bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії для ЄВС-волонтерів в Польщі
05.03.2018

Шановні шукачі можливостей, раді  презентувати три можливості волонтерства в Польщі. З травня, червня або ж липня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

1. Фундація Адапа, місто Гдиня, Польща – робота з дорослими з аутизмом.

Де: Фундація Адапа, (місто Гдиня, Польща) / ADAPA Foundation

Коли: 01.05.2018 – 30.04.2019 (12 місяців)

Що:Фундація Адапа працює з дорослими з аутизмом й іншими порушеннями розвитку. Організація працює в галузі освіти, реабілітації, соціальної допомоги та терапії.  Адапа також намагається розширити знання суспільства про розлади аутистичного спектру та інші порушення розвитку. Фонд є основою для семінарів трудотерапії, яке відбувається у вигляді різних майстерень: прикладне мистецтво, побут, інформатика, мішані майстерні, друк та графіка, соціальні зв’язки та соціальна незалежність. Терапія в терапевтичних групах призначена для тренування професійних і соціальних навичок відвідувачів фундації найбільш практичним способом.

Хто може податись: Фундація вітає всіх, хто хотів би познайомитися з її ідеями або просто допомогти. Тим не менш, команда фундації очікує відкриту, неупереджену й розуміючу людину, терпиму і до тих, хто відрізняється від більшості. Необхідно, щоб волонтер був гнучкими й толерантним. Волонтером може стати будь-хто, хто хотів би отримати досвід і знання в терапії для людей з розладами аутистичного спектру та іншими порушеннями розвитку. Кандидат має проявляти певний рівень співпереживання, щоб вести подібний спосіб життя в організації.

Слід також зазначити, що нашими учасниками часто є люди, які вільно висловлюють себе, а також, хто може показати свою любов до когось, не беручи до уваги, чи готова ця людина до цього, чи ні. Це є причиною, чому EVS волонтери не повинні реагувати з острахом на прояви любові та фізичного контакту в цілому і мати дружнє ставлення до світу.

Основні обов’язки: Майстерні трудотерапія складаються з семи семінарів: прикладне мистецтво, побут, інформатика, мішані майстерні, друк і графіка, соціальна комунікація та соціальна незалежність. У кожній майстерні волонтер зможе розширити свої знання про розлади аутистичного спектру та інші порушення розвитку, а також зможе попрацювати над власними навичками в терапії людей з подібними розладами.

Кожен волонтер матиме можливість працювати безпосередньо з терапевтом в майстернях трудотерапії, допомагаючи їм здійснювати безпечніше лікування. Допомагаючи терапевтам в їхній щоденній праці, волонтер матиме можливість дізнатися, як виглядає робота терапевта і ознайомитися з різними проблемами, перешкодами, і ризиками, з якими терапевт стикається щодня. Цей досвід може допомогти волонтеру повністю зрозуміти проблеми і задоволення терапевта.

У фундації Адапа можна скористатися можливостями і придбати ряд корисних компетенцій не обов’язково пов’язаних з проведенням терапії. У студії друку волонтер зможе практикувати свої навички в області редагування та графіки, а також отримає знання та навички користування графічними редакторами. Волонтер допомагатиме в редагуванні і друку буклетів, брошур та іншої друкованих інформаційних матеріалів фундації.

Кінцевий термін подачі заявки: 25 березня 2018 року (заповнювати анкету: https://goo.gl/KQmSTR)

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/530/2 ;
  • про організацію: www.adapa.pl

2.      Європейський центр солідарності , Тримісто, Польща) – проектний менеджмент. 

Де: Європейський центр солідарності, (Тримісто, Польща) / European Solidaruty Centre

Коли: 04.06.2018 – 01.06.2019 (12 місяців)

Що:  Місія Центру європейської солідарності - відзначити, зберегти та популяризувати спадщину та послання руху “Солідарність” та антикомуністичну демократичну опозицію в Польщі та в усьому світі. Надихнути нову культурно-громадську, профспілкову, місцеву владу, національні та Європейські ініціативи з універсальним виміром та ділитися досягненнями мирної боротьби за свободу, справедливість, демократію та права людини з тими, хто їх позбавлений.

Хто може податись: Ми шукаємо учасників, які є відкритими, цілеспрямованими, зацікавленими у міжнародних відносинах та міжкультурних питаннях. Кандидати також повинні цікавити теми, пов’язані з культурою чи історією. Вітається, якщо кандидати знають російську або англійську мову.

Основні обов’язки: Волонтери будуть залучені до різних видів діяльності  В обов’язки входитиме допомога координатору. Редакторська робота включатиме підготовку документів, листів-запрошень до дипломатичних установ та гостей; публікацію проектів організації. Задіяні у логістиці  будуть займатися підготовкою зустрічей та заходів; бронюванням житла та замовленням їжі; пошуком квитків. Перекладацька діяльність залежатиме від рівня володіння іноземними мовами. Учасники будуть наповнювати сайт, готувати прес-релізи, здійснювати пошук інформації, роздруківку та підготовку матеріалів проектів.

Граничний термін подачі заявки: 18 березня 2018 року (заповнювати анкету: https://goo.gl/uGzwMr )

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/514/2 ;
  • про організацію: http://europa.eu/youth/volunteering/organisation/951172592_pl

3. Центр молодіжної співпраці та мобільності, (місто Гдиня, Польща) – проектний менеджмент.

Де: Центр молодіжної співпраці та мобільності, (місто Гдиня, Польща) / Centre for Youth Co-operation and Mobility

Коли: 01.07.2018 – 30.06.2019 (12 місяців)

Що:Ви відкриті зустрічати нових різноманітних людей? Хороший/а організатор/ка і командний гравець? Хочете досліджувати нові культури, отримувати міжнародний досвід та корисні навички? Тоді ця можливість для Вас!

Хто може податись: Волонтер/ка повинен/на бути комунікативним/ою, відкритим/ою до різних людей, добре організованим/ою, спроможним/ою працювати самостійно і дотримуватись встановлених термінів. Шукають людину, яка вмотивована вчитися й поширювати власні ідеї, вивчати польську мову. Знання російської тільки в плюс кандидатам/кам.

Основні обов’язки: Ви працюватимете асистентом координатора проектів, відповідального за різноманітні міжнародні можливості та локальні активності. Велика частина роботи буде пов’язана з проектом «Навчальні візити до Гдині» (“Study visit to Gdynia”).

Ви отримаєте цінний досвід роботи закордоном, нові навички у веденні міжнародної групи, навчитеся знаходити спільну мову з представниками різних країн, попрацюєте з соціальними медіа та отримаєте досвід проектного менеджменту. Цей проект буде для Вас можливістю навчитися планувати, втілювати та оцінювати проекти.

Граничний термін подачі заявки: 08 квітня 2018 року (заповнювати анкету тут: https://goo.gl/oXNRht)

Розширена інформація:

про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/538/2 ;

про організацію: https://europa.eu/youth/volunteering/organisation/948748562_en

Базові вимоги до всіх волонтерів:

  • 18-30 років;
  • громадянин/ка України;
  • наявний закордонний паспорт;
  • розмовний рівень англійської мови;
  • готовність рік жити й працювати в громадській організації в міжнародному середовищі;
  • бажання бути волонтером.

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити за адресою [email protected].

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою та реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”
PIC: 945867759
EI number: 2016-1-PL01-KA110-026014
Phone: +380501449467
E-mail: [email protected]
Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine
Contact person: Olena Glazkova
Contact e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.