bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти з проведення наставницьких візитів у ЦГЗ
30.03.2017

ЦГЗ оголошує конкурс з проведення наставницьких візитів з питань інфекційного контролю за туберкульозом у закладах охорони здоров’я. Дедлайн - 4 квітня 2017 р.

Основні обов’язки:

  1. Підготовка навчальних матеріалів та проведення дводенних наставницьких візитів з питань інфекційного контролю за туберкульозом у закладах охорони здоров’я. Протягом 2017 року планується проведення 19-ти тренінгів.
  2. Підготовка звіту про результати проведених візитів відповідно до форми, визначеної ЦГЗ.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Закінчена вища медична освіта/технічна освіта.
  2. Досвід проведення семінарів/тренінгів в якості викладача/тренера (досвід проведення тренінгів за темою тренінгу буде перевагою) впродовж останніх 3-х років.
  3. Досвід розробки тренінгових модулів та навчальних матеріалів та програм з питань профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних захворювань буде перевагою.

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу:[email protected]   або поштою за адресою: 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте «Тренер – інфекційний контроль за ТБ»:

Термін подання документів – до 04 квітня 2017 року, реєстрація документів завершується о 16:00.

За додатковою інформацією звертатися до ЦГЗ за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.