bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець зі зв’язків з громадськістю у проект WWF (Київ)
22.03.2017

Всесвітній фонд природи шукає PR-фахівця, який відповідатиме за посилення комунікацій та інформаційних заходів у межах проекту «Життя для дунайський осетрових». Дедлайн - 31 березня 2017 р.

Основні завдання: Впровадження комунікаційного плану по осетровим у відповідності до вимог проекту LIFE “ЖИТТЯ ДЛЯ ДУНАЙСЬКИХ ОСЕТРОВИХ” в Україні.
Проведення кампаній та виконання обов’язків із PR на місцевому і національному рівні, включно з підтримкою в організації воркшопів, тренінгів, медіа- та інших подій в межах проекту. Відповідно до стратегічного плану на національному та регіональному рівні

Надання консультаційної допомоги та підтримки у питаннях, пов’язаних із комунікацією та зовнішніми зв’язками членам національної команди проекту.

Побудова та підтримка репутації, бренду, формування впливової поведінки щодо ключових зовнішніх та внутрішніх аудиторій та зацікавлених сторін,  покриття усіх комунікаційних зон, пов’язаних із осетровими.

Координація розробки друкованих матеріалів, зокрема постерів, інформаційних бюлетенів, буклетів для різних цільових груп, інформаційних стендів, звітів.
Висвітлення проекту в соціальних мережах та участь у підтримці веб-сайту проекту Підтримка фото- та відеоархіву,  медіа-моніторинг.
 
Ми очікуємо від вас:
 
Розділення цінностей WWF
 
Знання: освіта унапрямках PR/комунікації/маркетингу/журналістики.
Базові знання біологічного різноманіття та сталого розвитко, особливо у відношенні до України. Готовність отримувати глибші знання про дику природу України.

Сертифікати від Google adwords academy, Facebook blueprint, KAMA будуть додатковою перевагою
 
Досвід:
Досвід роботи щонайменше 2-3 роки.
 
Вміння і навички:
Комунікаційні, дипломатичні та культурні здібності до роботи з широким колом осіб із різних сфер. Бездоганні навики усної та письмової комунікації англійською та українською мовами. Підтверджена здатність вести комунікацію та поширювати інформацію про заходи та діяльність через різні канали, включно із соцмережами. Навички кампейнінгу. Photoshop та/або Corel.
 
Ми пропонуємо: Нагоду робити зміни заради дикої природи України
Дружню та високопрофесійну робочу атмосферу в міжнародному оточенні
Різноманітні цікаві завдання та незалежний стиль роботи
Приємну робочу атмосферу та чудову навчальну атмосферу
Конкурентну зарплату відповідно до стандартів НУО
 
Якщо ви зацікавлені у тому, щоб стати частиною світової команди ВВФ, надішліть вашу заявку (включно з резюме та супровідним листом) англійською мовою на адресу: [email protected]
Дедлайн подачі: 31  березня 2017 року. Просимо з розумінням поставитися до того, що ми зможемо відповісти лиши відібраним кандидатам.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.