bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кращі вакансії місяця у громадському секторі
27.04.2018

Професійний розвиток активістів забезпечить ефективне досягнення цілей будь-якої організації. ГУРТ підготував добірку найбільш перспективних вакансій квітня, яка допоможе підвищити кваліфікацію представникам ОГС, зацікавленим у майбутній кар’єрі у громадському секторі та розбудові громадянського суспільства в Україні.  

Головний спеціаліст відділу інформування громадськості (Київ)

Обов’язки: реалізація комунікативних заходів з питань інформування громадськості про безоплатну правову допомогу в Україні. Підготовка інформаційних матеріалів щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні. Взаємодія зі ЗМІ. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Вакансія координатора у Івано-Франківську, Одесі та Коломиї

Обов’язки: Інститут «Республіка» шукає координаторів Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Івано-Франківську, Одесі (комунікаційний координатор) та у Коломиї. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

ГО «ДІКСІ ГРУП» шукає тренера-модератора для проведення стратегічної сесії

Обов’язки: вивчення існуючого Стратегічного плану та діяльності організації, підготовка до стратегічної сесії разом з командою організації; проведення модерованих дискусій, застосування інших методик стратегічного планування; аналіз перешкод, які можуть завадити втіленню оновленого Стратегічного плану. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Вакансія бухгалтера в міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я»

Обов’язки: участь у веденні бухгалтерського обліку на посаді другого бухгалтера. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Фандрейзер для ГО «Лярш-Ковчег»

Обов’язки: моніторинг і пошук грантових програм; написання заявок на гранти, моніторинг проектів, написання звітів; підтримка та розвиток зв’язків із донорами. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Асистент проекту в Інституті економічних досліджень та політичних консультацій (Київ)

Обов’язки: технічна та змістовна підтримка роботи проекту. Підготовка інформації для звітування перед донором та бенефіціаром проекту. Участь в організації тренінгів, засідань, конференцій та робочих зустрічей відповідно до вимог проекту. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

WWF в Україні шукає координатора з охорони природи (Київ)

Обов’язки: керування підготовкою стратегії з охорони природи WWF в Україні у рамках регіональної стратегії з охорони природи Дунайсько-Карпатської Програми WWF, враховуючи контекст та умов; та організацію пов’язаних з цим процесів. Керування підготовкою річного робочого плану з охорони природи WWF в Україні та пов’язаних з цим процесів. Керування або сприяння заходам по залученню коштів у співпраці з національним координатором. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

ACREC оголошує конкурс на посаду адміністративного асистента

Обов’язки: організація зустрічей; підготовка графіків подій та запрошень для розповсюдження; ведення нотаток на засіданнях. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

Керівник сектору у проект EDGE (Київ)

Обов’язки: керівник сектору буде відповідати за управління технічною допомогою різноманітних українських державних органів та установ. Зокрема, керівник сектору EDGE оцінить потреби в підтримці державних структур, розроблятиме та реалізуватиме проекти допомоги у відповідності до української програми реформ. Дедлайн - 30 квітня 2018 року.

Виконавець робіт з розробки комплексної адвокаційної стратегії HealthLink

Обов’язки: розробка комплексної адвокаційної стратегії HealthLink для 12 регіонів PEPFAR, щодо формування та реалізації регіональної політики протидії ВІЛ та фінансування заходів протидії ВІЛ, в тому числі за соціальних послуг для ЛЖВ. Дедлайн - 30 квітня 2018 року. 

Експерти з питань регіонального та місцевого врядування на Донбасі (для проекту USAID)

Новий Проект USAID з розвитку Донбасу шукає технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних), участі громадян у місцевому врядуванні, соціального підприємництва та звязків з громадськістю. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Бухгалтер у ГО «Громадське телебачення»

Обов’язки: ведення банківських операцій (складання та відправка платіжних документів). Введення первинних документів по надходженню товарів, послуг робіт в автоматизовану систему бухгалтерського обліку 1С Бухгалтерія 8 для України. Нарахування заробітної плати штатних співробітників, гонорарів згідно договорів ЦПХ та оформлення платежів на їх виплату. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Вакансія менеджера заходів та партнерства (Київ)

Обов’язки: взаємодія з лідерами думок, експертами, представниками влади, міжнародними партнерами та громадськістю; підготовка та організація внутрішніх та зовнішніх заходів; зустріч гостей. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Менеджер проекту з надзвичайного реагування у ГО «СОС Дитячі містечка»

Обов’язки: управління програмою екстреної програми SOS Ukraine, у тому числі: місячна підготовка даних для гуманітарних координаційних кластерів; участь у координаційних нарадах, представництво організації та надання інформації та налагодження зв'язків, отриманих організацією. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Тренер з питань Резолюції ООН №1325

Фундація прав людини шукає тренера у питаннях Резолюції ООН №1325 та Національного плану дій. Дедлайн - 1 травня 2018 року.

Консультант з координації моніторингової кампаній (часткова зайнятість)

Обов’язки: розробка драфтів запитів та опитувальників для пацієнтів та медичного персоналу. Розробка структури аналітичної довідки. Консультування регіональних технічних консультантів та лідерів ТБ спільноти з питань збору та обробки інформації. Дедлайн – 2 травня 2018 року.

IFES шукає старшого радника з політичних та законодавчих питань

Обов’язки: бути відповідальним за зовнішні зв'язки та стратегічні комунікації політичних діячів, зокрема парламентарів, політичних партій, фракцій та лідерів як на національному, так і на субнаціональному рівні. Розробити та підтримувати широку мережу ключових дійових осіб навколо виборчої реформи. Дедлайн – 3 травня 2018 року.

Експерт з розробки порядку надання послуг з супроводу пацієнтів з ТБ

Обов’язки: Проаналізувати чинне законодавство та визначити тип документу, затвердження якого найбільш прийнятне для досягнення цілей та відповідає компетенції МОЗ України щодо нормотворчості. Провести консультації з представниками надавачів послуг щодо лікування туберкульозу. Дедлайн – 3 травня 2018 року.

Експерти для оцінки проектів ініціатив місцевих карпатських громад

Обов’язки: оцінювання проектів, поданих на конкурс ініціатив місцевих карпатських громад у 2018 році. Дедлайн - 3 травня 2018 року.

Операційний директор в Офіс з просування експорту

Обов’язки: координувати роботу команди Офісу з просування експорту. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Бізнес-аналітик у проект eHealth (Київ)

Обов’язки: бізнес-аналіз запитів МОЗ щодо покращення функціональних можливостей системи eHealth, розробки потенційних нових можливостей та системних коригувань; розробки нових характеристик та складання технічної документації. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Менеджер знань у проект eHealth (Київ)

Обов'язки: допомагати директору державного підприємства eHealth у взаємодії із зацікавленими сторонами реформи, координації та плануванні співпраці директора з  відповідними зацікавленими сторонами тощо. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Спеціаліст із забезпечення якості до проекту eHealth (Київ)

Обов'язки: фахівець виконуватиме обов'язки бізнес-аналітика, а також контролюватиме процес сертифікації медичних інформаційних систем (MISs), технічну підтримку для веб-сайтів / MIS та інших компонентів центральної бази eHealth. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Стажування для журналістів у штаб-квартирі ООН

Обов'язки: журналісти працюватимуть тимчасовими кореспондентами під час Генеральної Асамблеї ООН 16 вересня - 6 жовтня 2018 року, братимуть інтерв’ю у високопосадовців та відвідуватимуть спеціальні брифінги та воркшопи. Дедлайн - 7 травня 2018 року.

Координатор/координаторка з адвокаційної роботи в Асоціацію Велосипедистів Києва

Обов'язки: моніторинг якості утримання наявної велосипедної інфраструктури Києва і планів мерії щодо реконструкцій і ремонтів вулиць та паркових зон; підготовка рекомендацій щодо врахування потреб велотранспорту в цих планах відповідно до велоконцепції Києва; моніторинг бюджету Києва на предмет виділення коштів на розвиток велосипедної інфраструктури. Дедлайн – 10 травня 2018 року.

Лікарі-консультанти на «Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу»

Обов'язки: надання інформаційних та медичних консультацій з питань туберкульозу, ВІЛ/СНІДу та ко-інфекції особам, що звертаються на Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу в межах своєї професійної підготовки; ведення електронного та письмового обліку звернень до Гарячої Лінії та в мережі Інтернет відповідно до затвердженого кодифікатора. Дедлайн – 10 травня 2018 року.

Тренер для проведення тренінгів на тему бюджетної політики

Обов’язки: проведення тренінгів для представників районних та обласних рад на тему «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: бюджетна політика». Дедлайн – 11 травня 2018 року.

Менеджер регіонального компоненту Урядового офісу з просування інвестицій UkraineInvest

Обов’язки: фахівець працюватиме з командою менеджерів бізнес-відносин з усіх регіонів України. Дедлайн - 11 травня 2018 року. 

Експерт зі стратегічного планування та результато-орієнтованого менеджменту (Київ)

Обов’язки: фахівець надаватиме експертну підтримку для ряду реформ, які реалізуються в рамках проекту. Дедлайн - 11 травня 2018 року.

Аналітик для проведення якісного аналізу он-лайн ресурсів

Обов’язки: розробити План дій аналізу якості аудиту VAWIE-Online, використовуючи програмне забезпечення Crimson Hexagon як інструмент. Розробити Перелік ключових слів та фраз, які можуть бути використані для визначення перешкод, переслідувань, насильства та кібер-булінгу у політичному та електоральному контексті, затверджених МФВС. Дедлайн - 12 травня 2018 року.

Український культурний фонд оголошує конкурс експертів

Український культурний фонд розпочав пошук експертів для проведення конкурсного відбору проектів у 2018 році. Даним конкурсом передбачається набір від 40 до 60 експертів в рамках експертних рад. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Національний експерт з електронного правосуддя (e-justice)

Обов’язки: зв'язок з бенефіціарами відповідного компоненту; підтримка довгострокових ключових фахівців у роботі; надання підтримки бенефіціарам у створенні регуляторних рамок. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Експерт з питань фінансової політики України в УНЦПД

Обов’язки: проведення аналізу механізму виділення коштів з державного та місцевих бюджетів України для фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства, громадських організацій ветеранів, громадських організацій осіб з інвалідністю; написання проектів листів, роз’яснень та інших документів для роз’яснення обов’язку запровадження конкурсних підходів, пояснення процедур проведення та компонентів конкурсу тощо. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Асистентка-перекладачка / асистент-перекладач

Обов’язки: асистувати керівництву Центру у виконанні їхніх робочих завдань; допомагати іншим членам команди у виконанні їхніх робочих завдань; організовувати робочі внутрішні та зовнішні заходи Центру. Дедлайн – 15 травня 2018 року.

Стипендія для початківців у дата-журналістиці

«Тексти» запрошують взяти участь у конкурсі на стажування. В кінці травня буде обрано 1 інтерна, який працюватиме та навчатиметься у редакції впродовж 3 місяців. Дедлайн - 15 травня 2018 року. 

Експерти для оцінки проектів освітніх, культурних і медійних обмінів

Обов’язки: оцінювання проектів, поданих на конкурси освітніх, культурних, медійних обмінів між закладами Львівської і Луганської областей у 2018 році. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Корпоративний фандрайзер у ГО «СОС Дитячі містечка»

Обов’язки: створення та розвиток довгострокових партнерських відносин з корпоративними донорами; нетворкінг, позиціонування бренду ГО «SOS Дитячі містечка», рекрутування нових партнерів; власний моніторинг продуктивності, оцінка ринку та аналіз фактичних результатів та діяльності конкурентів. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Виконавчий асистент у БО «Надія і житло для дітей»

Обов’язки: координувати та контролювати щоденні операції. Контролювати досягнення цілей. Готувати звіти та презентації PowerPoint, створення електронних таблиць та діаграм, підтримка баз даних, аналіз та структурування інформації. Обмінюватися листуванням з Головним офісом. Дедлайн – 16 травня 2018 року.

Менеджер освітніх проектів в «Центр демократії та верховенства права»

Обов’язки: участь у плануванні діяльності та організаційному супроводженні освітніх проектів; участь в організації заходів у рамках освітніх проектів (тренінгів, семінарів та інших публічних подій); комунікація з учасниками та партнерами освітніх проектів, PR-відділом в межах діяльності за проектом. Дедлайн – 16 травня 2018 року.

Відбір адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про проведення з 2 травня 2018 року до 21 червня 2018 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Дедлайн - 22 травня 2018 року. 

«Громадське телебачення» шукає фандрайзера (Київ)

Обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації; участь у створенні проектних заявок: від обговорення ідей проектів до формування завдань та створення бюджетів і календарних планів реалізації проектів; остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Грант-менеджер у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за координацію комплексу грантових проектів. До обов'язків грант-менеджера належатиме  планування, реалізація та оцінка грантових проектів, надання консультацій щодо угод про співробітництво, контрактів, меморандумів.

IT-бізнес аналітик у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець буде аналізувати потреби користувачів, надаватиме креативні та аналітичні поради щодо вдосконалення продукції та бізнес-процесів на користь кінцевих користувачів та партнерських організацій.

Генеральний директор з персоналу у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: генеральний директор з управління персоналом надаватиме кадрові послуги, зокрема залучення талантів, відносини з працівниками, зміни у контрактах та розширення, а також виконуватиме інші обов'язки.

Спеціаліст служби підтримки клієнтів у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за обробку запитів клієнтів, а також перший рівень технічної підтримки. До обов'язків спеціаліста належатимуть: взаємодія з клієнтами телефоном та електронною поштою, надання інформації про продукт; прийом замовлень; оновлення статусу замовлень тощо.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • www.gurt.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.