bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери у проект «Книжка про мене»
18.11.2016

Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» шукає людей, охочих допомогти дітям, позбавленим піклування батьків, зберегти враження та спогади перших років життя. Дедлайн - 25 листопада 2016 р.

Завдяки благодійній акції «Кольорові посилки»  Партнерство «Кожній дитині» отримало можливість зробити потрібну та важливу справу: допомогти малюкам, позбавленим батьківського піклування, зберегти свої неповторні дитячі спогади.

Завдяки продажу спеціальних упаковок  – «кольорових посилок», а також завдяки пожертвам онлайн, буде надруковано близько 2300 примірників альбому «Книжка про мене», який допоможе дітям зберігати фотографії, записи, різноманітні відомості про себе, що у майбутньому стануть джерелом спогадів та власної ідентичності. Альбом буде корисний і для батьків-усиновлювачів, які зможуть дізнатися багато цікавого про свого малюка.

Такий масштаб тиражу є означає, що дійсно кожен маленький українець, який проживає в одному з будинків дитини, отримає такий альбом. В той же час, це і велика відповідальність, яка полягає у тому, що задля ефективності цієї ініціативи, нам потрібні помічники, які допомагатимуть із  постійним та своєчасним заповненням «Книжки про мене» працівниками відповідного закладу, або ж самі візьмуть на себе цю місію.

Саме тому Партнерством «Кожній дитині» проводиться загальнонаціональний відбір волонтерів, які співпрацюватимуть з будинками дитини та допомагатимуть їм зберігати життєві історії дітей за допомогою “Книжки про мене”.

ВІДБІР ВОЛОНТЕРІВ

До основних обов’язків волонтера входить:

  • Налагодження контактів з персоналом будинку дитини, роз’яснення співробітникам закладу значення впроваджуваної роботи (у т.ч. необхідно буде провести зустрічі для усіх спеціалістів, закріплених за кожною окремою дитиною);
  • Організація процесу передачі альбомів “Книжка про мене”;
  • Надання методичної допомоги працівникам для кращого висвітлення життєвої історії дитини у процесі;
  • Підготовка інформації щодо процесу втілення проекту на рівні конкретного будинку дитини;
  • Пошук додаткових ресурсів і матеріалів, зокрема – для проведення фотозйомки дитини та друку фотографій;

Що отримує волонтер?

  • Найголовніше – можливість суттєво допомогти дитині, яка позбавлена піклування батьків.
  • 1-денне навчання, під час якого Ви дізнаєтеся більше про роботу будинків дитини, про підтримку контактів з їх працівниками з метою встановлення тривалої та плідної співпраці (кошти на проїзд для участі у семінарі будуть відшкодовані);
  • Методичну підтримку Партнерства “Кожній дитині” протягом усього проекту;

Хто може бути волонтером?

Представники місцевих громад, небайдужі до долі дітей.

Робота волонтера здійснюватиметься на основі угоди, укладеної з Партнерством “Кожній дитині” та відповідним будинком дитини.

Вимоги до потенційного кандидата є такими:                     

  • Любов до дітей, розуміння цінності дитинства та неповторності дитячих досвідів і переживань;
  • Досвід волонтерства у соціальних проектах, висока мотивація, відповідальність;
  • Бажано досвід співпраці з будинками дитини та/або громадськими чи благодійними організаціями;
  • Готовність оформити медичну картку для отримання перепустки до будинку дитини.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ:

Для участі у проекті  просимо заповнити анкету (тисніть тут) до 25 листопада 2016 року. 

Приєднуйтеся до команди супергероїв!

КОНТАКТИ:

У випадку виникнення питань звертайтеся до Катерини Снісаренко, спеціаліста з комунікацій та фандрейзингу Партнерства “Кожній дитині”, за телефоном +38 (044) 388 51 79 або листом на електронну пошту k.snisarenko@p4ec.org.ua

ПРО ПРОЕКТ

Набір волонтерів здійснюється у раках проекту “Книжка про мене”, що реалізується Партнерством “Кожній дитині” у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України. Ідея розробки комплексного альбому “Книжка про мене” належить команді Партнерства “Кожній дитині” і була вперше реалізована у 2010 році. У 2015-2016 роках збір коштів здійснювався у рамках  проекту “Перша книга в житті сироти” на платформі Української біржі благодійності. Видання майже 2300 примірників стало можливим завдяки благодійній акції для дітей  “Кольорові посилки”, що проводилася до 15-річчя компанії у партнерстві з Українською біржею благодійності.

Контакти

  • Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.