bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст з лікування туберкульозу у ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗУ» (Київ)
18.01.2017

ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗУ» (далі ЦГЗ) оголошує з 17.01.2017 року конкурс на залучення консультанта в рамках проекту «Інвестиції у вплив на  туберкульоз та ВІЛ» Глобального фонду для боротьби зі Снідом. Дедлайн - 3 лютого 2017 р.

Спеціаліст з лікування туберкульозу

Основні обов'язки

1.   Організація та контроль за наданням лікувально-профілактичної допомоги хворим на ТБ та ко-інфекцію ТБ/ВІЛ у закріплених регіонах:

- Аналіз стану реалізації виконання програм протидії туберкульозу та надання пропозицій щодо їх удосконалення.

- Підготовка пропозицій щодо удосконалення діяльності протитуберкульозних закладів та інших лікувально-профілактичних закладів з питань надання спеціалізованої допомоги та протитуберкульозних заходів державних та галузевих статистичних звітів медичної установи.

- Участь у підготовці пропозицій щодо надання спеціалізованої лікувально-профілактичної допомоги хворим на ТБ особам для прийняття відповідних рішень Міністерством охорони здоров’я України.

- Участь в удосконаленні роботи модулів з діагностики та лікування реєстру хворих на туберкульоз.

2.        Розробка нормативно правової бази з питань надання медичної допомоги хворим на ТБ та ко-інфекцію ТБ/ВІЛ:

-           Участь у розробці та перегляді Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз

-           Участь у розробці нормативно-правових актів щодо удосконалення законодавства у сфері запобігання поширенню ТБ та інших соціально небезпечних хвороб, зокрема щодо його приведення у відповідність з міжнародними стандартами.

3.        Координація роботи регіональних фахівців протитуберкульозних закладів:

-           Участь в моніторингу та оцінці виконання програмних заходів з протидії ТБ в частині надання медичної допомоги.

-           Надання організаційно-методичної допомоги з питань профілактики, діагностики та лікування туберкульозу лікувально-профілактичним закладам незалежно від їх підпорядкування.

-           Збір та аналіз оперативної інформації від закріплених регіонів України.

-           Участь у проведенні моніторингових візитів у закріплені регіональні протитуберкульозні заклади для оцінки їх діяльності.

-           Контроль за дотриманням та правильністю ведення медичної документації фахівцями регіональних протитуберкульозних закладів.

4.        Участь в удосконаленні системи лікарського менеджменту:

-           Участь у розробці системи фармакологічного нагляду у сфері протидії захворюванню на туберкульоз.

-           Участь у формуванні запитів в закріплені регіони на складання заявок на централізовану закупівлю за рахунок коштів Державного бюджету України та за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією лікарських засобів, виробів медичного призначення, медичної техніки, обладнання тощо.

5.        Зміцнення кадрового потенціалу :

-           Участь в плануванні навчання фахівців щодо проблем, пов’язаних з ТБ.

-           Участь в організації і проведенні науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, нарад, круглих столів, стажувань з актуальних питань.

-           Участь в організація та проведення навчальних заходів (складання програм, залучення тренерів, підготування інформаційних матеріалів, аналіз вхідних і вихідних анкет тощо).

-           Участь у тренінгах в якості тренера, фасилітатора.

6.        Участь у виконанні грантової діяльності:

-           Участь в підготовці регулярних звітів до Глобального фонду в частині виконання цільових значень показників Програми Глобального фонду; вирішення інших питань стосовно звітності донорам.

7.        Участь в розробці інформаційно-просвітницьких матеріалів з актуальних проблем ТБ та пріоритетних напрямків.

Кваліфікаційні вимоги:

Вища медична освіта.

Спеціалізація за фахом «Фтизіатрія».

Досвід роботи за фахом не менше 3 – х років.

Знання національних стандартів/протоколів з ведення випадку туберкульозу, у тому числі мультирезистентного туберкульозу та ТБ/ВІЛ ко-інфекції.

Досвід співпраці з органами державної влади, міжнародними та громадськими організаціями, із застосуванням міжсекторальних підходів.

Участь в міжнародних конференціях, тренінгах, семінарах щодо ведення випадку туберкульозу, у тому числі мультирезистентного туберкульозу та ТБ/ВІЛ ко-інфекції (буде перевагою).

Досвід у організації та проведенні тренінгів, семінарів, нарад, зустрічей (буде перевагою).

Знання ділової української та англійської мови (буде перевагою).

Досвід підготовки презентацій.

Високий рівень комп’ютерної грамотності.

Процедура подання резюме:

ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗУ» (далі ЦГЗ) оголошує з 17.01.2017 року конкурс на залучення консультанта в рамках проекту «Інвестиції у вплив на  туберкульоз та ВІЛ» Глобального фонду для боротьби зі Снідом. Дедлайн - 3 лютого 2017 р.

Будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Ярославу Бриленко на адресу: [email protected] (у полі «тема» вкажіть «Резюме – Cпеціаліст з лікування туберкульозу»).

Кінцевий термін подання резюме: 03 лютого 2017 року.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді

Зверніть, будь ласка, увагу:

Кандидати, які будуть обрані, отримають повідомлення електронною поштою протягом 5 робочих днів від дати прийняття рішення про вибір переможця конкурсу.

Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу ЦГЗ визначає, виходячи з мети та завдань конкурсу.

Рішення організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Організатор конкурсу залишає за собою право за необхідності відмінити конкурс. Причини відмови у відборі в якості консультанта не повідомляються та не обґрунтовуються. Після затвердження  ЦГЗ укладає угоди з переможцями конкурсу на проведення робіт у 2017 році, з можливістю пролонгації у 2018 році за умови належної якості надання послуг Замовнику.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.