bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спілка Форум (UNION FORUM) шукає волонтера для проекту в Естонію
15.08.2017

Спілка Форум (UNION FORUM), акредитована ЄВС організація і офіційний партнер проекту, терміново шукає ЄВС волонтера (хлопець чи дівчина) в Естонію. Дедлайн - 19 серпня 2017 р.

ПЕРІОД ПРОЕКТУ: вересень 2017 на 12 міс  
Місце: Тапа, Естонія
ПРОЕКТ: APPROVED

Спілка Форум (UNION FORUM), акредитована ЄВС організація і офіційний партнер проекту, терміново шукає ЄВС волонтера (хлопець чи дівчина) на 12 місяців в  Естонію.

Imastu Residential School– центр для людей з обмеженими можливостями. Більшість заходів спрямована на реалізацію творчих проектів, музичної терапії, уроків по приготуванні їжі та інше. Кожного року , влітку, проводять літній табір на березі озера для людей, які знаходяться у центрі. Постійно організовуються екскурсіїї до памяток природи, музеїв, виставок.


Основні види діяльностіна проекті :
1. Соціальна реабілітація та організація дозвілля: планування екскурсій, цікавих програм, відвідування магазинів, або просто прогулянки, різні ігри.
2. Допомога в групах самовираження – малювання, музика, театр, приготуванні їжі, hand-made, кераміка, в’язання та інше
3. Реалізація власних ініціатив та проектів.
Основні вимоги:
1. Відкритість, комунікабельність, креативність.
2. Попередній досвід чи освіта у сфері соціальної роботи не обов’язкова, головне - щире бажання бути корисним та допомагати людям, які мають певні обмеження.
Все залежатиме від самого волонтера і його / її бажання бути активними і творчими.

На даному проекті наразі перебуває наша волонтерка Ольга Литовчак , ось лінк її вражень https://vk.com/topic-19016541_34397419
З упевненістю можемо сказати, що ЕВС проект в цій організації одні з кращих. Кожен волонтер настільки у захваті, що інколи не вистачає слів, щоб виразити свого захоплення. Ось і зараз в нас перебувають декілька волонтерів в Естонії і один саме у цьому місці, розпочавши свій проект у вересні минулого року. 

Більш детально про сам проект можете прочитати та завантажити анкету можете за настпуним посиланням goo.gl/3cFcg4

Для подання заявки потрібно заповнити АНКЕТУ (є у посиланні вище) і надіслати нам на [email protected] 

УВАГА: Назва АНКЕТИ і ТЕМА Вашого листа мають містити у своїй назві Ваші Name-Surname і назву Imastu Residential School.Прохання в анкеті вказуйте прізвище та ім’я, як зазначено у Вашому закордонному паспорті.

Контакти

  • https://www.facebook.com/groups/erasmusevs/permalink/1193184640787941/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.