bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація посібника «Інструментарій для громадян»
18.09.2018

21 вересня Інститут «Республіка» проведе презентацію посібника «Інструментарій для громадян» у м. Балаклія, Харківської області.

Мета заходу: донести інформацію учасникам про успішні адвокаційні кампанії місцевого та національного рівня, методів залучення до них активних громадян, а також напрацювати план дій щодо формування локальних ініціатив для вирішення актуальних проблем міст.

«Інструментарій для громадян» — зібрання кращих практик, засвоєних уроків та успішних історій Інституту «Республіка» та Центру UA; все, що стане в нагоді для започаткування власної ініціативи, яка залучить громадян та владу до вирішення нагальних проблем вашої громади. У посібнику ви знайдете інструменти, які допоможуть вам підвищити рівень обізнаності громадян та згуртувати вашу громаду навколо проблем, що мають для вас значення.


Де: Молодіжний хаб Cube Youth Hub, пл. Ростовцева, 14, м.Балаклія
Коли: 21 вересня о 14:00.
До участі запрошуємо студентів, журналістів, громадських активістів, представників політичних партій, активних підприємців, усіх небайдужих та активних мешканців міста Балаклія.

Тренери: Анастасія Жаркова, Марія Ступіна, координаторки ГО Інститут «Республіка» у м. Харків
Контакти: Анастасія Жаркова, тел.: +380 (96) 121-11-19, пошта: [email protected]


Довідка. Презентація відбудеться завдяки підтримці Національному Демократичному Інституту (НДІ), за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ Канади.

Контакти

  • https://www.facebook.com/activekharkiv/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.