bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс регіональних консультантів по роботі з пенітенціарною службою
24.01.2018

Всеукраїнський Благодійний Фонд «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує конкурсний відбір регіональних консультантів по роботі з пенітенціарною службою  для адвокації забезпечення комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС. Дедлайн - 29 січня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Конкурс проводиться в рамках проекту ServingLife, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується організацією РАТН у консорціумі з ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» та ВБО «Мережа організацій, що працюють в пенітенціарній сфері».

Мета проекту: Зменшення темпів поширення ВІЛ, туберкульозу (ТБ) та вірусного гепатиту C (ВГС) шляхом виявлення, догляду та лікування людей, що живуть з ВІЛ, ТБ, хіміорезистентним ТБ (ХР ТБ) та ВГС, які знаходяться у слідчих ізоляторах, місцях позбавлення волі та в органах пробації України. 

Завдання проекту:

  1. Розширити існуючий комплексний пакет послуг з виявлення ВІЛ, ТБ, ХР ТБ та ВГС, догляду та лікування людей, що належать до груп ризику та живуть з ВІЛ, ТБ, ХР ТБ та ВГС у слідчих ізоляторах і місцях ув’язнення, та забезпечити надання послуг після звільнення.
  2. Зміцнити кадровий потенціал медичних і соціальних працівників МЮ з надання комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС.
  3. Вдосконалити існуючі та розробити нові нормативно-правові документи та керівництва, що базуються на доказовій базі для МЮ та МОЗ щодо розширення комплексних програм з ВІЛ, ТБ та ВГС для засуджених, ув’язнених та колишніх в’язнів, і забезпечити включення комплексного пакету послуг до національної стратегії та бюджету.

Тривалість проекту: 27 вересня 2017 р. – 26 вересня 2022 р.

Географія проекту - робота буде проводитись в 12 регіонах України:

  • Одеська, Миколаївська, Херсонська, Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Київська, Чернігівська, Черкаська та Кіровоградська області;
  • м. Київ;
  • підконтрольні Уряду України території Донецької області.

Планується, що за результатами конкурсу буде відібрано 11 регіональних консультантів (для роботи в Києві та Київській області – 1 консультант).

Термін надання послуг: лютий – вересень 2018 р. з подальшим подовженням контракту за умови отримання фінансування на наступний період та ефективної роботи регіонального консультанта, яка передбачає виконання поставлених завдань та досягнення запланованих результатів.

Як взяти участь у конкурсі: потрібно надіслати резюме та мотиваційний лист українською мовою на адресу [email protected]. У темі листа необхідно зазначити: «Консультант по роботі з пенітенціарною службою (назва регіону)».

Останній термін подання заявок: 29 січня 2018 року, 15.00

Детальна інформація у вкладеному файлі.

Контакти

  • Виноградова Олена - координаторка проекту
  • ВБФ “Коаліція ВІЛ-сервісних організацій”
  • [email protected]
  • 044 521-28-82
  • http://www.hiv.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.