bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії для охочих працювати у «третьому секторі»
27.01.2017

Якщо Ви бажаєте знайти цікаву та перспективну роботу в неурядовому секторі - ця добірка актуальних вакансій варта Вашої уваги. Вивчайте пропозиції від лідерів громадянського суспільства.

1. Інститут миру і порозуміння шукає адміністративного асистента (Київ)

Основні обов’язки: загальна підтримка життєдіяльності офісу; прийом відвідувачів; відповідь на вхідні телефонні дзвінки та їх переадресація; робота з вхідною та вихідною кореспонденцією; надання допомоги у виконанні робіт з друкування, фотокопіювання.

Останній день подання – 30 січня 2017 р.

2. Помічник голови координаційної ради у БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

Основні обов’язки: координація роботи та надання адміністративної підтримки  Голові Координаційної ради та Директору виконавчому; складання розкладу зустрічей та управління календарями; письмовий переклад ділової документації з/на англійську / українську / російську; усний переклад з/на англійську / українську / російську; підготовка переписки, презентацій та інших матеріалів, створення резюме документів, доповідей та презентацій.

Останній день подання – 31 січня 2017 р.

3. DiXi Group шукає менеджера з організаційного забезпечення та розвитку (Київ)

Основні обов’язки: координація впровадження внутрішніх політик і процедур в організації, а також удосконалення і/або розробки нових політик; підготовка проектів документів з внутрішніх питань організації, допомога у підготовці засідань Правління, Загальних Зборів та інших заходів з розвитку організації;

Останній день подання – 1 лютого 2017 р.

4. ПРООН в Україні шукає асистента

Основні обов’язки: організація зустрічей, прийом та консультування відвідувачів офісу; робота з кореспонденцією, надсилання та отримання відправлень; організація безперебійної роботи офісу.

Останній день подання – 2 лютого 2017 р.

5. Головний бухгалтер в КримSOS

Основні обов’язки: керівництво та відповідальність за напрямок бухгалтерського обліку; правильність та своєчасність відображення та документування господарських операцій; організація, керівництво та контроль за роботою бухгалтерії.

Останній день подання – 4 лютого 2017 р.

6. Методист тренінгових програм в МЦРЛ (Київ)

Основні обов’язки: участь у розробці та впровадженні стандартів до тренінгових програм та матеріалів МЦРЛ; робота над тренінговими програмами.

Останній день подання – 5 лютого 2017 р.

7. Менеджер проектів в Центр міжнародного грантрайтінга (Дніпро)

Основні обов’язки: підготовка грантових проектів; моніторинг нових пропозицій і тендерів, оголошених місцевими та міжнародними організаціями-донорами; підготовка бюджетів проектів; взаємодія з менеджерами та директорами неприбуткових та комунальних організацій для розвитку нових проектів, ідей і проектних ініціатив; координування фандрейзингової діяльності.

Дедлайн - 10 лютого 2017 р.

8. БО «Ліга меценатів гуманного дитинства» шукає грант-менеджера

Основні обов’язки: моніторинг інтернет-ресурсів потенційних грантодавців; відстеження грантових конкурсів; підготовка пропозицій для грантових конкурсів, звітів за його результатами; координація роботи колективу для підготовки заявок та звітів.

Дедлайн - 25 лютого 2017 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.