bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на посаду бухгалтера/фінансового спеціаліста (Київ)
10.01.2018

МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» оголошує конкурс на посаду бухгалтера/фінансового спеціаліста організації. Місце знаходження: Київ, поблизу м. Дружби народів. Неповна зайнятість. Дедлайн - 17 січня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Обов’язки бухгалтера: 

1.Вести бух. облік доходів та витрат організації:облік та узагальнення інформації за звітний період щодо надходження, руху, використання, залишків коштів на рахунках та заборгованості організації; облік нарахувань та утримань із заробітної плати; складати розрахункові відомості для виплати заробітної плати. 

2.Обробляти первинні документи; вести аналітичний облік придбання та вибуття ОЗ,малоцінних необоротних активів, МШП, запасів: вести оборотно-сальдові відомості руху ТМЦ та накопичувальний журнал обліку розрахунків з дебіторами та кредиторами організації. 

3.Узагальнювати всі обороти та виводити залишки коштів Проекту на рахунках наростаючим підсумком за кожний звітний період. 

4.Здійснювати складання та подання звітності до Державної податкової інспекції та Пенсійного фонду. 

5.Забезпечувати функціонування та контроль за станом банківського рахунку Проекту; здійснювати підготовку та відправку платіжних документів, підготовку витягів з банкувського рахунку. 

6.Складати та зберігати бухгалтерські та фінансові документи Проекту у встановленому порядку. Здійснювати своєчасні розрахунки з постачальниками товарів та послуг та виплату  заробітної плати. Вести бух. облік безготівкових розрахунків коштів Проекту. Дотримуватись розрахунково-платіжної та касової дисципліни. Приймати участь в процесі аудиту Проекту та підготовці фінансової звітності донорам. 

Вимоги до кандидатів:  Вища освіта, досвід роботи з 1 С “Управління торговим підприємством для України”, редакція 1.2. версія 8.3 .

-Досвід роботи бухгалтером від 2 років; вільне володіння українською мовою, володіння англійською мовою (бажано); 

- Знання офісного пакету Microsoft, вільне володіння комп’ютером та оргтехнікою; 

Додаткова перевага - досвід роботи бухгалтером в громадських організаціях та в проектах міжнародної технічної допомоги. Просимо надсилати ваші резюме на ел. скриньку [email protected] з поміткою ”бухгалтер”.

Контакти

  • МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» [email protected]
  • (044)285 08 45
  • (044) 285 08 20
  • МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я»
  • [email protected]
  • (044)285 08 45
  • (044) 285 08 20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.