bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Найкращі можливості для професійного розвитку у громадському секторі
16.03.2018

Портал ГУРТ пропонує добірку актуальних вакансій для тих, хто прагне поєднувати професійний розвиток з розбудовою громадянського суспільства. Дізнавайтесь першими про можливості працевлаштування завдяки нашому порталу.

Адміністративний асистент у Канадську поліцейську місію в Україні

Обов’язки: надання секретарських, адміністративних та допоміжних послуг. Дедлайн - 18 березня 2018 року.

Програма U-LEAD з Європою шукає юрисконсульта

Обов’язки: моніторинг та аналіз законодавства щодо питань децентралізації та законодавчих пропозицій, що впливають на місцеве самоврядування. Оцінка законопроектів, поданих до парламенту, проектів законів та указів Президента, постанов та розпоряджень Уряду та центральних органів виконавчої влади, які подаються уряду, що впливають на місцеве самоврядування. Дедлайн - 18 березня 2018 року.

Тренер зі стандартів обслуговування

Обов’язки: розробка та оптимізація тренінгових програм зі стандартів обслуговування для працівників державних установ; підготовка методичних матеріалів; організація та проведення навчальних заходів; проведення оцінки результатів тренінгів, аналіз зворотного зв’язку. Дедлайн - 19 березня 2018 року.

Тендер на проведення тренінгу зі створення комунікаційної стратегії

Обов’язки: проведення тренінгу зі створення комунікаційної стратегії. Допомога у створенні комунікаційної стратегії організації. Дедлайн - 19 березня 2018 року.

Вакансія радника Голови Донецької ОДА з питань агропромислового розвитку

Обов’язки: посадові інструкції та деталізовані посадові обов’язки будуть представлені раднику безпосередньо перед підписанням з ним контракту/гранту. Дедлайн - 19 березня 2018 року. 

Менеджер з фандрейзингу для ВО «Журналісти проти корупції»

Обов’язки: залучення коштів і матеріальних ресурсів для діяльності. Створення та ведення бази донорів. Підтримка та розвиток зв’язків з партнерами. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Журналіст-розслідувач в ГО «Офіс Регіонального Розвитку»

Обов'язки: проведення, оформлення та презентація журналістських антикорупційних та інших розслідувань. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Громадська правозахисна організація «Права людини» шукає адвокаційного менеджера

Обов’язки: розробка, коригування та втілення адвокаційної стратегії по проекту Організації; загальне планування та координація всіх публічних та внутрішніх активностей по адвокації; реалізація адвокаційного плану проекту. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Офіс-менеджер в Інституті економічних досліджень та політичних консультацій

Обов'язки: комунікація та забезпечення життєдіяльності офісу; забезпечення процесу закупівлі товарів, робіт та послуг для потреб ІЕД та проектів, що реалізуються ІЕД, згідно з політикою закупівель ІЕД; ведення та зберігання документації, реєстрів та баз даних. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

IFES оголошує конкурс на посаду старшого радника

Обов’язки: фахівець відповідатиме за зовнішні відносини та стратегічні комунікації, розвиватиме мережу контактів з питань виборчої реформи, наглядатиме за імплементацією комунікаційної стратегії. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Фахівець відділу по роботі з регіонами

Обов'язки: координація діяльності, інформування та підтримка постійного контакту з регіональними представництвами Мережі у закріплених регіонах відповідно до стратегічних цілей організації та пріоритетів регіонального розвитку. Візити технічної допомоги в закріплені регіони. Розробка планів посилення організаційної спроможності для кожного з представництв Мережі в закріплених регіонах та консультативний супровід відділень по реалізації цих планів. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Конкурс на посади регіональних консультантів

Обов'язки: реалізація адвокаційних ініціатив у регіонах. Відпрацювання механізмів закупівлі соціальних послуг або соціального замовлення послуг, спрямованих на забезпечення програмами профілактики ВІЛ представників груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ. Використання механізмів оптимізація витрат у сфері протидії ВІЛ/СНІДу у регіоні: отримання пільгових умов оренди приміщення, яке знаходиться у комунальній власності тощо. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Журналіст-розслідувач у ГО «Офіс Регіонального Розвитку»

Обов'язки: проведення, оформлення та презентація журналістських антикорупційних та інших розслідувань; підготовка різноманітних продуктів викривальної журналістики, у тому числі медіапродуктів; підготовка, проведення та оформлення інтерв’ю. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Менеджер/ка з комунікацій в команду ГО «Театр для діалогу»

Обов'язки: забезпечення інформаційного та організаційного супроводу заходів в межах проектів організації; розробка, організація та проведення інформаційних кампаній, публічних акцій, прес-конференцій, брифінгів та інших заходів; написання анонсів, прес-релізів, інтерв’ю, статей. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Програма розвитку ООН шукає координатора грантів (Київ)

Обов'язки: координація впровадження заходів проекту в межах оголошеного грантового конкурсу;  підтримка процесу надання грантів; забезпечення зворотнього зв'язку під час підготовки грантових заяв учасників Антикорупційної школи 2018 року участь у виборі пропозицій щодо грантів. Дедлайн - 22 березня 2018 року.

Психолог для БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов'язки: участь у картуванні ресурсів пілотних ЗОЗ для подальшого включення до алгоритмів перенаправлення клієнтів проекту; участь у розробці та впровадженні алгоритмів перенаправлення пацієнтів лікарями пілотних ЗОЗ на проведення ДКТ; участь у веденні випадків, пов’язаних зі стигматизацією та дискримінацією представників ГНР та ЛЖВ з боку медичних працівників. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Соціальний працівник у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов'язки: участь у картуванні ресурсів пілотних ЗОЗ для подальшого включення до алгоритмів перенаправлення клієнтів проекту; участь у розробці та впровадженні алгоритмів перенаправлення пацієнтів лікарями пілотних ЗОЗ на проведення ДКТ; дотримання розроблених алгоритмів та забезпечення супроводу пацієнтів, відповідно до розроблених алгоритмів, починаючи від перенаправлення на ДКТ, тестування на ВІЛ, та до постановки на облік відповідними центрами профілактики та боротьби зі СНІДом. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Фахівець з моніторингу та оцінки у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов'язки: своєчасне та якісне заповнення первинної документації персоналом проекту; щоквартальне зведення програмної звітності у відповідні документи: описову частину та таблицю індикаторів задля затвердження координатором проекту; контролює виконання індикаторів проекту. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Бухгалтер на неповну зайнятість у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов'язки: фінансове управління проектом та облік бухгалтерської документації; своєчасне подання фінансових звітів відповідальному фахівцю відділу фінансового грантменеджменту ЦО Мережі ЛЖВ; ведення первиної документації. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Координатор з тренінгової діяльності у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов'язки: організація та супровід заходів  з питань зниження стигми та дискримінації ЛЖВ, включаючи формування списків учасників, запрошення учасників та інше; ведення електронної бази учасників тренінгів – персоналу пілотних медичних закладів, за наданим зразком; формування звітів, зберігання документації, що підтверджує проведення тренінгів та інших заходів в рамках діяльності проекту. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Координатор проекту у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов'язки: налагодження та підтримка співпраці з управліннями/департаментами охорони здоров’я міської державної адміністрації, головними лікарями та відповідальними особами, призначеними головними лікарями, пілотних медичних закладів щодо реалізації заходів проекту; загальне управління проектом; координація роботи персоналу проекту. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Адвокат із закупівель в ООН-Жінки (Київ)

Обов'язки: забезпечення суттєвого поліпшення звітів, пов'язаних із закупівлями; забезпечення суттєвого поліпшення політики управління закупівлями та стратегії щодо економії та скорочення витрат; проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів; сприяння розвитку стратегій пошуку. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Координатор проекту з покращення якості надання адміністративних послуг

Обов'язки: забезпечення контролю та надання настанов відділам з питань логістики та підтримки проекту на центральному, регіональному та місцевому рівнях. Забезпечення ефективного обігу фінансових та адміністративних документів, доступу до них та архівування Стокгольмським офісом. Надання підтримки роботи офісу проекту в Києві та в регіональних центрах та забезпечення сталого та ефективного функціонування всіх процесів роботи офісів. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

МОЗ України шукає керівників експертних груп

Обов'язки: здійснення загального керівництва діяльністю Експертної групи; визначення розподілу обов’язків між державними експертами Експертної групи, координація та контроль виконання ними своїх завдань; забезпечення підготовки пропозицій щодо удосконалення системи стратегічного планування. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

Директор Центру розвитку місцевого самоврядування (Львівська область)

Оголошено конкурсний відбір на посаду директора для Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Аналітик у сфері охорони здоров’я

Обов'язки: виявлення, вивчення та систематизація проблем у сфері охорони здоров’я, що потребують вдосконалення нормативного регулювання; вивчення та аналіз можливого впливу на стан місцевого самоврядування проектів законодавства, що стосуються охорони здоров’я, підготовка відповідних аналітичних матеріалів; розробка Стратегії розвитку та законодавчої карти реформ сфери охорони здоров’я. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Менеджер з управління персоналом

Обов'язки: складання та оформлення трудових договорів, контрактів та угод, формування та облік особових справ працівників. Розміщення інформації про вакантні посади в джерелах масової інформації та проведення конкурсів по відбору кандидатів на вакантні посади. Організація оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до трудового законодавства. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Асистент проекту в ООН-Жінки (Київ)

Обов'язки: надання адміністративної та матеріально-технічної підтримки; підтримка фінансового управління проекту; надання комунікаційної допомоги; підтримка створення знань та обміну знаннями. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) шукає ІТ-консультанта

Обов'язки: налагодження робочого місця для нових працівників. Налаштування та обслуговування обладнання. Налаштування, обслуговування і оновлення операційних систем і програмного забезпечення у відповідності до бізнес-стандартів та/або модернізація систем для забезпечення довготривалої роботи. Налагодження та комутація мереж і телекомунікаційного зв’язку. Дедлайн - 29 березня 2018 року.

Економіст у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: бюджетування проектів та операційної діяльності організації; контроль за виконанням та перегляд бюджетів проектів організації; підготовка фінансової звітності за вимогами донорів; виконання інших доручень головного бухгалтера. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

PR-фахівець у БО «100 відсотків життя. Київський регіон» (Київ)

Обов’язки: Забезпечення інформаційного та організаційного супроводу заходів в межах проектів організації. Розробка, організація та проведення інформаційних кампаній, публічних акцій, прес-конференцій, брифінгів та інших заходів. Робота з соціальними мережами. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Бухгалтер у БО «100 відсотків життя. Київський регіон» (Київ)

Обов’язки: ведення первинної документації; звірка з контрагентами; аналіз витрат та оптимізація використання ресурсів; виконання доручень головного бухгалтера. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» шукає аналітика в галузі електроенергетики

Обов’язки: моніторинг, оцінка та аналіз публічної політики з упровадження реформ в секторі електроенергетики України; вивчення закордонного досвіду щодо зазначених питань, у т.ч. вивчення змісту актів законодавства ЄС, відповідних ринкових правил та регулювань, їх імплементації; здійснення досліджень, підготовка і просування рекомендацій та аналітичних продуктів з відповідної проблематики. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Юрист у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: юридичний супровід проектів організації; написання проектів локальних документів, складання і перевірка договорів; індивідуальні консультації та юридичне представництво інтересів клієнтів, пов’язаних зі стигматизацією та дискримінацією. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Українська Соціальна Академія шукає PR-менеджера

Обов’язки: втілення PR-стратегії організації; організація та проведення публічних заходів Української Соціальної Академії; створення медіа-планів, pr-звітів. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Тренери для проведення тренінгу «Можливості для громад у контексті децентралізації»

Обов’язки: проведення тренінгу «Можливості для громад у контексті децентралізації». Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Перекладач у Канадську поліцейську місію в Україні

Обов’язки: перекладач буде надавати послуги усного (інколи синхронного) перекладу для персоналу Канадської поліцейської місії в Україні під час семінарів та тренінгів у Києві, а також навчальних візитів до регіонів України. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Фахівець із закупівель у проект «Трансформація фінансового сектору» (Київ)

Обов’язки: здійснення технічних та операційних закупівель відповідно до внутрішньої політики Проекту та правил донорів. Дедлайн - 2 квітня 2018 року.

Юрист у відділ стратегічних справ УГСПЛ (Київ)

Обов’язки: координація збору доказів про порушення прав людини; підготовка процесуальних документів та представництво інтересів осіб у судах та органах влади; підготовка заяв до Європейського суду з прав людини та інших міжнародних органів. Дедлайн - 2 квітня 2018 року. 

Спеціаліст із розвитку ланцюжків доданої вартості

Обов’язки: спеціаліст слідкуватиме за виконанням грантів та контрактів, спрямованих на покращення продуктивності і збільшення доступу українських агро-МСП до ринків збуту. Дедлайн – 6 квітня 2018 року. 

Експерти з питань регіонального та місцевого врядування на Донбасі (для проекту USAID)

Новий Проект USAID з розвитку Донбасу шукає технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних), участі громадян у місцевому врядуванні,соціального підприємництва та звязків з громадськістю. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Бухгалтер у ГО «Громадське телебачення»

Обов’язки: ведення банківських операцій (складання та відправка платіжних документів). Введення первинних документів по надходженню товарів, послуг робіт в автоматизовану систему бухгалтерського обліку 1С Бухгалтерія 8 для України. Нарахування заробітної плати штатних співробітників, гонорарів згідно договорів ЦПХ та оформлення платежів на їх виплату. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.