bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові можливості працевлаштування у громадському секторі
19.01.2018

ГУРТ підготував для вас добірку актуальних вакансій від провідних громадських організацій України. Ви знайдете можливості працевлаштування у різних сферах громадського сектору.

Конкурс із відбору консультанта з юридичних питань в Івано-Франківській області

Обов’язки: надання юридичних консультацій з питань діяльності органів місцевого самоврядування депутатам місцевих рад, посадовим особам місцевого самоврядування, іншим зацікавленим особам. Дедлайн - 22 січня 2018 року.

Графічний дизайнер/дизайнерка в ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» (Львів)

Обов’язки: розробка інфографіки; дизайн маркетингової продукції; створення макетів дизайну для використання онлайн; брендинг та айдентика. Дедлайн - 22 січня 2018 року.

SMM-менеджер/менеджерка в ГО «Інститут Суспільних Ініціатив»

Обов’язки: розробка медіастратегії для соціальних мереж; менеджмент контенту сайту: оновлення і написання новин; формування інформаційних розсилок; проведення аналітики. Дедлайн - 22 січня 2018 року.

Радник з питань комунікації до проекту ЄС (Київ)

Обов’язки: розробити стратегію комунікації та адвокації державної допомоги та план впровадження на основі консультацій з командою проекту, АМКУ та іншими основними зацікавленими сторонами в системі; розробити Пакет видимості проекту (брендинг, веб-сайт, інформаційні матеріали відповідно до вимог Посібника з комунікації та видимості для зовнішніх дій ЄС); забезпечити підтримку видимості для програми підготовки проектів, надавати поради щодо розробки та функціонування системи управління знаннями, бібліотеки державної допомоги для забезпечення поширення матеріалів проекту серед зацікавлених сторін. Дедлайн - 22 січня 2018 року.

Радник з розвитку потенціалу до проекту ЄС (Київ)

Обов’язки: підтримувати АМКУ в оновленні Інституційного плану розвитку та створення належної організаційної структури та інституційного потенціалу для ефективного виконання функцій моніторингу та контролю державної допомоги. Провести оцінку потреб у тренінгах в АМКУ та інших основних зацікавлених сторін, підготувати комплексну навчальну програму та керувати її виконанням. Консультувати щодо змісту та впровадження системи управління знаннями, включаючи підготовку бібліотеки державної допомоги та програм електронного навчання. Дедлайн - 22 січня 2018 року.

ЕЦПЛ шукає адміністративного менеджера (Київ)

Обов’язки: адміністративно-господарська підтримка та координація роботи офісу; забезпечення організаційно-документального супроводу діяльності організації; організаційно-логістичний супровід заходів; підбір та налагодження відносин з підрядниками, підготовка тендерів на закупівлю матеріалів та послуг. Дедлайн - 22 січня 2018 року.

Конкурс на заміщення вакантної посади менеджера з управління персоналом

Обов’язки: складання та оформлення трудових договорів, контрактів, формування та облік особових справ працівників, розміщення повідомлень про вакансії в ЗМІ тощо. Дедлайн - 23 січня 2018 року.

Координатор (-ка) комунікацій в ГО «Простір Гідності» (Київ)

Обов’язки: забезпечення комунікації з учасниками проектів ГО “Простір Гідності”; поширення інформації про заходи та ініціативи центру через різні комунікаційні канали; створення інформаційних текстів. Дедлайн – 24 січня 2018 року.

Перекладач (-ка) в ГО «Простір Гідності»

Обов’язки: здійснення якісного усного перекладу з англійської на українську мову/російську та з української/російської на англійську мову тренінгів з Ненасильницького спілкування та інших робочих внутрішніх та зовнішніх заходів організації; здійснення якісного письмового перекладу з англійської на українську/російську мову та з української/російської на англійську мову; забезпечення адміністративного та логістичного супроводу офісу; асистування менеджменту Центру та допомога іншим членам команди у виконанні їхніх робочих завдань. Дедлайн – 24 січня 2018 року.

Менеджер освітнього проекту для фундації соціальних інновацій «З країни в Україну»

Обов’язки: координація команди, комунікація з потенційними партнерами. Дедлайн - 25 січня 2018 року.

Українська асоціація районних та обласних рад шукає юриста (Київ)

Обов’язки: аналіз чинного законодавства та підготовка висновків на його основі; правовий аналіз договорів та інших правових документів; здійснення аналізу дотримання норм законодавства та Статуту Асоціації у вихідних документах. Дедлайн - 25 січня 2018 року.

Українська асоціація районних та обласних рад шукає діловода (Київ)

Обов’язки: облік, контроль, реєстрація та розподіл вхідної та вихідної документації; редагування та коректура вихідної документації; написання текстів супровідних листів до вихідної документації. Дедлайн - 25 січня 2018 року.

PR-менеджер для краудфандингової платформи GoFundEd (Київ)

Обов’язки: планування та провадження PR стратегії; ведення соціальних мереж GoFundEd - планування та реалізація; висвітлення результатів проектів; налагодження медіа-партнерств. Дедлайн - 25 січня 2018 року.

Керівник відділу адвокації в БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Обов’язки: операційне управління командою відділу адвокації Мережі: планування, контроль, прийняття рішень. Дедлайн - 26 січня 2018 року.

Конкурс на посаду Координаторки(а) проекту в Українському жіночому фонді (Київ)

Обов’язки: участь у розробці тренінгових і інформаційних матеріалів; організація тренінгів, форумів, робочих зустрічей тощо; розвиток контактів з державними та громадськими організаціями з метою створення мережі підтримки. Дедлайн - 26 січня 2018 року.

Офісний/а асистент/ка у Проект «Гендерне бюджетування в Україні»

Обов'язки: контроль та підтримка офісних процесів, забезпечення функціонування проектного офісу, допомога іноземним експертам під час візитів до України. Дедлайн - 28 січня 2018 року.

Менеджер із комунікацій у Центр «Ейдос» (Київ)

Обов'язки: писати статті, прес-релізи, колонки для загальнонаціональних ЗМІ; тримати контакт з журналістами та організовувати заходи для преси; працювати з соціальними мережами та сайтом організації; моніторити медіа, аналізувати показники, робити Ейдос іще кращим. Дедлайн - 28 січня 2018 року.

Інститут «Республіка» шукає аналітика (Київ)

Обов'язки: деталі посадових обовязків та оплата праці - під час співбесіди. Дедлайн – 28 січня 2018 року.

Експерт з питань міжвідомчої співпраці та місцевого економічного розвитку

Обовязки: виконання дорадчих функцій для представників українських міст-партнерів, включно з тренінгами та професійним розвитком; підтримка постійних зв'язків з партнерами проекту; підготовка регулярних оглядів існуючих можливостей економічного розвитку та викликів у сфері місцевого самоврядування. Дедлайн – 29 січня 2018 року. 

Фахівець відділу моніторингу і оцінки

Обов'язки: участь у розробці, впровадженні та підтримці системи програмного моніторингу Мережі та її виконавчих партнерів. Участь у розробці та вдосконаленні звітної та статистичної документації з моніторингу та оцінки. Розробка показників успішності виконання проектної діяльності (індикаторів) для виконавчих партнерів Мережі та для діяльності, яку Мережа виконує напряму. Дедлайн – 29 січня 2018 року. 

Український жіночий фонд (УЖФ) шукає консультантку/консультанта для надання юридичних консультацій

Обов'язки: віддалена робота, надання письмових та усних консультацій – як в сфері НУО та співпраці з органами влади, так і в сфері закупівель від комерційних постачальників, підготовка договорів. Дедлайн – 29 січня 2018 року. 

УЖФ оголошує тендер на надання послуг усного синхронного/послідовного перекладу

Обов'язки: консультант протягом 2018 року буде періодично залучатися до здійснення усного синхронного або послідовного перекладів для потреб різних проектів УЖФ. Дедлайн - 29 січня 2018 року.

УЖФ оголошує тендер на здійснення письмових перекладів

Обов'язки: консультант протягом 2018 року буде періодично залучатися до здійснення письмових перекладів для потреб різних проектів УЖФ. Дедлайн - 29 січня 2018 року.

Тендер на обрання постачальників послуг друку, макетування та дизайну

Обов'язки: постачальник послуг протягом 2018 року буде періодично залучатися до виготовлення друкованої продукції (папки, блокноти, брошури) для потреб різних проектів УЖФ. Дедлайн - 29 січня 2018 року.

Вакансія консультанта з організаційного розвитку та бюджетної адвокації

Обов'язки: консультування регіональних технічних консультантів та лідерів ТБ спільнот з питань організаційного розвитку. Дедлайн - 29 січня 2018 року.

МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» шукає офіс-менеджера

Обов’язки: організація життєдіяльності офісу, здійснення закупівель, фінансова звітність. Дедлайн – 31 січня 2018 року. 

Керівник напрямку соціальної роботи з ЛЖВ у Київській області

Обов’язки: планування та організація соціальної роботи з ЛЖВ в Київській області. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Конкурс для тренерів/тренерок з гендерної та виборчої тематики

Обов’язки: проведення тренінгів у рамках ініціативи MALE (Альянс рівноправного партнерства чоловіків та жінок).  Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Конкурс пропозицій для обрання постачальника з надання послуг ключового експерта проекту

Обов'язки: контактування з експертами цільової групи «Бізнес клімат» проекту, підтримка контакту між  ГО «ДІКСІ ГРУП» і партнерською організацією проекту; контактування з ключовими стейкхолдерами з тематики цільової групи «Бізнес клімат», участь в робочих заходах, прес-брифінгах та інших публічних заходах, надання коментарів з тематики цільової групи «Бізнес клімат»; моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС щодо питань бізнес-клімату в енергетиці. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Програмний директор в ГО «Детектор медіа

Обов'язки: управління персоналом Програмного відділу організації: координація та контроль за діяльністю координаторів проектів та інших людей, долучених до реалізації програмної діяльності. Забезпечення виконання річного (операційного) плану Організації. Складання короткотермінових планів роботи, операційне управління  заходами і процесами, що відбуваються в рамках програмної діяльності Організації. Участь у стратегічному плануванні; забезпечення розробки річного плану роботи організації. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Фінансовий директор в ГО «Детектор медіа»

Обов'язки: загальне фінансове управління та планування роботи організації; підготовку бюджетів нових проектів, а також контроль за виконанням та перегляд бюджетів поточних проектів; розробку консолідованого піврічного та річного бюджету організації. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Вакансія ключового експерта проекту з напрямку роботи цільової групи «Газ» (Київ)

Обов'язки: моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС в газовому секторі; підготовка матеріалів до розділу «Газ» моніторингових звітів про просування України у виконанні Угоди про асоціацію з ЄС у сферах енергетики та довкілля; підготовка огляду оновлення законодавства ЄС щодо питань цільової групи «Газ». Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Вакансія ключового експерта проекту з напрямку роботи цільової групи «Нафта» (Київ)

Обов'язки: моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС в нафтовому секторі; підготовка матеріалів до розділу «Нафта» моніторингового звіту про просування України у виконанні Угоди про асоціацію з ЄС у сферах енергетики та довкілля; підготовка огляду оновлення законодавства ЄС щодо питань цільової групи «Нафта». Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Вакансія координатора цільової групи «Електроенергетика та ядерна безпека» (Київ)

Обов'язки: моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС щодо питань електроенергетики та ядерної безпеки; перевірка дотримання експертом групи технічного завдання цільової групи, участь в аналізі зобов’язань України в Угоді про асоціацію з ЄС, планів імплементації директив, моніторингу оновлення законодавства ЄС щодо питань цільової групи «Електроенергетика та ядерна безпека»; участь в ідентифікації та оцінці бенчмарків (індикаторів) просування України у виконанні Угоди про асоціацію з ЄС в частині питань цільової групи «Електроенергетика та ядерна безпека». Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Фахівець відділу з розвитку програм лікування з питань ВІЛ/ТБ

Обов'язки: розвиток медико-соціальних програм та ініціатив, які сприяють ефективному лікуванню та поліпшенню якості життя ВІЛ-позитивних людей, пацієнтів з туберкульозом, ко-інфекцією ВІЛ/ТБ, та представників ключових груп ризику. Організація взаємодії неурядових організацій та медичних закладів для розвитку медико-соціальних програм та активностей Мережі, діяльності медичних центрів «100 відсотків життя», які сприяють розширенню доступу до лікування ВІЛ /ТБ на національному та регіональному рівнях. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Експерт з комунікацій, зв’язків з громадськістю, маркетингу (Київ, Краматорськ)

Обов'язки: оцінка потреб та аудит напрацювань представників цільової аудиторії у сфері комунікацій, зв’язків з громадськістю, маркетингу. Підготовка відповідних матеріалів і надання консультацій представникам цільової аудиторії. Підготовка описового звіту про проведені активності. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.

Аналітик/менеджер проектів у Інститут міста (Львів)

Обов'язки:  формування бази ідей, рішень та проектів відповідно до стратегічних планів організації; підготовка та моніторинг планів реалізації проектів, технічних завдань, бюджетів; підготовка фахових аналітичних звітів; налагодження комунікації з постійними та потенційними міжнародними партнерами. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.

Громадська організація МART шукає бухгалтера

Обов'язки: фінансовий менеджмент проектів; консультаційний супровід керівників проектів з фінансових питань та підготовки бюджетів; контроль за виконанням проектних бюджетів організації. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.

Спеціаліст з моніторингу та оцінки (м. Київ) 

Обов'язки: ведення облікової документації за проектом; моніторинг виконання цілей проекту, підготовка проміжних звітів; ведення матеріалів і форм облікових документів в проекті. Дедлайн - 2 лютого 2018 року.

Фахівець з обліку у ГО «Конвіктус Україна» (м. Київ)

Обов'язки: збір та аналіз первинної проектної документації від соціальних працівників. Внесення даних з первинної документації в базу даних 1С. Контроль заповнення документації на предмет повноти та коректності заповнення та наявності всіх звітних документів у напрямку роботи. Дедлайн - 2 лютого 2018 року.

Менеджер освітніх проектів для Української Соціальної Академії

Обов'язки: маркетинг, комунікації, SMM, IT-інновації, краудсорсинг. Дедлайн - 3 лютого 2018 року.

Асистент директора до ЦЕДЕМ (Київ)

Обов'язки: допомога в організації ділових поїздок і зустрічей: логістика оптимальних маршрутів, бронювання квитків, оформлення візової документації; реєстрація участі керівника у зовнішніх заходах; інформаційно-аналітична підтримка: пошук і обробка необхідної інформації. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Фахівець відділу адвокації з супроводу реформи eHealth

Обов'язки: здійснення технічного супроводу діяльності Мережі, включаючи пошук фінансування для підтримки реформи. Здійснення технічного супроводу роботи зовнішніх консультантів та виконавців робіт Мережі. Надання постійної технічної та організаційної підтримки співробітникам Мережі та зовнішнім консультантам, виконавцям робіт з питань впровадження реформи eHealth. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

Проект USAID «Розвиток Донбасу» шукає фінансово-адміністративного менеджера (Київ)

Обов’язки: здійснювати нагляд за адміністративними аспектами проекту, контролювати закупівлю товарів, оренду офісних приміщень, наглядати за грантами і контрактами, здійснювати моніторинг бюджету та витрат. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 

Офіс-менеждер у ГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» 

Обов’язки: організація життєдіяльності офісу, здійснення закупівель, фінансова звітність. Організація зустрічей та перебування іноземних гостей МЦРЛ в Україні. Забезпечення  технічної  сторони проведення  тренінгів, конференцій, круглих столів, зустрічей тощо. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.