bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії на проведення навчальних тренінгів
21.11.2017

Громадська організація «Зміцнення громади шляхом активізації її жителів» оголошує вакансії на проведення тренінгів для учасників проекту “Зміцнення громади шляхом активізації її жителів”. Навчання відбуватимуться протягом грудня 2017 року у смт. Демидівка Рівненської області. Документи потрібно подати до 27 листопада 2017 року. 

Заходи організовуються на такі теми:

  1. Участь громади в ухвалені бюджетних рішень ОТГ. Бюджет участі;
  2. Основи громадського контролю за прозорістю земельних відносин в ОТГ;
  3. Робота місцевого самоврядування в умовах децентралізації. Успіхи та виклики у роботі новостворених ОТГ;
  4. Планування громадської кампанії відстоювання інтересів мешканців малих територіальних громад. Секрети ефективної громадської компанії.

Тривалість одного тренінгу складає 3 години.

Усім бажаючим необхідно надіслати резюме з фотографією та лист у якому вказати одну з тем, що запропоновані вище, а також бажану оплату праці. Перевагою є досвід здійснення інформаційно-просвітницьких заходів, роботи з великими аудиторіями людей чи викладацька діяльність.

Відібраним претендентам необхідно буде розробити наочні матеріали (презентації, змістовну програму, інше) та безпосередньо проводити тренінги.

Документи (лист та резюме) необхідно скласти українською мовою та подати до 27 листопада цього року на адресу електронної скриньки ГО “Сприяння розвитку села” – r[email protected]. У разі виникнення запитань, просимо звертатися до Сергія Щербатюка, контактної особи, за номером телефону 096-950-27-88.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.