bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Довгострокові волонтерства в Польщі
10.11.2023

Запрошуємо молодих людей на річні волонтерства у Польщі у місто Гдиня

Умови у всіх проєктах: Проживання з іншими волонтер/ками, кишенькові гроші, харчування та додаткові гроші на їжу, оплачена дорога туди і назад

Головні вимоги до всіх волонтерів:

  • 18-30 років
  • Закордонний паспорт
  • Базові знання англійської

Проживання: волонтери будуть забезпечені щомісячними кишеньковими грошима та квитками на автобуси в Гдині, щоб поїхати на роботу. Волонтер/ка буде ділити кімнату з 2-3 іншими волонтерами в орендованій квартирі

Умови для всіх волонтерів:

  • оплачений проїзд з місця проживання до Гдині (туди і назад);
  • кишенькові гроші 120 євро/місяць;
  • близько 100 євро/місяць на харчування;
  • проїзний на локальний транспорт;
  • сертифікат, який визнає набуті компетенції;
  • оплачене страхування;
  • обов’язкова участь в передвиїзному тренінгу;
  • заборонено паралельно працювати чи вчитися

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити листом на мейл:[email protected].

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”

PIC: 945867759 / OID: E10070590

EI number / Quality label number: 2019-1-PL01-ESC52-065888

Phone: +380501449467

E-mail: [email protected]

Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine

Contact person: Olena Glazkova

Contact e-mail: [email protected]

Про вакансії:

Науковий центр

Коли: 15.02.2024-14.02.2025

Centrum Nauki Experyment – це сучасний інтерактивний науковий центр у Ґдині. Ми прагнемо зробити науку  доступною для всіх, незалежно від віку. Однією з наших найбільших особливостей є виставка, на якій люди можуть досліджувати різні галузі науки. Ми також організовуємо лекції, різноманітні навчальні семінари та наукові шоу.

Ви працюватимете переважно у відділі заходів, де ви матимете можливість планувати, організовувати та реалізовувати будь-які різноманітні заходи центру. Створення та проведення майстер-класів для дітей і дорослих буде частиною ваших завдань.

            Хто може подати заявку?

Волонтер має бути зацікавлений у методах активного навчання, бути відкритим для людей з інших країн і культур і любити співпрацювати та працювати в групі. Ми шукаємо волонтерів, які є комунікабельними, відкритими для нового досвіду, креативними та винахідливими.

Інфопак:  https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/543

Кандидат/ка, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 3 грудня 2023 року: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJI0ZD5mKlKzYDDef1nBNrdhkixoU3bijfL3NSIRVgdwdr1A/viewform

Медіа волонтер у молодіжній організації

Коли: 15.02.2024-14.02.2025

Волонтери допомагають координаторам наших місцевих та міжнародних проектів. Ви допоможете виконати завдання, пов’язані з діяльністю ЗМІ та організацією. Центр Молодіжного Співробітництва та Мобільності –  неурядова організація, працююча з молоддю, переважно на міжнародному рівні.

Волонтер має бути зацікавлений у створенні медіа (створення відео, фотографування).

Інфопак: https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/531

Кандидат/ка, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 3 грудня 2023 року:  https://docs.google.com/forms/d/1D79YLUIzObsS-Ie2DNeebkoj-Pb2MetE0m6Yg4vKjVQ/viewform?edit_requested=true

Міська бібліотека

Коли: 01.03.2024-28.02.2025

Волонтер працюватиме в 1 або 2 філіях та допомагатиме працівникам бібліотеки у виконанні щоденних завдань. Волонтер виконуватиме всю типову роботу в бібліотеці з книгами, працюватиме з гостями, підтримуватиме читачів за допомогою обладнання, готуватиме та проводитиме різні зустрічі та майстер-класи.

Хто може подати заявку?

Ми шукаємо волонтера/волонтерку, який/яка буде комунікабельним/ою та відкритим/ою для нових вражень, креативним/ою та винахідливим/ою. Вітається, якщо волонтер/волонтерка володіє базовими знаннями англійської мови та бажає вивчати польську мову. Волонтер/волонтерка має цікавитись методами активної освіти, бути відкритими для людей з інших країн і бажати співпрацювати з колегами в групі. Ми шукаємо молоду людину, яка б сприяла розвитку бібліотеки та хотіли б так само розвинути свою особистість. Інтерес до літератури та завдань бібліотекаря, або художні навички є позитивним фактором, який буде враховуватися у процесі прийому кандидата/кандидатки.

Інфопак: https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/544

Кандидат/ка, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 3 грудня 2023 року:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepBXzskGzTwClcr0PP_MMEg_q_u900pK5NrpZPuhv2sYKIhQ/viewform

Фундація «DOGTOR»

Коли: 01.03.2024- 28.02.2025

Волонтер бере участь у всьому житті організації, включаючи допомогу в заходах з собакотерапії, допомогу / проведення просвітницьких заходів про собак, підготовку сценаріїв для семінарів, підготовку та розповсюдження інформаційних та рекламних матеріалів (фото, відео, виготовлення графіків).

Хто може подати заявку?

Особливо вітаються заявники з доброзичливим ставленням до тварин, які люблять працювати з дітьми та людьми з обмеженими можливостями, сповнені креативності, чесності та відкритості. Чудові комунікативні навички є обов’язковими. Він/вона має бути відкритим для різних і нових людей з інших країн і культур, з різних вікових груп і любити співпрацювати та працювати в групах. Загалом, волонтер має бути зацікавленим, відкритим, щоб внести власний творчий внесок у роботу групи та мати бажання розвивати свою особистість.

Інфопак: https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/140

Кандидат/ка, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 3 грудня 2023 року:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_U1NdL5wpz6xOZTFqJNyO6gKjGhZbm3ZHxmTwF5ueijTNvA/viewform

Фундація “ADAPA

Коли: 15.02.2024-14.02.2025

ADAPA працює в галузі освіти, реабілітації, соціальної допомоги та терапії. Вони розширюють знання суспільства про спектр аутизму та інших порушень розвитку. Фонд – основа Occupational Therapy Workshops (OTW, семінари з професійної терапії), які призначені для практичної підготовки професійних та соціальних навичок учасників програми. Волонтер/-ка зможе допомагати терапевтам OTW робити терапію більш безпечною.

Хто може подати заявку?

Відкрита особа, яка терпима до тих, хто відрізняється. Волонтер/ка повинен/а бути гнучким/ою і мудрим/ою. Людина повинна мати певний рівень емпатії, щоб мати можливість виконувати таку роботу. Слід також зазначити, що часто наші учасники самовиражаються або проявляють свою прихильність, не беручи до уваги, чи комфортно це іншій людині або чи готова вона до цього. Саме тому волонтер не повинен боятися несподіваних проявів прихильності та фізичного контакту в цілому, не реагувати на них надто різко і мати доброзичливе ставлення до світу. Вітається, якщо волонтер/ка зацікавлений/а у терапії осіб з спектром аутизму та інших порушень розвитку.

Інфопак: https://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/530

Кандидат/ка, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку англійською мовою до 3 грудня 2023 року:  https://docs.google.com/forms/d/1ltgWR6PW-mFI2AA682x7TpFmLtxKIXRqytqnFsQBmog/viewform?edit_requested=true

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.