bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний дебатний турнір (Київ)
27.03.2017

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» оголошує конкурс на прийом заявок від команд міста Києва для участі у Національному дебатному турнірі. Дедлайн - 16 квітня 2017 р.

Дебатний турнір відбудеться за форматом Британські парламентські дебати 29-30 квітня 2017 року у м. Києві. Теми дебатів: виборча, політична реформи в Україні та реформа місцевого самоврядування.

Для участі у дебатах необхідно до 16 квітня заповнити анкету, в якій ви реєструєте команду з 2 гравців.

Команда-переможець турніру отримає можливість поїхати в освітній тур до Польщі та відвідати університети, побачити історичні пам’ятки та культурні місця Любліна, Варшави та Кракова. Поїздка здійсниться за підтримки Українсько-Польського Центру Освіти “UniverPl” та Інституту “Республіка”.

В турнірі візьмуть участь 24 команди з різних міст України та 8 команд м. Київ, що будуть відібрані через даний конкурс.

Примітка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.
Проект “Активна Громада: право вибору” впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада”
  • http://inrespublica.org.ua/vseukrayinska-initsiatyva-aktyvna-gromada/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.