bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Ліберально-демократична ліга України» шукає експертів у сфері північноамериканської політики
10.10.2016

Беручи за основу американську демократію та канадських лібералізм для формування української ліберальної демократії, Департамент закордонних справ громадської організації «Ліберально-демократична ліга України» оголошує пошук осіб, що спеціалізуються на північноамериканській політиці.

Ми шукаємо молодих людей, зацікавлених у сучасних суспільно-політичних процесах:

1. Сполучених Штатів Америки (вимоги: відповідальність, володіння англійською мовою від рівня «upper intermediate», обізнаність у історії та політиці США; вітається справжня любов до демократичних інститутів).

2. Канади (вимоги: відповідальність, володіння англійською мовою від рівня «upper intermediate», обізнаність у історії та політиці Канади; вітається знання французскької,  а також любов до кленового сиропу).

Нам необхідні люди, які усвідомлюють значення американського світу для розбудови України як потужної ліберальної демократії, здатної формувати сучасну європейську політику та протидіяти східним загрозам. Саме розбудова англо-американської політичної вісі є головним пріоритетом діяльності ДЗС ГО «ЛДЛУ».

Робота полягатиме у провадженні аналітики (написання статей і робота над інтерв’ю з відомими американцями і канадцями), налагодженні зв’язків між Україною та США і Канадою, взаємодії з політичними партіями («Democratic Party», «Republican Party» — США; «Liberal Party of Canada» — Канада) тощо.

Активність у ГО «ЛІБЕРАЛЬНО-ДЕМОКРАТИЧНА ЛІГА УКРАЇНИ» надає такі переваги:

  1. Досвід громадської діяльності, яка активно вітається при вступі у зарубіжні вищі;
  2. Участь у розбудові відносин між громадськими активістами Північної Америки;
  3. Практичне застосування знань мови з користю для себе та майбутнього України;
  4. Рекомендації, особливі відзнаки, премії.

Ми впевнені, що посилення атлантичного вектору розвитку України, з інтеграцією в політичну систему американського світу та НАТО, постане гарантією створення української ліберальної демократії!

Подання заявок.

Контакти

  • ГО «Ліберально-демократична ліга України»
  • [email protected]
  • +38096-963-27-01

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.