bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІЕД запрошує студентів соціологічних факультетів на оплачуване літнє стажування
12.06.2017

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) запрошує на літнє стажування студентів соціологічних факультетів для роботи з масивами соціологічної  інформації та підготовки інформаційних матеріалів на основі даних соціологічних досліджень. Дедлайн - 27 червня 2017 р.\

Якщо Ви знайомі з SPSS, хочете дослідити, як проводяться реформи в країні, прагнете змін та хочете жити в європейській Україні, то Вам саме до нас. 

Гарантуємо цікавий досвід роботи в  дружній команді фахівців, які прагнуть зробити свій внесок у розвиток країни.

Після стажування у нас Ви:

(1)     навчитесь, як застосовувати знання, отримані в університеті, у реальному житті,

(2)     дізнаєтесь, що таке аналітичний центр в Україні та як він працює,

(3)     будете обізнані в тому, які дані потрібні тим, хто приймає рішення,

(4)     складете власну думку про те, що може робити соціолог у think tank,  

(5)     дізнаєтесь, що таке громадянське суспільство та як працюють провідні українські експерти. 

Хто ми?

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) – провідний  український аналітичний центр, що спеціалізується на економічному аналізі та рекомендаціях для органів державної влади в таких сферах як макроекономічна політика, діловий клімат, розвиток малого та середнього бізнесу, міжнародна торгівля, регіональний та секторальний розвиток.  Ми також займаємось адвокацією змін, підвищенням обізнаності широких верств населення в питаннях відповідальної економічної політики та сприяємо розвитку громадянського суспільства в Україні. Уже протягом трьох років наші адвокаційні  кампанії входять до 50 найкращих у світі, що проводяться аналітичними центрами, за рейтингом Global Go to Think Tank Index.

Для чого нам потрібні соціологи?

Соціологічні дослідження є важливим компонентом більшості проектів, які  реалізує ІЕД. При підготовці документів державної політики, моніторингу та оцінці заходів державної політики дуже важливою є думка тих, на кого спрямовані заходи державної політики. У нашому випадку це, у першу чергу, представники підприємницького середовища. Ми використовуємо весь спектр соціологічних методів збору інформації при проведені досліджень — як кількісні (різні види опитувань),  так і якісні (фокус-групи, глибинні інтерв’ю, аналіз документів) методи. ІЕД має найдовші в країні числові серії панельних даних, зібраних у результаті щоквартальних опитувань керівників промислових підприємств.

Структурним підрозділом ІЕД, який займається соціологічними дослідженнями, є ЦДСС-ІЕД. 

Умови стажування

Стажування оплачуване, тривалість стажування від двох тижнів до двох місяців - з 1 липня по 31 серпня2017 року. Крайній термін прийому заявок на поточний етап стажування в 2017 році - 27 червня. Однак поспішайте, якщо Ви хочете стати нашим стажером, не відкладайте це «на завтра». Кількість місць обмежена, заявки розглядатимуться одразу після отримання, і як тільки буде набрано потрібну кількість стажерів, прийом заявок буде припинено. 

Від потенційного стажера ми хотіли б отримати стислий мотиваційний лист довільної форми українською мовою (чого Ви прагнете, які Ваші очікування від стажування тощо) та резюме (вкажіть, будь ласка, які основні, з Вашої точки зору, курси Ви прослухали на сьогодні).

Звертатися за адресою [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.