bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант/консультантка з питань гуманітарної допомоги
06.02.2023

Про нас:

Громадська організація “Разом проти корупції” працює над запровадженням системних антикорупційних змін задля здоров’я, розвитку, безпеки та добробуту громадян України.

Організація виконує кілька проєктів з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, працює на проєктних засадах. Більше інформації про “Разом проти корупції” на сторінці у Facebook та сайті. 

Організація оголошує конкурс на надання послуг з питань розробки алгоритму, за яким волонтерські громади, які приймають гуманітарну допомогу, та активні громадяни зможуть мінімізувати зловживання гуманітарною допомогою

Послуги будуть надаватися в рамках Програми “Спільнодія”, що впроваджується Фондом Східна Європа у партнерстві з ГО “Разом проти корупції” та Українським незалежним центром політичних досліджень коштом Європейського Союзу.

Основні обов’язки:

1. Моніторинг та оперативний аналіз чинного законодавства, проєктів нормативно-правових актів на тему гуманітарної допомоги.

2. Узагальнення проблем, з якими звертаються ОГС та вироблення рішень для усунення системних проблем у сфері гуманітарної допомоги.

3. Проведення тематичного дослідження, надання експертної оцінки та розробка інформаційних матеріалів на тему чинного регулювання ввезення та розподілу гуманітарної допомоги.

4. Підготовка аналітичного документу у формі алгоритму, що включатиме опис проблематики та пропозицій дії, відповідно до яких волонтерські громади, які приймають гуманітарну допомогу, та активні громадяни зможуть мінімізувати зловживання гуманітарною допомогою.

5. Експертне залучення до адвокаційних компаній організації.

6. Комунікація зі стейкхолдерами, організація та проведення спільних обговорень, презентацій на тему гуманітарної допомоги.

Основні вимоги:

1. Вища освіта.

2. Досконале володіння українською мовою.

3. Досвід аналітичної роботи із наданням прикладів робіт за вимогою.

4. Комунікаційні навички.

5. Статус приватного підприємця.

Бажаний досвід роботи у громадському секторі. 

Для участі в конкурсі просимо подати:

1. Резюме;

2. Мотиваційний лист,

Що ми пропонуємо:  

офіційний договір;

можливість працювати дистанційно;

роботу для запобігання корупції в Україні.  

Будь ласка, надсилайте резюме та супровідний мотиваційний лист на адресу [email protected] з темою: “Консультант/ка з питань гуманітарної допомоги” до 10 лютого 2023 р. включно.

Організація залишає за собою право зв’язуватися лише з тими кандидатами, які зацікавили організацію.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.