bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку політик та процедур для ГО «Гендерний клуб Дніпро»
22.04.2024

Ми ГО “Гендерний клуб Дніпро”,  є активними учасниками гендерної освіти та просвітництва, а також здійснюємо адвокацію та захист прав жінок та чоловіків. Наші основні напрямки роботи включають проведення тренінгів, семінарів, розробку стратегій, організацію EdCamps та інформаційних кампаній з метою підвищення гендерної свідомості та розуміння гендерних питань. Ми також зосереджуємося на захисті прав жінок і чоловіків, які стали жертвами домашнього та гендерно-зумовленого насильства. Надаючи юридичну підтримку та адвокацію перед державними органами, ми прагнемо забезпечити справедливість та захист прав цих осіб. Особливу увагу ми приділяємо тим, чиї рідні загинули під час захисту України. Крім того, ми забезпечуємо психологічне відновлення для осіб, які пережили втрати через повномасштабне вторгнення. Шляхом надання психологічної підтримки, організації групових сесій, ретритів та реабілітаційних заходів для жінок та дітей, ми сприяємо їхньому психологічному відновленню та інтеграції в суспільство.

Опис тендеру:

Громадська організація  “Гендерний клуб Дніпро” оголошує тендер на залучення експерта/експертки з оргрозвитку  для розробки політик та процедур, а саме:

  1.  Політика щодо запобігання корупції та вирішення конфлікту інтересів Громадської організації; 
  2. Процедури фінансового менеджменту; 
  3. Комунікаційна політика;
  4.  Гендерна політика;
  5.  Політика недискримінації та рівності; 
  6. Політика та закупівель.

Та залучення  експерта/експертки  щодо впровадження розроблених політик в поточну діяльність організації

Очікується, що розроблені політики та процедури будуть враховувати потреби та цінності нашої громадської організації “Гендерний клуб Дніпро” і допоможуть нам забезпечити ефективне управління, гендерну рівність та дотримання найвищих стандартів.

Якщо ви зацікавлені в участі в тендері та розробці внутрішніх політик та процедур для нашої громадської організації, будь ласка, надішліть свою пропозицію.

 

Термін подачі:  до 26 квітня 2024 

 

Вимоги до провайдерів: 

Для участі у закупівлі постачальник має надіслати  ГО “Гендерний клуб Дніпро” до 26 квітня 2024р. нижчезазначені документи на ел. пошту - [email protected]  з темою листа “Тендер – політики” та ОБОВ’ЯЗКОВО подати паралельно тендерну пропозицію на цей тендер через платформу - https://home.ednannia.ua/ де надавач послуг має бути зареєстрований

Провайдер послуг має подати наступні документи:

  • цінова пропозиція;
  • орієнтовний план роботи
  • резюме тренера із зазначенням попереднього досвіду роботи;

Досвід:  мати досвід у розробці політик та процедур для громадських організацій або подібних організацій.

Експертиза: мати знання в організаційному розвитку.

Контакти

  • Контактна особа організації: Мягких Ганна +3805063678756 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.