bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ шукає менеджера/менеджерку проекту
24.05.2018

Запрошуємо спробувати свої сили у конкурсі на посаду менеджера/менеджерки проекту міжнародної технічної допомоги у Ресурсному центрі ГУРТ. Дедлайн - 8 червня 2018 року. 

Більше вакансій у розділі Вакансії

Якщо Ви мали досвід керування проектом з бюджетом від 50 тисяч доларів тривалістю не менше 1 року, запрошуємо спробувати свої сили у конкурсі на посаду менеджера/менеджерки проекту міжнародної технічної допомоги (МТД) у Ресурсному центрі ГУРТ.

ГУРТ шукає проектного менеджера/менеджерку для керування чотирирічним проектом МТД в Україні. Офіс проекту знаходиться у Києві. Функції менеджера/менеджерки проекту передбачають 1-2 коротких відрядження на місяць.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Досвід керування проектом з бюджетом від 50 тисяч доларів тривалістю не менше 1 року
  2. Українська мова (мінімум С1)
  3. Англійська мова (мінімум В2)

Аби взяти участь у конкурсі, треба не пізніше 8 червня 2018 року надіслати на електронну адресу [email protected] мотиваційний лист (українською мовою, не більше 2000 знаків), що включає інформацію про:

  1. Власний досвід виконання ключових функцій менеджера/менеджерки проекту
  2. Вплив, який мав найуспішніший реалізований Вами проект
  3. Чинники, що спонукають Вас продовжити кар’єру саме у ГУРТі

Будь ласка, на попередньому етапі відбору не надсилайте своє резюме (CV), лише мотиваційний лист. Резюме (CV) не будуть братися до уваги на попередньому етапі відбору.

Попередньо відібрані кандидати будуть запрошені на онлайн тестування та першу співбесіду у Skype. Фіналісти будуть запрошені на другу співбесіду в офіс ГУРТа. Претендентам з інших міст для участі у другій співбесіді передбачено компенсацію транспортних витрат.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.