bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка перспективних вакансій у третьому секторі
02.02.2018

ГУРТ пропонує активним та свідомим громадянам ознайомитися з добіркою нових перспективних вакансій. Професійна реалізація у громадському секторі допоможе Вам впроваджувати позитивні зміни у суспільстві.

Асистент директора до ЦЕДЕМ (Київ)

Обов'язки: допомога в організації ділових поїздок і зустрічей: логістика оптимальних маршрутів, бронювання квитків, оформлення візової документації; реєстрація участі керівника у зовнішніх заходах; інформаційно-аналітична підтримка: пошук і обробка необхідної інформації. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Фахівець із написання грантів

Обов'язки: моніторинг актуальних грантових можливостей, керівництво процесом підготовки проектів, робота з колегами усіх рівнів у СОС Україна над підготовкою та моніторингом проектів. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Вакансія операційного менеджера

Обов'язки: допомога головному бухгалтеру; підтримка процедур та записів; внесення до системи бухгалтерського обліку додаткових документів; контракт-менеджмент. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Адміністративний асистент у ГО «Інститут миру і порозуміння» 

Обов'язки: зайнятість протягом повного робочого дня; забезпечення безперебійної роботи офісу; прийом відвідувачів; відповідь на вхідні телефонні дзвінки. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Асистент проекту у БО «СОС Дитячі містечка» Україна

Обов'язки: організація відряджень в Луганську обл. в рамках проектів надзвичайного реагування; допомога в організації проведення заходів. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Конкурс на посаду надавача послуг асистента директора

Обов'язки: зайнятість протягом повного робочого дня; забезпечення безперебійної роботи офісу; робота з кореспонденцією, ведення ділового листування; інформаційно-аналітична підтримка керівника. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Асистент з адміністративних питань

Обов'язки: Ведення діловодства, в т.ч. в електронному вигляді. Проведення друку, сканування документів і копіювальні роботи. Відправлення та отримання кореспонденції. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Менеджер/асистент проектів громадської організації (Львів)

Обов'язки: організація та координація публічних заходів; координація роботи волонтерів; ведення листування та діловодство. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Конкурс на посаду менеджера з комунікацій (PR-менеджера)

Обов'язки: реалізація комунікаційної стратегії організації; робота зі ЗМІ та проведення заходів для преси; підготовка прес-релізів та прес-анонсів по заходах, які проводить організація. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

ЕЦПЛ шукає Інформаційного менеджера

Обов'язки: розробка стратегії та плану інформаційної кампанії відповідно до завдань проектів; планування та реалізація PR діяльності в рамках проектів; визначення змісту і візуального наповнення текстових публікацій, а також форми подачі матеріалів. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Експерти до Команди підтримки реформ у Міністерство економічного розвитку та торгівлі 

Обов'язки: пошук інформації та даних, їх аналіз; підтримка навчання та розвитку потенціалу команди; проект-менеджмент. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Координатор (-ка) проекту в ООН-Жінки (Київ)

Обов'язки: менеджмент програм; підтримка співпраці між агентствами та партнерами; створення стратегічних партнерств та мобілізація ресурсів; підтримка адвокації. Дедлайн - 6 лютого 2018 року.

Оголошення про конкурсний відбір регіональних координаторів

Обов'язки: здійснення аналізу ситуації у своїх регіонах, постановка цілей, вибір інструментів мобілізації, перспективи партнерства та оцінка можливих ризиків під час реалізації технічних завдань; створення та налагодження системи комунікацій із представниками спільноти; виявлення та залучення до діяльності Руху «Звільнені» нових лідерів спільнот. Дедлайн - 6 лютого 2018 року.

Тендер на надання експертних послуг під час проведення адвокасі-кампаній

Обов'язки: надання консультаційних послуг та експертного супроводу розробки та реалізації п’яти адвокаційних кампаній в учасниками проекту «Громада, де чути голос молоді» в період з березня по травень 2018 р. Дедлайн - 7 лютого 2018 року.

IFES – Ukraine запрошує дизайнерів до участі в тендері

Обов'язки: розробка єдиного стилю текстових та інформаційних матеріалів, які використовуватимуться під час впровадження пілотного інтерактивного курсу з громадянської освіти для університетів. Дедлайн - 8 лютого 2018 року.

Консультативна місія ЄС в Україні шукає веб-дизайнера

Обов'язки: підтримка та вдосконалення сайту EUAM, створення інформаційної продукції, забезпечення інших потреб Місії у графічному дизайні. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

Вакансія асистента у Консультативній місії ЄС в Україні

Обов'язки: допомагати керівнику компоненту RoL; сприяти внутрішнім оперативним нарадам щодо адміністративних питань проектів; виконувати переклади всіх типів документів з англійської на українську мову та навпаки. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

HR-менеджер/фахівець із проведення тренінгів у Консультативну місію ЄС в Україні

Обов'язки: організація та проведення тренінгів, розробка тренінгових матеріалів, звітність про проведення тренінгів. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

Фахівець з публічних фінансів у Консультативну місію ЄС в Україні 

Обов'язки: допомога у розробці політики уряду України та реформ у відповідності до керівних принципів Місії; підтримка розробки стратегії та плану дій на місцевомуу рівні в рамках децентралізації. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

Технічний радник з моніторингу і оцінки, координації та комунікації в MSH (Київ)

Обов'язки: технічний радник буде підтримувати всі компоненти Проекту, включаючи надання технічної допомоги та забезпечення того, щоб дані, призначені для оцінки досягнень та результатів, були зібрані, проаналізовані, передані та застосовані в рамках систематичного та послідовного підходу. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

УЖФ шукає постачальника послуг для виготовлення відеоролику

Обов'язки: передбачається, що підрядник напише сценарій, здійснить відеозйомку та змонтує документальний відеоролик тривалістю 10 хвилин з англійськими субтитрами, в якому буде розказано про успішні практики реалізації підходу мобілізації громад для посилення можливостей через історії учасниць компоненту, заходи проекту та інтерв’ю. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

Проект-менеджер до ProZorro.Sale

Обов'язки: проект-менеджмент; усталення партнерств з організаціями, інституціями та підприємствами; організація регіональних та всеукраїнських презентацій, тренінгів та форумів для громадського сектору. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

Тренер/коуч для розробки фінансової стратегії ВГО «Українська бібліотечна асоціація»

Обов'язки: проведення тренінгу, коуч-сесії і надання консультацій щодо розробки фінансової стратегії Асоціації. Дедлайн - 10 лютого 2018 року. 

Проект-менеджер до Школи журналістики УКУ

Обов'язки: моніторинг освітніх трендів та продуктів у медіа; напрацювання ідей для проектів і пошук фінансування для їх втілення; проектна звітність. Дедлайн - 10 лютого 2018 року. 

Інститут інноваційного врядування набирає команду (Київ, Львів)

Інститут інноваційного врядування запрошує у свою команду: проектного менеджера, грант-менеджера, менеджера з комунікації, адвокації та роботи з медіа, дослідників з питань європейської інтеграції, графічного дизайнера. Дедлайн - 11 лютого 2018 року.

Центр «Ейдос» шукає менеджера із освітніх програм (Київ)

Обов'язки: розробка, тестування та організація інтелектуальних ігор, тренінгів, семінарів, форумів та інших освітніх заходів. Розробка та запуск авторських освітніх програм Центру «Ейдос». Робота з мережею випускників освітніх заходів Центру «Ейдос». Дедлайн - 11 лютого 2018 року.

Центр «Ейдос» шукає експерта з протидії корупції (Київ)

Обов'язки: проведення моніторингу та аналізу здійснення публічних закупівель. Проведення розслідування та оскарження порушень у сфері публічних закупівель. Здійснення координації роботи регіональних партнерів у сфері моніторингу публічних закупівель. Дедлайн - 11 лютого 2018 року.

Вакансія бухгалтера в громадській організації «Альянс.Глобал» (Київ)

Обов'язки: ведення бухгалтерії; формування та подача звітності статистичної та податкової звітності; формування та подача фінансових звітів. Дедлайн - 11 лютого 2018 року.

Пласт шукає працівника на посаду заступника Голови організації з фінансових питань

Обов'язки: ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку ГО, контроль дотримання вимог законодавства; підготовка зовнішньої та внутрішньої обов’язкової звітності; планування і контроль надходження коштів. Дедлайн - 12 лютого 2018 року.

Координатор(ка) проекту у сфері громадського здоров’я та медіа

Обов'язки: формування стратегії та планування діяльності в рамках проекту; координація процесу створення та розповсюдження інформаційного контенту; організація та координація подій та публічних заходів. Дедлайн - 14 лютого 2018 року.

Виконавчий директор для БО «Мережа»

Обов'язки: забезпечення дотримання місії та цілей Організації, а також законності її діяльності. Загальне керівництво та контроль за роботою структурних підрозділів Організації. Поточний контроль та керування фінансами організації. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

Асистент у координації проекту до ГО «ДІКСІ ГРУП»

Обов'язки: підготовка матеріалів до обговорення; допомога в роботі з командою проекту; ведення протоколів обговорення в команді; організації спільної роботи проектної групи, комунікації та ведення роботи із залученими експертами та іншими партнерами, планування та відстеження результатів проекту. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

Координатор з питань комунікацій

Обов'язки: реалізація завдань комунікаційної складової Проекту; інформаційний та медіа супровід Проекту; робота зі ЗМІ, формування та ведення медіа пулу Проекту. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

Консультант з експорту до Офісу з просування експорту

Обов'язки: визначення потенційних клієнтів, що відповідають кваліфікаційним критеріям; верифікація потреб клієнтів щодо інтернаціоналізації бізнесу; діагностика експортних ідей клієнтів. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

Фахівець відділу адвокації з супроводу реформи eHealth

Обов'язки: здійснення технічного супроводу діяльності Мережі, включаючи пошук фінансування для підтримки реформи. Здійснення технічного супроводу роботи зовнішніх консультантів та виконавців робіт Мережі. Надання постійної технічної та організаційної підтримки співробітникам Мережі та зовнішнім консультантам, виконавцям робіт з питань впровадження реформи eHealth. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

Вакансія: Фінансовий менеджер

Обов'язки: Підготовка проектів бюджетів та фінансової звітності, в тому числі англійською мовою. Постійний контроль та ведення бухгалтерського обліку доходів та витрат за проектом (-ами). Обробка первинних документів; облік та узагальнення всіх оборотів. Дедлайн - 18 лютого 2018 року.

Регіональний бухгалтер проекту (Київ)

Обов'язки: проект-менеджмент, моніторинг та звітність. Дедлайн - 19 лютого 2018 року.

Регіональний координатор проекту

Обов'язки: проект-менеджмент, моніторинг та звітність, навчання та професійний розвиток команди проекту. Дедлайн - 19 лютого 2018 року.

Вакансія на посаду адміністративного асистента

Обов'язки: допомога у повсякденній роботі команди, веденні документації, прийом телефонних дзвінків та електронної пошти. Дедлайн - 19 лютого 2018 року.

Старший консультант / Lead Consultant (повна зайнятість у Варшаві)

Обов'язки: реалізація міжнародних проектів для державних установ та приватного сектора в Польщі та за кордоном відповідно до узгоджених річних цілей; створення портфоліо клієнтів та партнерів, побудова відносин для забезпечення довгострокового співробітництва та спільних заходів. Дедлайн – 20 лютого 2018 року.

Соціальний працівник для БО «РОКАДА»

Обов'язки: надання біженцям консультаційних послуг щодо їх соціальних прав; консультування вразливих категорій біженців; робота з біженцями, які були жертвами насилля чи тортур до прибуття в Україну. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.

Асистент/-ка проектів у ГО «Вектор прав людини»

Обов'язки: наповнення сайту та сторінок у соціальних мережах новинами про результати виконання завдань проектів; організація тренінгів, зустрічей, заходів для медіа, круглих столів; організація підготовки, розробки та виготовлення інформаційних матеріалів. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.

Соціальний працівник у БО «100 відсотків життя. Київський регіон» (Київ)

Обов'язки: консультування клієнтів стосовно усіх аспектів життя з ВІЛ; мотивування клієнтів до початку прийому АРТ; формування прихильності до АРТ та медичних послуг. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.

Проект USAID «Розвиток Донбасу» шукає фінансово-адміністративного менеджера (Київ) 

Обов’язки: здійснювати нагляд за адміністративними аспектами проекту, контролювати закупівлю товарів, оренду офісних приміщень, наглядати за грантами і контрактами, здійснювати моніторинг бюджету та витрат. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 

Офіс-менеждер у ГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» 

Обов’язки: організація життєдіяльності офісу, здійснення закупівель, фінансова звітність. Організація зустрічей та перебування іноземних гостей МЦРЛ в Україні. Забезпечення  технічної  сторони проведення  тренінгів, конференцій, круглих столів, зустрічей тощо. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 

Менеджер освітнього проекту

Обов’язки: Робота з командою задля планування та реалізації проекту “Відкривай Україну”. Постановка робочого процесу в команді, мотивація команди, організація навколо необхідної задачі. Створення прозорого середовища взаємодії у команді, з партнерами та стейколдерами, учасниками проекту, регіональною мережею. Проектна документація.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 1052
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.