bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на послуги експерта із супервізійного супроводу кризових центрів
25.06.2018

МБФ «Карітас України» запрошує прийняти участь у конкурсі на надання послуги – супервізія та забезпечення супервізійним супроводом діяльності проекту «Створення соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні». Дедлайн - 7 липня 2018 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

В рамках проекту «Створення соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» створено у трьох прифронтових містах буферної зони: Краматорську, Маріуполі та Запоріжжі, а також у Києві, соціальних центрів (хабів). Такі хаби одночасно пропонують декілька послуг, що є важливими додатковими перевагами для забезпечення постраждалих осіб: всі постраждалі особи можуть звернутися до центру «Карітас». Можливим є також гнучке реагування на потреби бенефіціарів завдяки комбінуванню різних послуг і гарній мережі за участі відповідних місцевих державних установ або НУО, наявності власних пропозицій або можливості перенаправлення до інших установ.  А саме: покриття базових потреб, орієнтоване на задоволення потреб ВПО і особливо нужденних осіб серед приймаючого населення; соціальні професійні послуги і пропозиції у психосоціальній роботі, які допомагають ВПО, а також особливо нужденним особам з числа приймаючого  населення; створення та розвиток стійкого потенціалу локальних партнерських організацій, у сфері  формування структури та адвокації на національному рівні; активізація громади за допомогою мобілізації локального потенціалу і підтримки локальних ініціатив для підвищення здатності до адаптації і надання самодопомоги.

Мета: забезпечення супервізійним супроводом діяльності кризових центрів мережи Карітасу.

Супервізійний супровід: 28 фахівців – надання фахової супервізії 1 раз на місяць.  Загальна кількість супервізій - 112, тривалість сеансу - 1 година, надання письмового звіту по кожній супервізії.  Супервізії проводяться онлайн.

Регіони проведення: Київська, Запорізька, Донецька (Краматорськ, Маріуполь) (підконтрольні Україні території), буферна зона (Донецька).

Термін виконання: Супервізійний супровід фахівців Кризового центру в період: 11.07.2018 - 10.12.2018.

Форма та терміни оплати: безготівково по перерахунку на підставі укладеного договору. Щомісячно, після проведення відповідної кількості супервізій та наданих по ним звітів.

Подання заявок на участь: заявка на участь має містити - CV з рекомендаціями, фінансову пропозицію,  сертифікат\диплом\ліцензію відповідної фахової освіти  

Детальні умови участі та терміни у файлі, що додається до цього запрошення. 

Заявки на участь надсилати за наступними контактами до 07.07.2018 включно:

Марина Воржева

e-mail: [email protected]

mob. +38 050 358 35 23 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.