bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Agri Food консорціум оголошує конкурс на закупівлю послуг 6.2
16.04.2024

ГС “Органічна Україна” як лідер Agri Food консорціуму, до складу якого входять ГС  «Міжнародний союз птахівників та кормовиробників України» та ГС “Карпатський Смак”,  запрошує взяти участь у конкурсі на закупівлю послуг для реалізації проекту по виробництву візуального контенту.

Конкурс цінових пропозицій на закупівлю послуг національного консультанта з розробки пакету документів для формування команди мобільної студії. 

❗️ Ознайомитися з повним змістом запиту, а саме : обсяг робіт та очікувані результати, вимогами до консультанта, умови та терміни подачі цінової пропозиції можна за посиланням : 

https://drive.google.com/file/d/1bdkkfAzI7vOY8Tpjz4UV7JGDaXOJvNwt/view?usp=sharing  


Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється в рамках програми малих грантів, що реалізується в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі») за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Контакти

  • Вадим Шиян

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.