bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка перспективних вакансій для активістів громадського сектору
25.05.2018

ГУРТ пропонує активним та свідомим громадянам ознайомитися з новою добіркою актуальних та перспективних вакансій. Професійний розвиток у громадському секторі допоможе Вам впроваджувати позитивні зміни у суспільстві.

Провідний фахівець директорату з інновацій і розвитку у БО «Мережа»

Обов’язки: організація та координація всієї стратегічної інформації та діяльності з моніторингу і оцінки для проекту HealthLink. Розуміння та дотримання вимог до звітування PEPFAR та забезпечення, щоб всі партнери-виконавці розуміли та дотримувалися вимог PEPFAR. Забезпечення наявності впорядкованої системи для збирання та звітування якісних даних як на рівні громад, так і на рівні медичних сайтів. Дедлайн - 28 травня 2018 року. 

ДІКСІ ГРУП потрібен консультант із досвідом роботи у сфері мас-медіа

Обов’язки: систематизація та аналіз попередніх публікацій ЗМІ, у тому числі журналістських розслідувань, щодо структури та основних гравців ринків нафти, газу, вугілля, електроенергії - систематизовані результати аналізу, включені до тексту дослідження; оцінка ключових тенденцій щодо змін та розвитку на енергетичних ринках, зокрема власників та бенефіціарів великих компаній на енергетичних ринках, а також повʼязаних осіб, які здійснюють вплив на дані підприємства - систематизовані результати аналізу, включені до тексту дослідження. Дедлайн - 28 травня 2018 року. 

Юрист у відділ стратегічних справ УГСПЛ  

Обов’язки: координація збору доказів про порушення прав людини; підготовка процесуальних документів та представництво інтересів осіб у судах та органах влади; підготовка заяв до Європейського суду з прав людини та інших міжнародних органів. Дедлайн - 28 травня 2018 року.  

Надавач консультаційних послуг з планування велосипедної мережі в ОТГ

Обов’язки: розробка структури воркшопів з планування веломереж в обраних громадах із залученням представників/ць громад та інших зацікавлених сторін. Підготовка списку необхідної інформації та матеріалів до проведення воркшопу. Проведення воркшопів у 5 громадах. Дедлайн - 28 травня 2018 року.   

Спеціаліст з розбудови партнерства з бізнес-сектором для ЮНІСЕФ

Обов’язки: шукати та підтримувати нові партнерські зв'язки та мобілізацію ресурсів, співпрацюючи з колегами з ЮНІСЕФ, щоб визначити потреби в партнерстві та мобілізації ресурсів, а також укладати брокерські угоди щодо мобілізації ресурсів для задоволення цих потреб. Отримувати та відстежувати запити потенційних співробітників та полегшувати спілкування з відповідним персоналом ЮНІСЕФ. Надавати стратегічну, матеріально-технічну та програмну підтримку керівництву та іншим співробітникам ЮНІСЕФ у сфері корпоративного залучення та взаємодії з призначеними партнерами. Дедлайн - 28 травня 2018 року.

Менеджер з комунікацій (PR-менеджер) в Асоціацію міст України

Обов’язки: реалізація завдань комунікаційної складової Проекту; виконання функцій прес-секретаря; інформаційний та медіа супровід Проекту. Дедлайн - 29 травня 2018 року. 

ДІКСІ ГРУП оголошує конкурс на залучення консультанта із розробки та застосування методології

Обов’язки: консультування членів проектної команди з питань методологічних підходів, характеристик та формату аналітичного індексу з прозорості даних в енергетичному секторі України, а саме: аналіз та оцінка предмету Індексу прозорості, зокрема, визначення меж дослідження та обмежень сфери оцінювання - надання письмових рекомендацій; консультування у діяльності проектної команди з дослідження пов’язаних аналітичних продуктів на міжнародному рівні. Дедлайн - 29 травня 2018 року. 

Конкурси на зайняття посад державної служби в закордонних дипломатичних установах України

Міністерство закордонних справ України оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій «В» у закордонних дипломатичних установах України. Дедлайн - 29 травня / 6 червня 2018 року.

Спеціаліст з моніторингу та оцінки (Київ)

Обов’язки: здійсненння аналізу виконання цілей та задач проектів. Моніторинг виконання стратегічного та адвокаційного планів організації, підготовка звітів. Здійснення аналітичної діяльності, підготовка довідок, звітів. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 

Адміністратор для «Конвіктус» (Київ)

Обов’язки: ведення документообігу Організації, ведення ділової переписки; робота з вхідною та вихідною документацією. Участь у написанні проектних заявок Організацією. Підготовка звітів, листів, статтей та інших документів. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 

Діксі ГРУП проводить конкурс на залучення консультанта з підготовки аналітичного продукту (індексу)

Обов’язки: асистування проектній команді із аналізом базової інформації для створення Індексу прозорості відповідно до розробленої методології - заповнення структурованих таблиць/форм, підготовлених при розробці методології; асистування проектній команді із підготовки обов’язкових розділів Індексу прозорості із переліком джерел його створення, використаної методології, висновків та рекомендацій. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 

VoxUkraine шукає комунікаційника/цю

Обов’язки: розвивати економічну дискусію в соцмережах та офлайні, спілкуватись з читачами, авторами, журналістами, аналітиками, організовувати круті події, моніторити, що і де пишуть про організацію, висвітлювати проекти, що роблять країну кращою. Дедлайн - 30 травня 2018 року.

Асистент проектів для БО «100 відсотків життя (Київ)

Обов’язки: підготовка запитів/відповідей на офіційні запити. Підготовка інформаційних матеріалів про діяльність проектів/організації. Участь у написанні програмних звітів. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

Асистент методиста тренінгових програм

Обов’язки: підбір та опрацювання інформації для тренінгових програм. Здійснення письмових перекладів тренінгових матеріалів з англійської мови на українську/російську на високому рівні. Здійснення адаптації іноземних тренінгових матеріалів під час перекладу або після нього. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Бухгалтер до Секретаріату УАППО

Обов’язки: ведення бухгалтерського обліку та здійснення економічного аналізу фінансової та господарської діяльності відповідно до Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку, а також інших нормативно-правових актів; знання програми 1С 8.2; складання на підставі даних бухгалтерського обліку звітності, а також іншої звітності у встановленому порядку, згідно українського податкового законодавства. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Консультант-юрист до Секретаріату УАППО

Обов’язки: забезпечення додержання вимог законодавства України в діяльності УАППО; ведення довідково-інформаційної роботи з питань законодавства і нормативних актів; розробка, складання та впровадження документів, що стосуються діяльності УАППО, надання правової оцінки проектам внутрішніх документів УАППО. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Менеджер з комунікацій та PR до Секретаріату УАППО

Обов’язки: формувати публічний профіль УАППО. Долучатись до планування комунікаційної стратегії УАППО та реалізовувати її. Надавати правлінню УАППО консультативну підтримку з питань роботи зі ЗМІ. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Бухгалтер по роботі з первинною документацією

Обов’язки: ведення обліку первинної бухгалтерської документації та внутрішньої фінансової звітності. Підготовка договорів та актів виконаних робіт для контрагентів організації. Прийом та розподіл вхідної та вихідної кореспонденції, підготовка відправлень. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

Менеджер з PR та комунікацій

Обов’язки: робота з медіа, маркетинг, комунікації, адміністрування веб-сайту. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

Фахівець відділу інноваційних програм у БО «Мережа»

Обов’язки: здійснення програмного грантменеджменту організацій-субгрантерів; підготовка оголошень про конкурс проектів; розробка програмної документації для організацій-субгрантерів. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

ДІКСІ ГРУП шукає технічного асистента

Обов’язки: розпізнавання інформації з фото- і скан-копій документів та переведення (оцифрування) їх у формат машиночитний формат: для тексту - в doc(x), для табличних даних - в xls(x) або csv у формі відкритих даних; адаптація табличних даних у xls(x) до форми відкритих даних; вичитка адаптованих даних на предмет допущених механічних помилок. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Координатор програм в IWCK (Київ)

Обов’язки: надання професійної, своєчасної та ввічливої допомоги всім членам IWCK, організаціям-партнерам, засобам масової інформації та відвідувачам - по телефону, електронній пошті або особисто; складання та оновлення інформації про послуги, діяльність, події, учасників IWCK; надання важливих служб адміністративного та службового обслуговування. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Операційний керівник/керівниця у «Тепле Місто» (Івано-Франківськ)

Обов’язки: налагодження безперебійної роботи організації в усіх її відділах; аналіз і планування роботи організації; організація звітності; контроль дотримання фінансових та юридичних вимог в усіх проектах організації. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

УГСПЛ шукає бухгалтера із частковою зайнятістю

Обов’язки: перевірка та оформлення документів для оплати, включно з перевіркою процедури закупівель, узгодження оплат із менеджерами; розподіл платежів відповідно до бюджету організації у базі 1С; підготовка звітів донорським організаціям та органам управління спілки. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Координатор премій (Слов’янськ)

Обов’язки: менеджмент премій, робота з донорами та партнерами, розвиток спроможності. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

«Громадське телебачення» шукає фандрайзера (Київ)

Обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації; участь у створенні проектних заявок: від обговорення ідей проектів до формування завдань та створення бюджетів і календарних планів реалізації проектів; остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

БО «БТ «Мережа ЛЖВ» шукає психолога (Львів)

Обов’язки: проведення психологічної діагностики клієнтів. Проведення індивідуальних і групових консультацій. Участь у проведенні оцінки потреб та розробці індивідуальних планів ведення випадку клієнтів. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Провідний фахівець відділу комунікацій

Обов’язки: координація зв’язків і безпосереднє здійснення зв’язку із ЗМІ. Координація роботи по збору та розповсюдженню інформації по всім проектам, що впроваджує Мережа. Розвиток взаємовідносин з ключовими стейкхолдерами. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Проект-менеджери до Укравтодору

Команда підтримки реформ Державної служби автомобільних доріг України (Укравтодор) - це група професіоналів, яка фінансується донорами, що надає цільову технічну допомогу та допомагає у реалізації ключових реформ. Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Експерт з надання адміністративних послуг до МЕРТ

Обов’язки: експерт відповідатиме за розвиток потенціалу окремих регіонів, оптимізацію процесів та якість надання послуг. Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Адміністративний асистент до проекту EU4PAR

Обов’язки: підтримувати матеріальні та електронні офісні файли та записи; класифікувати та кодувати матеріали, що стосуються різних тем. Пошук і завантаження офісних файлів та відтворення документації та довідкового матеріалу для довідки та дій керівника, коли таке вимагається. Підтримка системи спостереження. Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Менеджер по роботі з проектами надзвичайного реагування

Обов’язки: проведення моніторингу та оцінки всіх проектів, які є частиною програми реагування на надзвичайні ситуації, тобто щодня, щотижня / щомісячний моніторинг, середньостроковий огляд та остаточна оцінка. Підтримка та організація внутрішнього та зовнішнього аудиту. Підготовка звітів та інших необхідних документів для регіонального відділення (RO) або за запитами донорів. Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Менеджер із залучення грантових коштів/фандрейзер (Львів) 

Обов’язки: пошук джерел фінансування та написання заявок на фінансування; налагодження відносин з грантодавцями, встановлення нових контактів з партнерами; адміністрування грантів. Дедлайн – 3 червня 2018 року.

Провідний фахівець директорату з інновацій і розвитку (заступник керівника проекту HealthLink)

Обов’язки: забезпечення загального менеджменту проекту HealthLink: планування діяльності проекту, моніторинг впровадження та підготовка звітності. Забезпечення ефективної координації між партнерами-виконавцями проекту. Контроль за розробкою річного плану роботи проекту та бюджету та забезпечення їх належного виконання. Дедлайн – 3 червня 2018 року.

Асистент програм в УВКБ ООН (Маріуполь)

Обов’язки: сприяння контролю за здійсненням програми УВКБ ООН, включаючи надання всіх видів допомоги та моніторингу інфраструктури. Допомога у виконанні адміністративних завдань, таких, як підготовка звітів та зустрічі з уповноваженим персоналом та надання їм допомоги під час польових місій. Виступати як інтерпретатор при обміні рутинною інформацією, сприяти відповідним зв'язковим заходам і безпосередньо відповідати на звичайні запити. Дедлайн – 3 червня 2018 року.

Тендер на проведення тренінгу з розробки фандрейзингової стратегії діяльності ГО

Обов’язки: експерт проекту має провести триденний тренінг з фандрейзингу ГО “Простір молоді”, надати консультації, які дадуть можливість навчити членів ГО залучати ресурси, зрозуміти як правильно комунікувати з донорами та де можна знаходити донорів, правильно розробляти проектні заявки. Дедлайн – 4 червня 2018 року.

Проектний менеджер у ДП «Електронне здоров’я»

Обов’язки: повна координація розробки електронної системи eHealth. Розробка та впровадження процесів Software Development Lifecycle. Участь відборі та розвитку ІТ команди. Дедлайн – 5 червня 2018 року.

Головний бухгалтер у ДП «Електронне здоров’я»

Обов’язки: організація бухгалтерської служби, контроль за відображенням у рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, відстеження законодавчих змін; складання на підставі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності підприємства, підписання її та надання у встановлені терміни користувачам; складання та подання інших видів періодичної звітності в органи ДФС, Статистики, Соціального Фонду. Дедлайн – 5 червня 2018 року.

Спеціаліст з комунікації для ГО «Екодія»

Обов’язки: участь у стратегічному плануванні кампаній та їх інформаційний супровід; написання якісних та зрозумілих текстів: прес-матеріали, статті, пости для соцмереж; продуктивна взаємодія з журналістами та редакторами онлайн-видань, телебачення, інформагенцій. Дедлайн – 5 червня 2018 року. 

Асистент проекту/перекладач в Українську фундацію громадського здоров’я

Обов’язки: переклад документів, пов'язаних із організацією програм профілактики та реагування на насильство, профілактики ВІЛ, профілактики рецидивів та здоров'я підлітків; надання підтримки з написанням звітів, річних звітів, оглядів, резюме, офіційних листів тощо; допомога в плануванні та організації зустрічей, тренінгів, медіа-заходів. Дедлайн – 5 червня 2018 року. 

Державний експерт до Міністерства освіти і науки України

Обов’язки: узагальнення практики застосування законодавства та реалізації державної політики у сфері професійної освіти, виявлення проблем, надання альтернативних пропозицій щодо їх розв’язання, оцінка й обґрунтування переваг і ризиків; розроблення проектів актів законодавства, що забезпечують імплементацію Закону України «Про освіту» з питань ліцензування, громадської акредитації, інституційного аудиту, забезпечення права на освіту тощо; розроблення механізмів впровадження Національної рамки кваліфікацій. Дедлайн – 6 червня 2018 року.

Pact Inc. шукає кандидатів на посаду фахівця з питань грантів та контрактів для проекту USAID ENGAGE

Обов’язки: сприяння розробці та впровадженню грантів з метою забезпечення дотримання політики та процедур донорів та Пакту та досягнення передбачуваних результатів; надання підтримки, спрямованої на дотримання правил, надання грантів та управління контрактами та успішне впровадження грантів та контрактів, а також інших заходів, таких як короткострокова технічна допомога (STTA). Дедлайн – 7 червня 2018 року.

ГУРТ шукає менеджера/менеджерку проекту

Запрошуємо спробувати свої сили у конкурсі на посаду менеджера/менеджерки проекту міжнародної технічної допомоги у Ресурсному центрі ГУРТ. Дедлайн - 8 червня 2018 року. 

Менеджер малих грантових програм в офіс UNDP in Ukraine (Краматорськ)

Обов’язки: надання стратегічної та оперативної підтримки в концептуалізації, розробці та впровадженні загального процесу надання грантів; забезпечити керівництво, пов'язане з управлінням грантами, включаючи моніторинг виконання грантових проектів, і в тісному співробітництві з спеціалістом з МіО забезпечити якість моніторингу та звітності. Дедлайн – 8 червня 2018 року.

Координатор професійно-технічного навчання для UNDP in Ukraine (Сєвєродонецьк)

Обов’язки: ведення діяльності, спрямованої на аналіз та оцінку потреб та попиту на регіональному ринку праці, діяльність зацікавлених сторін місцевого бізнесу та інші відповідні дослідження; надання консультаційних послуг професійно-технічним навчальним закладам у наступній сфері: підвищення інституційного потенціалу для забезпечення програм професійної освіти на основі ринку; забезпечити суттєву консультативну підтримку щодо нормативно-правової бази, планування та фінансування політики для установ професійного навчання. Дедлайн – 8 червня 2018 року.

Спеціаліст з мобілізації громади (RPP) в UNDP Ukraine (Краматорськ)

Обов’язки: координація та контроль роботи з мобілізації громад, експертів та консультантів, включаючи підготовку технічних завдань, сприяння набору та моніторингу роботи / результатів; аналіз зібраної інформацію з цільового місця та підготувка резюме, приміток до брифінгів, планів впровадження та дорожніх карт; підготовка та реалізація скоординованої відповіді на потреби громад. Дедлайн – 8 червня 2018 року.

Спеціаліст з розвитку бізнесу до UNDP Ukraine (Сєвєродонецьк)

Обов’язки: ініціювати, створювати та розвивати довгострокові відносини з місцевими підприємствами для посилення їхньої здатності до виробництва та інвестицій. Управління здійсненням діяльності Компанії в галузі підприємництва та розвитку МСМ. Проведення розробки загальної програми підготовки як для майбутніх, так і для діючих підприємців. Дедлайн – 8 червня 2018 року.

Юрист в громадську о‎рганізацію Донбас СОС

Обов’язки: консультування через Гарячу лінію Організації  з правових питань, які стосуються внутрішньо переміщених осіб, цивільних осіб, постраждалих від війни; консультування через он-лайн приймальню Організації  з правових питань, які стосуються внутрішньо переміщених осіб, цивільних осіб, постраждалих від війни; попередній правовий аналіз звернень для подальшої роботи в рамках напрямку та Організації. Дедлайн – 10 червня 2018 року.

Адвокасі-менеджер з питань законодавства для громадських організацій

Обов’язки: здійснення аналізу законодавства (законопроектів) у сфері свободи об’єднання і реєстрації громадських і благодійних організацій та практики його застосування; підготовка пропозицій з покращення законодавства щодо діяльності і реєстрації ГО та БО; менеджмент адвокасі-кампанією з просування кращого законодавства щодо реєстрації ГО та БО. Дедлайн – 10 червня 2018 року.

Фандрейзер у БФ «СОС Дитячі містечка»

Обов’язки: створення та розвиток довгострокових партнерських відносин з корпоративними донорами; нетворкінг, позиціонування бренду, рекрутування нових партнерів; власний моніторинг продуктивності, оцінка ринку та аналіз фактичних результатів та діяльності конкурентів. Дедлайн – 10 червня 2018 року.

Пакт шукає спеціаліста з досліджень для проекту ENGAGE

Обов’язки: брати участь у дослідженнях, зборі даних, аналізі та інтерпретації, підготовці кінцевої проектної продукції; синтезувати результати досліджень з питань, пов'язаних із громадською участю, боротьбою з корупцією та включенням маргіналізованих груп; забезпечити підходи, що керуються даними, до діяльності програми ENGAGE. Дедлайн – 14 червня 2018 року.

Бухгалтер у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: ведення первинної документації. Звірка з контрагентами. Аналіз витрат та оптимізація використання ресурсів. Виконання доручень головного бухгалтера. Дедлайн – 15 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: організація проектної діяльності та виконання завдань, пов’язаних із проектом; підготовка та проведення публічних заходів, зустрічей тощо; робота з кореспонденцією та комунікація з громадськими та державними установами, партнерами, виконавцями тощо. Дедлайн – 15 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: участь у розробці та впровадженні програм із соціального підприємництва. Розвиток програм соціального підприємництва, розробка нових курсів, формування викладацького складу, управління інформаційними потоками, планування та реалізація маркетингового плану програми. Комунікація з учасниками, викладачами, партнерами та іншими стейкхолдерами програми. Дедлайн – 15 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: надання послуг усного/письмового перекладу та редагування на період 16 місяців на контрактній основі. Дедлайн – 25 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: підтримка роботи фінансового напрямку організації. Формування консолідованого бюджету організації. Формування та перевірка бюджетів окремих проектів. Дедлайн – 1 липня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • www.gurt.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.