bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні вакансії в найкращих неурядових організаціях України
24.03.2017

Не відкладайте на завтра пошук можливостей для працевлаштування, краще ознайомтеся з добіркою на порталі ГУРТ. Можливо, саме тут Ви знайдете роботу своєї мрії.

Команда ЦеГрін шукає координатора проектів громадської організації

Основні обов’язки: комунікація в тому числі ведення переговорів з партнерами, замовниками, підрядниками іншими виконавцями проектів; підготовка графіків/планів реалізації проектів, змістових звітів; підтримка технічних засобів та технологій у робочому стані.

Останній день подання – 28 березня 2017 р.

ГО «Моніторів НПМ «Україна без тортур» шукає менеджера з регіонального розвитку (Київ)

Основні обов’язки: займатись стратегічним розвитком мережі моніторів у регіонах; планувати та координувати діяльність кластерних керівників НПМ; аналізувати діяльності громадських моніторів в областях та кластерах.

Останній день подання – 29  березня 2017 р.

Менеджер з комунікацій у МБФ «Українська фундація громадського здоров’я»

Основні обов’язки: розробка та реалізація комунікаційної стратегії організації, координація її впровадження, включаючи розробку процедур та піходів до здійснення інформаційної підтримки інших проектів УФГЗ та «Право на здоров’я» в Україні відповідно до вимог організації, донорів та партнерів; координація реалізації комунікаційної складової проектів УФГЗ та «Право на здоров’я»; інформаційний та медіа супровід проектів УФГЗ та «Право на здоров’я».

Останній день подання – 29  березня 2017 р.

Фахівець зі зв’язків з громадськістю у проект WWF (Київ)

Основні обов’язки: надання консультаційної допомоги та підтримки у питаннях, пов’язаних із комунікацією та зовнішніми зв’язками членам національної команди проекту; побудова та підтримка репутації, бренду, формування впливової поведінки щодо ключових зовнішніх та внутрішніх аудиторій та зацікавлених сторін,  покриття усіх комунікаційних зон, пов’язаних із осетровими.

Останній день подання – 31 березня 2017 р.

Координатор проектів у ГО «Детектор Медіа»

Основні обов’язки: повне управління проектом: планування діяльності, планування бюджету, комунікація з донором, написання описових звітів донору; ведення проектної документації; вимірювання результатів проекту.

Останній день подання – 31 березня 2017 р.

Менеджер проектів у Відділ інформаційного забезпечення ЛНУ ім. І. Франка

Основні обов’язки: моніторинг стипендії, конкурсів і різного роду грантових програм; пошук та формування баз даних меценатів, спонсорів, фондів, грантів; розробка шляхів та методів отримання фінансової допомоги Університету.

Останній день подання – 31 березня 2017 р.

Експерт з питань економічного аналізу політики в ІЕД

Основні обов’язки:  підготовка аналітичних матеріалів; економічний аналіз урядових рішень (регуляторних актів); участь в експертних та публічних обговореннях відповідних питань.

Останній день подання – 31 березня 2017 р.

Фахівець відділу інноваційних програм у БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Основні обов’язки: підготовка вимог щодо оформлення фінансової частини заявок на отримання грантів потенційними субгрантерами; перевірка дотримання вимог; підготовка електронних форм звітності за результатами впровадження програм субреципієнтами; надання консультацій суб-реципієнтам щодо заповнення форм; забезпечення своєчасного збору фінансових звітів від суб-реципієнтів (в електронному та паперовому вигляді).

Останній день подання – 3 квітня 2017 р.

ГО «ЦДПРМС» шукає журналіста-аналітика

Основні обов’язки: підготовка аналітичних матеріалів відповідно до чітко визначених технічних завдань та термінів; участь в підготовці і проведенні публічних заходів в рамках проекту (конференцій, візитів, зустрічей).

Останній день подання – 25 квітня 2017 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.