bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка вакансій для вдалої кар’єри у громадському секторі
20.04.2018

ГУРТ підготував добірку найперспективніших вакансій у громадському секторі. Поєднуйте професійну реалізацію та розвиток громадянського суспільства.

Директор Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Права людини в дії»

Обов’язки: розробка довгострокової стратегії програми та участь у складанні короткострокових планів спільно з ключовим персоналом програми. Керівництво, координація діяльності команди програми та її розвиток. Забезпечення ефективного управління програмою, загального контролю та моніторингу. Дедлайн – 23 квітня 2018 року.

Експерт з реформування державного управління

Обов’язки: координація, моніторинг та звітність; розбудова потенціалу установ, що відповідають за керівництво проектом; координація донорів та ресурсів. Дедлайн – 23 квітня 2018 року.

Тендер на проведення тренінгу із фандрейзингу

Обов’язки: проведення дводенного тренінгу з вивчення фандрайзингу як системи пошуку джерел фінансування для громадських організацій та написання проектів; надання консультативної підтримки для написання стратегії пошуку фінансування. Дедлайн – 23 квітня 2018 року.

Асистент Проекту для ПРАВО-JUSTICE (Київ)

Обов’язки: координація планування та звітування по зустрічах Команди Проекту та експертів за допомогою діаграми Ганта або аналогічних інструментів управління проектом; ведення протоколів, написання службових записок, звітів і т.п. під час зустрічей та інших заходів Проекту; надання підтримки у виконанні всіх інших адміністративних завдань. Дедлайн – 23 квітня 2018 року.

Консультант з юридичних питань (Київ)

Обов’язки: Надання інформаційних консультацій з юридичних питань, пов’язаних із захворюванням на ВІЛ/СНІД та туберкульоз, особам, що звертаються на Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу. Допомога клієнтам Гарячої лінії в складанні письмових документів. Ведення електронного та письмового обліку звернень до Гарячої Лінії та в мережі Інтернет. Дедлайн – 25 квітня 2018 року.

Менеджер з комунікацій (PR-менеджер)

Обов’язки: реалізація завдань комунікаційної складової Проекту; виконання функцій прес-секретаря; інформаційний та медіа супровід Проекту. Дедлайн – 25 квітня 2018 року.

Аналітик у сфері місцевих фінансів в «Асоціацію міст України»

Обов’язки: виявлення, вивчення та систематизація проблем у сфері місцевих фінансів, що потребують вдосконалення нормативного регулювання. Вивчення та аналіз можливого впливу на стан місцевого самоврядування проектів законодавства, що стосуються місцевих бюджетів, підготовка відповідних аналітичних матеріалів. Розробка (актуалізація) Стратегії розвитку та законодавчої карти реформ сфери місцевих фінансів. Дедлайн – 25 квітня 2018 року.

Постачальник послуг з організації навчальних заходів

Обов’язки: постачальник послуг забезпечить проведення 26 заходів по всій Україні з травня по грудень 2018 року. Дедлайн – 26 квітня 2018 року.

Асистент проектів у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: підготовка запитів/відповідей на офіційні запити. Підготовка інформаційних матеріалів про діяльність проектів/організації. Участь у написанні програмних звітів. Дедлайн – 27 квітня 2018 року.

ІТ-менеджер у громадську огранізацію

Обов’язки: з’ясування потреб Спілки у комп’ютерному обладнанні, програмному забезпеченні та підготовка пропозицій для керівництва; з’ясування потреб Спілки у вирішення задач, що можуть бути автоматизовані, та пошук відповідних рішень; підбір та організація закупівлі обладнання і програмного забезпечення для офісу - Секретаріату Спілки та мережі організацій-членів Спілки. Дедлайн – 27 квітня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія (SACCI)» шукає аналітика з антикорупційних питань

Обов’язки: узгодження методології оцінки з українським законодавством; створення розкладу та плану виконання оцінки, проекту структури та плану звіту про оцінку. Дедлайн – 27 квітня 2018 року.

Юрист в Громадську о‎рганізацію «Донбас СОС»

Обов’язки: консультування через Гарячу лінію Організації  з правових питань, які стосуються внутрішньо переміщених осіб, цивільних осіб, постраждалих від війни; консультування через онлайн приймальню Організації з правових питань, які стосуються внутрішньо переміщених осіб, цивільних осіб, постраждалих від війни. Дедлайн – 27 квітня 2018 року.

Головний спеціаліст управління внутрішнього аудиту

Обов’язки: проведення внутрішніх аудитів в Регіональних та Місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які розташовані в усіх обласних центрах України. Дедлайн – 28 квітня 2018 року.

Головний спеціаліст відділу інформування громадськості (Київ)

Обов’язки: реалізація комунікативних заходів з питань інформування громадськості про безоплатну правову допомогу в Україні. Підготовка інформаційних матеріалів щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні. Взаємодія зі ЗМІ. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Вакансія координатора у Івано-Франківську, Одесі та Коломиї

Обов’язки: Інститут «Республіка» шукає координаторів Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Івано-Франківську, Одесі (комунікаційний координатор) та у Коломиї. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

ГО «ДІКСІ ГРУП» шукає тренера-модератора для проведення стратегічної сесії

Обов’язки: вивчення існуючого Стратегічного плану та діяльності організації, підготовка до стратегічної сесії разом з командою організації; проведення модерованих дискусій, застосування інших методик стратегічного планування; аналіз перешкод, які можуть завадити втіленню оновленого Стратегічного плану. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Вакансія бухгалтера в міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я»

Обов’язки: участь у веденні бухгалтерського обліку на посаді другого бухгалтера. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Фандрейзер для ГО «Лярш-Ковчег»

Обов’язки: моніторинг і пошук грантових програм; написання заявок на гранти, моніторинг проектів, написання звітів; підтримка та розвиток зв’язків із донорами. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Асистент проекту в Інституті економічних досліджень та політичних консультацій (Київ)

Обов’язки: технічна та змістовна підтримка роботи проекту. Підготовка інформації для звітування перед донором та бенефіціаром проекту. Участь в організації тренінгів, засідань, конференцій та робочих зустрічей відповідно до вимог проекту. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

WWF в Україні шукає координатора з охорони природи (Київ)

Обов’язки: керування підготовкою стратегії з охорони природи WWF в Україні у рамках регіональної стратегії з охорони природи Дунайсько-Карпатської Програми WWF, враховуючи контекст та умов; та організацію пов’язаних з цим процесів. Керування підготовкою річного робочого плану з охорони природи WWF в Україні та пов’язаних з цим процесів. Керування або сприяння заходам по залученню коштів у співпраці з національним координатором. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

ACREC оголошує конкурс на посаду адміністративного асистента

Обов’язки: організація зустрічей; підготовка графіків подій та запрошень для розповсюдження; ведення нотаток на засіданнях. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

Керівник сектору у проект EDGE (Київ)

Обов’язки: керівник сектору буде відповідати за управління технічною допомогою різноманітних українських державних органів та установ. Зокрема, керівник сектору EDGE оцінить потреби в підтримці державних структур, розроблятиме та реалізуватиме проекти допомоги у відповідності до української програми реформ. Дедлайн - 30 квітня 2018 року.

Експерти з питань регіонального та місцевого врядування на Донбасі (для проекту USAID)

Новий Проект USAID з розвитку Донбасу шукає технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних), участі громадян у місцевому врядуванні, соціального підприємництва та звязків з громадськістю. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Бухгалтер у ГО «Громадське телебачення»

Обов’язки: ведення банківських операцій (складання та відправка платіжних документів). Введення первинних документів по надходженню товарів, послуг робіт в автоматизовану систему бухгалтерського обліку 1С Бухгалтерія 8 для України. Нарахування заробітної плати штатних співробітників, гонорарів згідно договорів ЦПХ та оформлення платежів на їх виплату. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Вакансія менеджера заходів та партнерства (Київ)

Обов’язки: взаємодія з лідерами думок, експертами, представниками влади, міжнародними партнерами та громадськістю; підготовка та організація внутрішніх та зовнішніх заходів; зустріч гостей. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Консультант з координації моніторингової кампаній (часткова зайнятість)

Обов’язки: розробка драфтів запитів та опитувальників для пацієнтів та медичного персоналу. Розробка структури аналітичної довідки. Консультування регіональних технічних консультантів та лідерів ТБ спільноти з питань збору та обробки інформації. Дедлайн – 2 травня 2018 року.

IFES шукає старшого радника з політичних та законодавчих питань

Обов’язки: бути відповідальним за зовнішні зв'язки та стратегічні комунікації політичних діячів, зокрема парламентарів, політичних партій, фракцій та лідерів як на національному, так і на субнаціональному рівні. Розробити та підтримувати широку мережу ключових дійових осіб навколо виборчої реформи. Дедлайн – 3 травня 2018 року.

Операційний директор в Офіс з просування експорту

Обов’язки: координувати роботу команди Офісу з просування експорту. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Бізнес-аналітик у проект eHealth (Київ)

Обов’язки: бізнес-аналіз запитів МОЗ щодо покращення функціональних можливостей системи eHealth, розробки потенційних нових можливостей та системних коригувань; розробки нових характеристик та складання технічної документації. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Менеджер знань у проект eHealth (Київ)

Обов'язки: допомагати директору державного підприємства eHealth у взаємодії із зацікавленими сторонами реформи, координації та плануванні співпраці директора з  відповідними зацікавленими сторонами тощо. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Спеціаліст із забезпечення якості до проекту eHealth (Київ)

Обов'язки: фахівець виконуватиме обов'язки бізнес-аналітика, а також контролюватиме процес сертифікації медичних інформаційних систем (MISs), технічну підтримку для веб-сайтів / MIS та інших компонентів центральної бази eHealth. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Тренер для проведення тренінгів на тему бюджетної політики

Обов’язки: проведення тренінгів для представників районних та обласних рад на тему «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: бюджетна політика». Дедлайн – 11 травня 2018 року.

Менеджер регіонального компоненту Урядового офісу з просування інвестицій UkraineInvest

Обов’язки: фахівець працюватиме з командою менеджерів бізнес-відносин з усіх регіонів України. Дедлайн - 11 травня 2018 року. 

Асистентка-перекладачка / асистент-перекладач

Обов’язки: асистувати керівництву Центру у виконанні їхніх робочих завдань; допомагати іншим членам команди у виконанні їхніх робочих завдань; організовувати робочі внутрішні та зовнішні заходи Центру. Дедлайн – 15 травня 2018 року.

Виконавчий асистент у БО «Надія і житло для дітей»

Обов’язки: координувати та контролювати щоденні операції. Контролювати досягнення цілей. Готувати звіти та презентації PowerPoint, створення електронних таблиць та діаграм, підтримка баз даних, аналіз та структурування інформації. Обмінюватися листуванням з Головним офісом. Дедлайн – 16 травня 2018 року.

«Громадське телебачення» шукає фандрайзера (Київ)

Обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації; участь у створенні проектних заявок: від обговорення ідей проектів до формування завдань та створення бюджетів і календарних планів реалізації проектів; остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Грант-менеджер у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за координацію комплексу грантових проектів. До обов'язків грант-менеджера належатиме  планування, реалізація та оцінка грантових проектів, надання консультацій щодо угод про співробітництво, контрактів, меморандумів.

IT-бізнес аналітик у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець буде аналізувати потреби користувачів, надаватиме креативні та аналітичні поради щодо вдосконалення продукції та бізнес-процесів на користь кінцевих користувачів та партнерських організацій.

Генеральний директор з персоналу у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: генеральний директор з управління персоналом надаватиме кадрові послуги, зокрема залучення талантів, відносини з працівниками, зміни у контрактах та розширення, а також виконуватиме інші обов'язки.

Спеціаліст служби підтримки клієнтів у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за обробку запитів клієнтів, а також перший рівень технічної підтримки. До обов'язків спеціаліста належатимуть: взаємодія з клієнтами телефоном та електронною поштою, надання інформації про продукт; прийом замовлень; оновлення статусу замовлень тощо.

HR-менеджер у ADRA Ukraine (Київ)

Обов’язки: підбір персоналу, проведення тестування та співбесід, консультація керівників з питань відбору кандидатів. Ведення кадрового діловодства: складання та оформлення трудових договорів, контрактів та угод, формування та облік особових справ співробітників та інше. Введення в посаду нових працівників та допомога в адаптації.

Асистент директора ДП «Електронне здоров’я»

Обов’язки: асистування директору ДП «Електронне здоров’я» у взаємодії зі сторонами реформи. Підготовка презентацій та звітів системи «Електронне здоров’я». Збір та систематизація всієї необхідної інформації від різних стейкхолдерів, необхідних для функціонування ДП.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.