bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УЦКС шукає консультанта з впровадження дистанційного навчального курсу
21.07.2016

УЦКС оголошує конкурс з відбору консультанта з питань розробки та впровадження дистанційного навчального курсу тематичного удосконалення «Профілактика передачі ВІЛ від матері до дитини».

Основні обов’язки:

  1. Розробити  навчальні матеріали дистанційного курсу тематичного удосконалення «Профілактика передачі ВІЛ від матері до дитини».
  2. Забезпечити технічний супровід дистанційного курсу тематичного удосконалення (ТУ) «Профілактика передачі ВІЛ від матері до дитини», а саме  інсталяція навчального курсу на платформу для онлайн курсу, створення відеолекцій, технічна та методологічна підтримка слухачів курсу.
  3. Забезпечити підготовку необхідних матеріалів для затвердження навчальної програми дистанційного навчального курсу тематичного удосконалення «Профілактика передачі ВІЛ від матері до дитини» у закладі післядипломної медичної освіти.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Закінчена вища медична освіта.
  2. Наявність вищої або першої кваліфікаційної категорії та/або вчений ступінь.
  3. Досвід проведення семінарів/тренінгів в якості викладача/тренера (досвід проведення тренінгів за темою курсу є перевагою) впродовж останніх 3-х років.
  4. Досвід розробки тренінгових модулів та навчальних програм з питань профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних захворювань.

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією, мати високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції /СНІДу та туберкульозу, високий рівень комп’ютерної грамотності. 

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу:[email protected] або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, зазначте: «Розробник курсу із ПВТ».

Для фізичних осіб підприємців необхідно додатково до перелічених вище документів надати копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також копію витягу  з ЄДР, датовану 2016 роком.

Термін подання документів – до 27 липня 2016 року, реєстрація документів завершується о 15:00.

За додатковою інформацією звертатися до УЦКС за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected]  з копією на [email protected] .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.