bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

СЦГІ допомагає школам виконувати доручення головного освітянина області
25.09.2013

Сьогодні лише половина шкіл Луганської області мають сайти. Перед початком навчального року директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації Ірина Цимбал поставив завдання виправити ситуацію до 2014 року. Можливістю створити та вдосконалити свій шкільний сайт скористаються вчителі та учні під час семінару-тренінгу «Розвиток шкільних сайтів», який відбудеться 27-28 вересня 2013 року у Луганську.

Організатор заходу – Східноукраїнський центр громадських ініціатив (СЦГІ).

Протягом двох днів завучі, вчителі та старшокласники шістьох шкіл Луганської, Донецької та Харківської областей розглянуть проблемні моменти у створенні та управлінні шкільним сайтом, шукатимуть шляхи залучення дітей та їх батьків до роботи сайту.

За допомогою тренерів СЦГІ та експерта Павла Бєлоусова (засновника та адміністратора близько тридцяти державних, громадських та комерційних сайтів, відомий такими інтернет-проектами як «УкрЯма», «Дерибан.net», «Карта проблем») не тільки обговорять усі етапи створення сайту, а й розроблять план розвитку сайту свого навчального закладу.

Семінар-тренінг є частиною проекту «Укріплюємо зв’язки між школою та громадою» за підтримки програми Малих грантів Корпусу Миру.

Захід відбудеться у приміщенні Луганської обласної бібліотеки для юнацтва: м. Луганськ, вул. Тараса Шевченка, 4.

Контакти:

Оксана Дрєпіна

заступник голови Східноукраїнського центру громадських ініціатив

тел. 050 92 34 117

[email protected]

totalaction.org.ua

Контакти

  • Оксана Дрєпіна тел. 050 92 34 117
  •  [email protected]
  •  http://www.cityplan.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.