bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії для проведення навчань представникам районних та обласних рад
11.07.2018

Українська асоціація районних та обласних рад оголошує вакансії модераторів на проведення тренінгів для представників районних та обласних рад. Навчання відбуватимуться з жовтня 2018 року до вересня 2019 року в усіх обласних центрах країни. Дедлайн - 2 серпня 2018 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Заходи організовуються на такі теми:

  1. Реформа місцевого самоврядування та формування ефективної територіальної організації влади в Україні;
  2. Інформування громадськості про діяльність ради – шлях до порозуміння та відкритості;
  3. Бізнес-планування діяльності публічних закладів охорони здоров’я, що знаходяться у власності органів місцевого самоврядування;
  4. Бачення розвитку сфери освіти в контексті формування системи влади;
  5. Інноваційні можливості для економічного зростання регіонів.

Тривалість одного тренінгу сягає 4 години.

Усім бажаючим необхідно надіслати резюме з фотографією та лист у якому вказати одну з тем, що запропоновані вище, а також бажану оплату праці. Перевагою є досвід здійснення інформаційно-просвітницьких заходів, роботи з великими аудиторіями людей чи викладацька діяльність.

Відібраним претендентам необхідно буде розробити наочні матеріали (презентації, змістовну програму) та безпосередньо проводити тренінги у визначених областях України, надаючи стислі описові звіти.

З кожним відібраним модератором буде складений індивідуальний графік роботи.

Документи (лист та резюме) необхідно скласти українською мовою та подати  на адресу електронної скриньки Асоціації – [email protected] до 2 серпня цього року. У разі виникнення запитань, просимо звертатися за номером телефону 044-484-05-64.

Зазначена серія навчань впроваджується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.