bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Національна Організація Скаутів України» шукає дорослих волонтерів
02.10.2017

ВМГО «Національна Організація Скаутів України» запрошує саме Тебе стати частинкою величезного та цікавого Скаутського світу.

У нас є унікальна пропозиція для активних, ініціативних, відповідальних молодих людей, які хочуть цікаво та з користю проводити свій вільний час. ВМГО «Національна Організація Скаутів України» (https://goo.gl/XetQwF) запрошує саме Тебе стати членом нашої родини та долучитись до нас у якості волонтера. 

Ми являємось офіційними представниками Всесвітньої Організації Скаутського Руху (про організацію та її роботу можна почитати на офіційному сайті scout.org). Зараз ми ростемо та шукаємо нових активних людей, які мають бажання стати Скаут-лідерами. Скаутинг – це наймасштабніший молодіжний рух у світі. Скаутський Рух існує вже понад 100 років та налічує більше 50 мільйонів членів у світі та охоплює близько 160 країн.

Долучаючись до нас Ви стаєте частинкою цього величезного і водночас чарівного світу. Перед вами відкривається безліч можливостей. В першу чергу, Ви робите свій вагомий вклад у розвиток нашого суспільства та виховання дітей та молоді. По друге, Ви маєте можливість подорожувати, знаходити друзів з різних куточків світу. Та розвиватись і вдосконалювати себе щодня.
Наразі ми шукаємо молодих та вмотивованих людей у віці старше 18 років, які хочуть працювати з дітьми у сфері неформальної освіти, які мають змогу виділяти близько 4-х годин на тиждень, проживають у місті Києві, а також готові швидко навчатись, та створювати цікаве дозвілля для себе та оточуючих. 
Якщо це звучить цікаво для Тебе – заповнюй нашу анкету і ми вийдемо на контакт із Тобою.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdc9miftG0pPkil1Q…/viewform
Якщо у Вас виникають будь-які питання, не соромтесь їх озвучити на електронну адресу [email protected] або [email protected]
Ми чекаємо саме на Тебе, щоб разом рости, розвиватись і робити цей світ кращим! Запрошуємо Тебе долучитись до нашої Скаутської родини та обіцяємо цікаве та корисне дозвілля.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.