bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ оголошує додатковий набір суспільних репортерів у східних областях України!
04.04.2017

Ресурсний центр ГУРТ відкриває додатковий набір в команду медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України». Ми запрошуємо до співпраці суспільних репортерів-волонтерів  у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та Харківській областях. За результатами відбору найкращі кандидати зможуть долучитися до волонтерської команди найбільшого медіа для представників громадянського суспільства України. Дедлайн для зголошення – 23:59 13 квітня 2017 року. 

Співпраця передбачає дистанційну волонтерську роботу в рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Ознайомитися з публікаціями в рамках медіа-проекту Ви можете тут.

Спеціальний медіа-проект спрямований на своєчасне інформування організацій громадянського суспільства  щодо стану та потреб громад і вразливих категорій, постраждалих внаслідок конфлікту на Донбасі, шляхом створення й поширення якісної соціально корисної інформації на порталі ГУРТ.

Якщо Ви прагнете спробувати себе у ролі суспільного журналіста, вдосконалити репортерські навички, отримати досвід роботи в громадському секторі, безкоштовно відвідувати якісні воркшопи та вебінари спільно з новими друзями, долучайтеся!

До 23:59 13 квітня 2017 року заповнюйте анкету за посиланням!

Механізм співпраці: ми разом аналізуємо матеріали, ділимося досвідом, надаємо платформу для публікації ваших робіт та навчання. Створюючи й поширюючи якісну соціально корисну інформацію, ви зможете розвиватися і допомагати громадянському суспільству України.

У рамках медіа-проекту планується створити мережу із суспільних репортерів й навчити їх професійним стандартам висвітлення соціальної проблематики в ЗМІ.

Учасники проекту матимуть змогу:

  • долучитися до потужної та енергійної команди суспільних журналістів ГУРТа
  • удосконалити практичні навички роботи з текстовим та аудіо-контентом за менторської підтримки редакції ГУРТа та напрацювати професійне портфоліо авторських матеріалів
  • відвідувати вебінари на актуальні теми журналістики й дотримання професійних стандартів галузі (2 рази на місяць)
  • отримати сертифікат, що засвідчуватиме участь у спеціальному медіа-проекті «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України». Найактивнішим волонтерам ми надаватимемо рекомендаційні листи для участі у міжнародних проектах, навчальних програмах за кордоном та для подальшого працевлаштування
  • забезпечувати активних громадян, лідерів громадянського суспільства і громад об’єктивною, достовірною й правдивою інформацією для прийняття рішень із вирішення проблем громад і вразливих категорій, постраждалих внаслідок конфлікту на Донбасі

Вимоги до учасників:

  • вміння працювати в команді
  • навички роботи з текстовим та аудіо контентом
  • досконале знання української мови
  • уміння грамотно висловлювати свої думки
  • активність, ініціативність, комунікабельність, відповідальність
  • хороша дикція (для тих, хто працюватиме з аудіо-контентом)

Відібраним учасникам результати повідомлять до 19 квітня 2017 року.

На сьогодні портал ГУРТ є найбільшою комунікаційною платформою для представників громадянського суспільства України, що об’єднує понад 30 тисяч зареєстрованих користувачів, серед яких активні громадяни, лідери громад, очільників ОГС, представники органів місцевого самоврядування та державної влади.

Спеціальний медіа-проект «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України» впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

Иванова Татьяна   2570 днів тому   #  

Добрий день. Скажіть, чи є обмеження за віком?

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2570 днів тому   #  

Доброго дня! Обмеження за віком відсутні. З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
Иванова Татьяна   2569 днів тому   #  

Дякую

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.