bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії в Урядовому офісі з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України
24.01.2017

Секретаріат Кабінету Міністрів оголошує конкурс на зайняття вакантних посад в Урядовому офісі з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України! Дедлайн - 3 лютого 2017 р. 

Якщо ти патріот і бачиш Україну розвиненою державою ЄС і НАТО, – мерщій до нас!

Секретаріат Кабінету Міністрів оголошує конкурс на зайняття вакантних посад в Урядовому офісі з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України! Найближчими днями буде також оголошено конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів Офісу.

Нагадуємо, що в рамках реалізації реформи державного управління протягом 2017 року планується підвищення зарплат, зокрема, співробітникам Урядового офісу, відповідно до Концепції запровадження посад фахівців із питань реформ, затвердженої розпорядженням Уряду 11 листопада 2016 року 905-р.

Секретаріат Кабінету Міністрів оголошує конкурс на зайняття вакантних посад в Урядовому офісі з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів:

  • першого заступника директора Урядового офісу;
  • заступника директора Урядового офісу, начальника Управління з питань співробітництва з НАТО;
  • начальника Управління з питань реалізації зобов’язань у сфері європейської інтеграції Урядового офісу;
  • завідуючого відділом з питань координації співробітництва з ЄС Управління координації відносин України з ЄС Урядового офісу;
  • завідуючого відділом з питань донорської допомоги, комунікації та перекладів актів права ЄС Управління координації відносин України з ЄС Урядового офісу Секретаріату.

Громадяни України, які відповідно до законодавства не мають обмежень щодо вступу на державну службу та виявили бажання взяти участь у конкурсі, надсилають необхідні документи за адресою:

01008, Київ-8, вул. М. Грушевського, 12/2, Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів (з позначкою “на конкурс”).

Деталі конкурсу за посиланням:
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249634176&cat_id=249002081

 

 

Контакти

  • Секретаріат Кабінету Міністрів
  • http://bit.ly/2iVuCFf

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.