bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Радник з клінічних питань у ГО «Громадська місія здоров’я»
14.03.2017

ГО «Громадська місія здоров’я» в рамках реалізації проекту «Розбудова клінічного та правлінського потенціалу служби ВІЛ-інфекції/СНІДу України» оголошує конкурс на позицію Радник з клінічних питань. Дедлайн - 17 березня 2017 р. 

Основні напрямки роботи 

  1. Координація проектних активностей, пов’язаних з клінічними питаннями.
  2. Забезпечення клінічної відповідності змісту пакетів навчальних матеріалів, що розробляються в рамках проекту. Здійснення супервізії процесу розробки навчальних матеріалів.
  3. Координація програми клінічного наставництва в рамках проекту. Участь у розробці інструментів та рекомендацій щодо здійснення клінічного наставництва.
  4. Координація заходів з наставництва тренерів в рамках проекту.
  5. Підготовка аналітичних документів та участь в розробці методичних рекомендацій для реалізації тренінгових програми та програм клінічного  наставництва.

Вимоги до учасників конкурсу

  1. Вища медична освіта.
  2. Досвід роботи (не менше 2-х років) в сфері надання медичних послуг.
  3. Досвід роботи в рамках програм протидії ВІЛ-інфекції/СНІД, в т.ч. програм з профілактики та лікування в закладах охорони здоров’я будь-якої ланки надання медичної допомоги буде перевагою.
  4. Розуміння методик викладання дорослим  та принципів реалізації програм клінічного наставництва.
  5. Знання англійської мови на рівні не нижче upper intermediate.

Для участі у конкурсі резюме та інші документи, що засвідчують кваліфікацію учасників  мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]a

Термін подання документів – до 17 березня 2017 року.

За додатковою інформацією звертатися до за тел. (044) 281-23-57 та (050) 826-96-74 або ел. поштою [email protected] до координатора проекту Рябінчука Михайла

Конкурс проводиться Громадською організацією «Громадська місія здоров’я» в рамках субгранту проекту «Розбудова клінічного та адміністративного потенціалу системи послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІД в Україні», що реалізується в Україні Міжнародним центром підготовки та освіти у сфері охорони здоров’я Університету штату Вашингтон, відповідно до Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR) та за підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань США (СDC). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.