bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Amnesty International шукає директора/директорку українського офісу
23.06.2023

Amnesty International шукає директора/директорку українського офісу

Заявки приймаються до: 25 липня 2023 року

Програма: Регіональний офіс – Східна Європа й Центральна Азія
Вимоги до місця перебування: гнучкі, з перевагою для кандидатів і кандидаток із України чи Європейського регіону
Тип зайнятості: Повна, постійна
Кількість робочих годин на тиждень: 35
Заробітня плата: Узгоджується окремо

 

МЕТА ПОСАДИ

Директор/Директорка Amnesty International (AI) в Україні відповідає за розробку, координацію та реалізацію стратегій, бюджетів та операційних планів, спрямованих на відновлення та стабілізацію діяльності Amnesty International в Україні. Директор/Директорка відповідає за стратегію, управління персоналом, ресурсами, безпеку та операційну діяльність, забезпечуючи застосування політик та стандартів якості AI, а також надає консультації щодо роботи AI в Україні. Директор/Директорка також відповідає за зв’язки з національними органами влади та представлення Amnesty International в Україні та в межах руху Amnesty International. Директор/Директорка представлятиме AI на вищому рівні в Україні та за її межами.

Будь ласка, надсилайте заявку англійською мовою за посиланням: 

ПРО ВАС

Ми шукаємо людину з менеджерським досвідом і навичками управління людьми, яка здатна будувати та підтримувати відносини з командою AI в Україні та зацікавленими сторонами в регіоні, включно зі ЗМІ та громадянським суспільством. Ви повинні мати досконале розуміння прав людини, питань фізичної та політичної безпеки в Україні, а також політичного контексту. Вам має бути знайомо працювати з конфліктним, складним та політично нестабільним регіоном.

Вільне володіння українською та англійською мовами обов’язкове.

Вимоги до місця вашого перебувавання гнучкі, але перевага надається кандидатам і кандидаткам в Україні чи європейському регіоні.

 

ОСНОВНІ ОБОВ’ЯЗКИ

• Відновлення та стабілізація роботи команди AI в Україні, включно з підтримкою добробуту персоналу, а також управління ролями та обов’язками офісу AI в Україні.

• Керувати роботою персоналу та консультантів/ок, щоб забезпечувати своєчасне виконання операційних планів, орієнтованих на вплив у сферах діяльності організації, на високому рівні та відповідно до Глобального стандарту управління персоналом AІ, Умов працевлаштування персоналу AІ в Україні, пов’язаних політик та місцевого трудового законодавства.

• Підтримувати системи контролю якості, щоб забезпечити відповідність діяльності АІ в Україна організаційним стандартам своєчасності, точності, послідовності, збалансованості, незалежності та неупередженості, а також відповідність стандартів Рамковій програмі забезпечення якості АІ. Забезпечувати своєчасне звітування за ключовими показниками діяльності організації.

• Здійснювати огляд політичної ситуації та інших важливих подій, пов’язаних із громадянським суспільством та правами людини в Україні, щоб запропонувати стратегічні можливості для АІ відновити свою провідну позицію у сфері прав людини у країні.

• Здійснювати огляд комунікаційних, адвокаційних, кампанійних та організаційних ініціатив співробітників і співробітниць АІ в Україні.

• Представляти АІ в Україні на публічних заходах, зустрічах із неурядовими організаціями, ЗМІ та міжнародними організаціями з метою відновлення репутації організації серед зацікавлених сторін в Україні та за її межами, а також для досягнення впливу відповідно до місії та стратегії АІ в Україні.

 

НАВИЧКИ ТА ДОСВІД

• Відданість цінностям прав людини, а також ґрунтовні знання політичних, економічних та соціальних ситуації й тенденцій в Україні та регіоні Східної Європи і Центральної Азії. Досвід роботи з регіоном в умовах конфлікту.

• Розуміння викликів, пов’язаних із розвитком активістських організацій в Україні та в межах її громадянського суспільства.

• Зразкові комунікативні навички, як усні, так і письмові, вільне володіння українською та англійською мовами.

• Стратегічне та аналітичне мислення, здатність утілювати стратегію та концепцію, а також переглядати та адаптувати плани за необхідності, зокрема в умовах конфлікту. Знання відповідних протоколів та підходів у сфері безпеки.

• Підтверджений досвід успішної роботи на керівних посадах вищого рівня, бажано в міжнародній неурядовій організації та в умовах конфлікту.

• Підтверджений досвід спілкування зі ЗМІ та налагодження відносин із медіа.

 

Будь ласка, ознайомтеся з описом позиції англійською мовою: https://www.amnesty.org.ua/wp-content/uploads/2023/06/ai-ukraine-director-job-description.pdf   для отримання додаткової інформації про обов’язки, навички та необхідний досвід.

 

ПРО НАС

Amnesty International – це глобальний рух, що об’єднує понад 10 мільйонів людей, які виступають за світ, де правами людини користуються всі. Ми працюємо майже в кожній країні світу.

Наша мета проста: покласти край порушенням прав людини. Ми боремося за справедливість, чесність, свободу та правду скрізь, де цими принципами нехтують. І незалежно від того, чи чинимо ми тиск через потужні дослідження або пряме лобіювання, масові демонстрації або онлайн-кампанії, нас усіх надихає надія на кращий світ. Світ, де права людини поважають і захищають усі і всюди.

N.B.Ми залишаємо за собою право закрити вакансію до закінчення терміну подачі заявок у разі надмірної кількості кандидатів і кандидаток або зміни бізнес-пріоритетів.

Amnesty International прагне бути інклюзивним роботодавцем і забезпечувати інклюзивне й доступне працевлаштування для всіх. Якщо ви бажаєте отримати будь-яку інформацію в інший спосіб або хочете, щоб ми зробили щось інакше, щоб допомогти вам податися на посаду в Amnesty, будь ласка, зв’яжіться з командою за електронною адресою [email protected].

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.