bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Он-лайн навчання для дорослих   

Онляндія — спільна ініціатива програми Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, за підтримкою громадсько-соціальних діячів.

Цей сайт містить матеріали для дітей, батьків і вчителів (інтерактивні сценарії, короткі тести, готові плани уроків), завдяки яким діти зможуть освоїти основи безпечної роботи в Інтернеті. На сайті подано доступну, практичну інформацію з Інтернет-безпеки, що дозволить навіть початківцям ефективно використовувати ресурси мережі й захистити себе від небажаного контенту.

В цьому розділі пропонується вивчити проблеми інформаційної безпеки шляхом повідомлень в малюнках. Окрім відомостей щодо інформаційної безпеки, в повідомленнях також містяться завдання та запитання, які необхідно прийняти до уваги.

Матеріали для батьків

Бать
ки та вчителі в Інтернеті — за допомогою даної програми батьки дізнаються про те, як діти та підлітки використовують Інтернет. Программа містить корисні поради щодо навчання дітей безпечним користуванням всесвітньою мережею.

Функції безпеки в Internet Explorer 8 — зрозумілий короткий посібник із використання функцій безпеки браузера. Скористайтеся цим посібником, щоб отримати легкий доступ до всіх можливостей програми.

Коментарі

Сергій Цвєтков   4997 днів тому   #  

Артуре, у вас є якийсь роздатковий матеріал по он-ландії. У мене є можливість розповсюдити інфу про ваш проект десь для 5000 батьків впродовж вересня місяця. Більше інфи дзвоніть: 067-2336620 або 3614768

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.