bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні експерти/радники до Програми U-LEAD з Європою
05.03.2018

Оголошено конкурсний відбір радників за шістьма напрямками: з питань регіонального розвитку, децентралізації, комунікації, управління місцевими фінансами, муніципальних послуг та просторового планування та управління ресурсами в усіх областях України. Дедлайн - 11 березня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, яке є партнером Програми ЄС для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами (Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією) й виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, оголошує конкурсний відбір радників за шістьма напрямами: 

  • експерт з питань регіонального розвитку;
  • експерт з питань децентралізації;
  • експерт з питань комунікації;
  • експерт з питань управління місцевими фінансами;
  • експерт з питань муніципальних послуг;
  • експерт з питань просторового планування та управління ресурсами.

Для підтримки координації заходів з місцевої децентралізації у всіх 24 областях України Програма «U-LEAD з Європою» проводить загальнонаціональний конкурс з відбору висококваліфікованих фахівців до групи експертів. Ці ретельно відібрані експерти/радники працюватимуть з одним з 24 відокремлених підрозділів (ВП) Центру Розвитку Місцевого Самоврядування (ЦРМС). ЦРМС є Установою, яку було створено задля розвитку спроможності державних органів влади та органів місцевого самоврядування. Головна мета Установи – підтримувати впровадження регіональної політики та реформи децентралізації та покращувати процес надання адміністративних послуг для громадян на місцевому рівні. Співпрацюючи з ЦРМС, експерти надають підтримку органам місцевого самоврядування, в першу чергу, об’єднаним територіальним громадам, виконавчим комітетам органів місцевої влади, громадським організаціям, і, таким чином, мають на меті покращити життя всіх українських громадян.

Детальна інформація щодо відкритих вакансій доступна за посиланням:

http://donors.decentralization.gov.ua/vacancies

Заявки на участь у конкурсі необхідно подати до 11 березня 2018 року.

Контакти

  • Міністерство регіонального розвитку
  • будівництва та житлово-комунального господарства України
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.