавого). Ми забезпечуємо проживання, харчування та доїзд волонтерів, тобто ми потребуємо від вас лише активності та бажання стати частиною великої сім’ї БУР.

Що потрібно для того, щоб стати волонтером БУР? 

  • бажання допомогти тим, хто цього потребує;
  • долучитися до “БУР” у ВК (https://vk.com/id355274720) чи FB (https://www.facebook.com/groups/1608395662781301/?fref=ts) 
  • заповнити анкету учасника табору.

Останій день подання - 31 травня 2016 р.

Контакти

  • Іванка Діман 0930393860
  • Дзвінка Стецуняк 0631476225
  • https://www.facebook.com/groups/1608395662781301/?fref=ts

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.