bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії для тих, хто зацікавлений у розвитку східних регіонів України
16.03.2017

Якщо ви проживаєте в східних регіонах України, цікавитеся громадським сектором, проте ще не знайшли роботу, яка допоможе вам самореалізуватися, Ресурсний центр ГУРТ пропонує добірку вакансій, які можуть бути актуальними для вас.

1. Заступник директора Агенції регіонального розвитку Луганської області (Сєвєродонецьк)

Агенція регіонального розвитку Луганської області оголошує відкритий конкурс щодо відбору заступника директора Агенції.

Основні обов’язки: загальне керівництво установою за відсутності директора; участь у підготовці, управлінні та розширенні команди працівників та експертів установи; постановка завдань, координація та контроль всіх поточних операційних завдань та проектів; пошук партнерів як на національному, так і на міжнародному рівні.

Дедлайн  – 23 березня 2017 року.

2. Менеджер з персоналу у БФ «Лікарі без кордонів»

Medecins Sans Frontieres (Лікарі без кордонів) – міжнародна незалежна медична гуманітарна організація, метою якої є надання медичної допомоги людям, постраждалим від воєнних конфліктів, епідемій, та стихійних лих шукає менеджера з персоналу.

Основні обов’язки: контроль за внутрішніми положеннями та умовами трудових договорів кадрів; контроль за тим, щоб всі функції та робочі профілі відповідали вимогам Місії; контроль щодо виплат заробітних плат та винагород.

Дедлайн – 24 березня 2017 року.

3. Викладач студії IT (Сєвєродонецьк)

МБФ «Жовто-Блакитні Крила» оголошує конкурс на посаду викладача студії IT дитячого центру проекту «Генерація UA» в м. Сєвєродонецьк.

Основні обов’язки: навчати підлітків IT технологій та ділитися власними знаннями і досвідом.

Дедлайн – 25 березня 2017 року.

4. Тендер на проведення тренінгу із медіації для підлітків (Сєвєродонецьк/Харків)

«Генерація UA» в рамках проекту «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу» за ініціативи Дитячого Фонду Німеччини (ChildFund Deutschland) і МБФ «Жовто-Блакитні Крила» оголошує тендер на проведення тренінгу.

Основні обов’язки: проведення тренінгу для підлітків із медіації в містах Харків та Сєвєродонецьк.

Дедлайн – 25 березня 2017 року.

5. Проектний менеджер у BrainBasket Foundation

Фонд BrainBasket шукає проектного менеджера.

Основні обов’язки: запуск проектів (ініціювання, запуск і управління новими освітніми проектами, здійснення контролю над існуючими проектами, оптимізація бізнес-процесів), комунікація з партнерами, управління волонтерами.

Дедлайн – 31 березня 2017 року.

Підготувала Ольга Мартинюк

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.