bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія викладача дитячої школи перекладачів (Сєвєродонецьк)
06.02.2017

«Генерація UA» в рамках проекту «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу». Дедлайн - 15 лютого 2017 р.

 Реалізатор проекту МБФ “Жовто-Блакитні Крила” оголошує конкурс на посаду Викладача школи перекладачів в дитячий центр проекту “Генерація UA” в м. Сєвєродонецьк, що відбувається в рамках проекту “Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу” за ініціативи Дитячого Фонду Німеччини (ChildFund Deutschland) і МБФ “Жовто-Блакитні Крила”, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

 Цільова аудиторія - діти-ВПО, діти із особливими потребами, діти-сироти, діти позбавлені батьківської опіки, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей.

 Тривалість проекту в м.Сєвєродонецьк - січень 2017 - грудень 2018

 Вимоги до кандидата:

  • проживання в м. Сєвєродонецьк,
  • освіта педагогічна, філологічна, переклад (англійська мова)
  • бажано мати досвід перекладу/викладання теорії та практики перекладу
  • друга іноземна мова буде перевагою

 Будь ласка, надсилайте ваші резюме Ірині [email protected] із темою листа “Викладач дитячої школи перекладачів. м.Сєвєродонецьк” до 15 лютого 2017р.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.