bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар «Стратегічні та операційні цілі розвитку громади»
01.08.2018

Жителів Малинівської територіальної громади Харківської області запрошують взяти участь у навчальному семінарі «Стратегічні та операційні цілі розвитку громади».

02 серпня 2018 року о 10:00 запрошуємо жителів Малинівської територіальної громади Харківської області взяти участь у навчальному семінарі «Стратегічні та операційні цілі розвитку громади», що відбудеться в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір». Проект реалізується ГО «НОВА ЕНЕРГІЯ» за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На більшу частину території Малинівської громади припадають ліцензійні ділянки (спецдозволи) на геологічне вивчення та дослідно-промислову розробку покладів природного газу, нафти та газового конденсату. І хоча зараз на цій території видобувається незначна кількість вуглеводнів, у майбутньому Малинівська громада може стати перспективним видобувним регіоном.

У зв’язку з цим у громаді актуально обговорити перспективні можливості розвитку видобувної галузі, розглянути роль видобувного сектору у стратегії розвитку громади, дізнатися більше про умови ліцензування надрокористувачів, а також про можливості додаткових фінансових надходжень до місцевого бюджету у вигляді ренти.

До участі у заході запрошуються представники органів місцевого самоврядування, місцеві депутати, старости, активні представники громадськості та місцевого бізнесу, працівники соціальної сфери та ЗМІ Малинівської ОТГ Харківської області.

Місце проведення: смт. Малинівка, Харківська обл., Малинівський селищний будинок культури

Початок реєстрації учасників: 09:30.

Сайт ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» у Facebook:

https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA/

Контактна особа: Віталій Филенко

Тел.: +380503438632

e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.