bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перспективні вакансії тижня на порталі ГУРТ
21.04.2017

Найцікавіші вакансії тижня шукайте на порталі ГУРТ. Долучайтеся до команд громадських організацій та розвивайте третій сектор в Україні.

БО «Луганське обласне товариство «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» шукає виконавчого директора

Основні обов’язки: адміністрування проекту на території підконтрольної уряду України, а також на території непідконтрольною силам АТО;представництво інтересів проекту в інших організаціях і установах.

Останній день подання – 24 квітня 2017 р.

Координатор проекту у Представництво ЄС в Україні (Київ)

Основні обов’язки: проектний менеджмент, комунікація.

Останній день подання – 25 квітня 2017 р.

Грантовий менеджер в Інтерньюз-Україна (Київ)

Основні обов’язки: координування фандрейзингу організації; моніторинг нових пропозицій і тендерів, оголошених місцевими та міжнародними організаціями-донорами; розробка пропозицій, концептуальних записок або інших типів додатків для грантових конкурсів (поточних і перспективних).

Останній день подання – 28 квітня 2017 р.

ГУРТ шукає фахівця з освіти дорослих

Основні обов’язки: Підготувати та провести дводенний тренінг для тренерів (попередньо 18-19 травня 2017 р. у м. Київ); супроводжувати проведення учасниками тренінгу для тренерів двох дводенних семінарів (попередньо 6-7 червня 2017 р. у м. Бровари та 8-9 червня 2017 р. у м. Чернігів).

Останній день подання – 28 квітня 2017 р.

Менеджер Проекту у БФ «Право на Захист» (Київ)

Основні обов’язки: відповідальність за своєчасне і якісне проведення заходів проекту; підготовка щомісячних та річних планів роботи проекту.

Останній день подання – 30 квітня 2017 р.

Cпеціаліст з моніторингу та оцінки у ВБО «Конвіктус Україна»

Основні обов’язки: розробка матеріалів і форм облікових документів за напрямом/проектом; ведення бази даних клієнтів проекту (САЙРЕКС); контроль ведення поточної документації проекту/напряму спеціалістами.

Останній день подання – 30 квітня 2017 р.

Юрист у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Основні обов’язки: здійснення аналізу досліджень у сфері державної політики, протоколів лікування із запобігання поширення епідемії ВІЛ/СНІД; участь у проведенні адвокаційних заходів на рівні громади міста (серед представників державного та неурядового секторів, діяльність яких пов’язана з наданням послуг ЛЖВ/представникам ГНР, захисту їхніх прав); участь у розробці інформаційно-освітніх матеріалів правового характеру.

Останній день подання – 1 травня 2017 р.

ВГО КВУ шукає асистента менеджера проектів

Основні обов’язки: участь в розробці планів імплементації проектів (річних/ піврічних/ щоквартальних/ щомісячних тощо) та їх узгодженні з усіма зацікавленими сторонами; організація поточної діяльності, включаючи контроль строків виконання проекту та окремих його складових частин/завдань; ведення документації за проектом, підготовка документів для здійснення своєчасного і безперебійного документообігу всередині Спілки та с донорськими організаціями.

Останній день подання – 1 травня 2017 р.

ГУРТ шукає асистента виконавчого директора

Основні обов’язки: асистування виконавчому директору.

Останній день подання – 5 травня 2017 р.

Менеджер субгрантів у Центр демократії та верховенства права

Основні обов’язки: організація відкритого конкурсу субгрантів серед громадських організацій-учасниць РПР; підготовка інформаційних матеріалів щодо конкурсу субгрантів; обробка, реєстрація та облік грантових заявок; організація та супроводження роботи Відбіркової комісії конкурсу субгрантів.

Останній день подання – 10 травня 2017 р.

ГУРТ шукає координатора робочої групи

Основні обов’язки: складання і дотримання плану діяльності робочої групи.

Останній день подання – 12 травня 2017 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.