bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт/ка з розробки бізнес-плану та бізнес-моделі Хабу (Вінниця)
22.03.2018

КП Інститут розвитку міст у партнерстві з організаціями громадянського суспільства міста Вінниці запрошують розробити бізнес-план та бізнес-модель для Хабу, що дасть можливість побудувати систему взаємодій і процесів на даному майданчику таким чином, щоб діяльність Хабу була самоокупною, що в свою чергу забезпечувало б сталість його функціонування. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Хаб – платформа, на якій мешканці, представники міських співтовариств,
громадських організацій, Вінницької міської ради та бізнесу матимуть можливість дискутувати про розвиток міста, обмінюватися досвідом, долучатися до місцевих процесів прийняття рішень, генерувати ідеї та проекти й отримувати підтримку у їх реалізації.

Критерії оцінки пропозицій:

  • повнота та якість поданих пропозицій;
  • підтвердження досвіду по розробці бізнес-плану;
  • вигідна цінова пропозиція, що відповідає якості надання послуг, реалістичні та
  • конкурентоспроможні розцінки;
  • термін виконання/постачання

Строки виконання робіт

Всі роботи з розробки бізнес-плану та моделі повинні бути виконані протягом 40 робочих днів з моменту підписання договору.
Термін надання пропозицій: комерційні пропозиції на фірмовому бланку компанії з печаткою та скан свідоцтва про реєстрацію ФОП (у разі наявності), мають бути надіслані на адресу: [email protected] не пізніше 26 березня 2018 року.

Учасники конкурсу будуть повідомлені електронною поштою про його результати до 28 березня 2018 року

Бізнес-план та бізнес-модель для Хабу буде розроблятися в рамках проекту «Місто зі змістом: простір комунікації та партиципації», який реалізується за фінансування Уряду Канади через Фонд підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).
Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.